Acne Conglobata

acne conglobata

Acne Conglobata is een zwaardere vorm van acne vulgaris. Het komt voor bij mannen en vrouwen ongeacht leeftijd. De huidziekte is te herkennen aan de grote witte bultjes gevuld met pus.

Gratis e-book over acne en puistjes

GRATIS Gids: Top 10 oplossingen voor puistjes

Je puistjes worden door meer beïnvloed dan wat je erop smeert. Ontdek de 10 gezonde gewoonten om je huid te verbeteren van binnenuit, in hele korte tijd.

Ja, ik wil van mijn puistjes af

Acne conglobata brengt veel ontstoken puistjes met zich mee. Voornamelijk de rug en schouders zijn plekken waar de huidaandoening veel voorkomt. 

Over het algemeen hebben mannen meer last dan vrouwen van acne conglobata.

Voornamelijk mensen rond de leeftijd van 18 tot 35 jaar ondervinden last van acne conglobata.

Hoe ontstaat acne conglobata?

De oorzaak van acne conglobata is niet wetenschappelijk bewezen. Het wordt in ieder geval veroorzaakt door een al bestaande acne-ontsteking. Mensen met rug acne zijn vaak ook al bekend met acne conglobata.

Hoe herken je acne conglobata?

Acne conglobata komt veelvuldig voor op en rondom de rug, schouders en borst.

Deze vorm van acne kenmerkt zich door:

  • Ontstoken puisten
  • Littekens
  • Open comedonen
  • Grote absessen

Hoe behandel je acne conglobata?

Acne conglobata is meestal niet 1 2 3 te verhelpen. Ook wanneer iemand is genezen van acne dient hij of zij zich nog regelmatig te laten controleren. Een huisarts of dermatoloog behandelt acne conglobata meestal met een antibioticum met isotretoïne.

Acne conglobata staat erom bekend vaak littekens op het lichaam achter te laten. De dermatoloog kan deze littekens effectief behandelen.

Leven Zonder Acne methode!

In mijn e-book “Leven Zonder Acne” laat ik exact zien hoe ik van mijn acne ben afgekomen, en hoe jij ook acne kunt verminderen.

Wil jij direct beginnen met het verwijderen van je puistjes en weten hoe dit moet?

Klik dan op onderstaande groene knop om toegang te krijgen tot de kortingspagina!

ONTHULD: De Leven Zonder Acne Methode

Wist je dat het elimineren van acne in 4 stapjes kan? Jij hebt nu de kans om hoe jij je voelt en eruit ziet, compleet te veranderen. Klik hier en zorg ervoor dat jouw puistjes snel verleden tijd zijn.

Ja, ik wil van mijn puistjes af