Acne Conglobata

acne conglobata

Acne Conglobata is een zwaardere vorm van acne vulgaris. Het komt voor bij mannen en vrouwen ongeacht leeftijd. De huidziekte is te herkennen aan de grote witte bultjes gevuld met pus.

Heb je last van puistjes? Dit kan wel eens dé oplossing voor je zijn! Geen dure medicijnen, maar een 100% natuurlijke oplossing!

Ja! Ik wil ook van mijn puisten af!

Acne conglobata brengt veel ontstoken puistjes met zich mee. Voornamelijk de rug en schouders zijn plekken waar de huidaandoening veel voorkomt. 

Over het algemeen hebben mannen meer last dan vrouwen van acne conglobata.

Voornamelijk mensen rond de leeftijd van 18 tot 35 jaar ondervinden last van acne conglobata.

Hoe ontstaat acne conglobata?

De oorzaak van acne conglobata is niet wetenschappelijk bewezen. Het wordt in ieder geval veroorzaakt door een al bestaande acne-ontsteking. Mensen met rug acne zijn vaak ook al bekend met acne conglobata.

Hoe herken je acne conglobata?

Acne conglobata komt veelvuldig voor op en rondom de rug, schouders en borst.

Deze vorm van acne kenmerkt zich door:

  • Ontstoken puisten
  • Littekens
  • Open comedonen
  • Grote absessen

Hoe behandel je acne conglobata?

Acne conglobata is meestal niet 1 2 3 te verhelpen. Ook wanneer iemand is genezen van acne dient hij of zij zich nog regelmatig te laten controleren. Een huisarts of dermatoloog behandelt acne conglobata meestal met een antibioticum met isotretoïne.

Acne conglobata staat erom bekend vaak littekens op het lichaam achter te laten. De dermatoloog kan deze littekens effectief behandelen.

Nooit meer Acne Methode!

De Nooit meer Acne Methode heeft mij geholpen van acne af te komen.

Ik kan mij voorstellen dat je van je acne af wilt zonder risico. Daar past veel geld uitgeven aan medicijnen natuurlijk niet bij. Wil jij direct puistjes zien verwijderen en weten hoe dit moet?

Klik dan op onderstaande blauwe knop om toegang te krijgen tot de geheime kortingspagina én lees wat anderen vinden van de methode!

Wil jij meer informatie over de Nooit Meer Acne Methode?

Ja! Ik wil meer informatie!