Acne Cosmetica

acne cosmetica

Acne Cosmetica is een heftige vorm van acne. De huidziekte wordt veroorzaakt door het gebruik van cosmetica. Zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden kunnen last krijgen van acne cosmetica.

Heb je last van puistjes? Dit kan wel eens dé oplossing voor je zijn! Geen dure medicijnen, maar een 100% natuurlijke oplossing!

Ja! Ik wil ook van mijn puisten af!

Hoe ontstaat acne cosmetica?

Acne cosmetica ontstaat dus door het gebruik van cosmetica. ‘Cosmetica‘ verwijst – in tegenstelling tot wat veel mensen denken – niet alleen naar make-up of parfum.

Cosmetica zijn producten voor persoonlijke verzorging. Ook producten zoals gel, shampoo, deodorant en scheerschuim vallen onder cosmetica.

Alle soorten cosmetica kunnen puisten veroorzaken wanneer het in contact komt met de huid. Comedogene cosmetica bevatten namelijk bepaalde stoffen, die de poriën doen verstoppen.

Hoe herken ik acne cosmetica?

Cosmetica wordt meestal op het gezicht aangebracht. Het gezicht is dan ook een voornamelijk vatbaar voor deze soort acne

Je kunt acne cosmetica herkennen aan kleine bultjes op de huid. De puistjes zijn meestal kleine onschuldige papels, maar kunnen ook dik, wit of rood zijn.

De huid kan er ruwer uitzien en voelen wegens acne. Wanneer de huid gaat irriteren kan er zelfs een hele groep puisten dicht bij elkaar ontstaan.

Over het algemeen raken de puisten niet ernstig ontstoken. Echter kan hevige irritatie de puisten doen verergeren en zich manifesteren tot een andere ernstige vorm van acne.

Hoe behandel ik acne cosmetica?

Acne cosmetica kent geen eigen behandeling. Doorgaans kan de acne worden verholpen, dankzij de normale behandelingen tegen acne.

Door je gebruik van cosmetica aan te passen, kun je de irritaties verminderen. Maak altijd gebruik van wateroplosbare en niet-comedogene make-up en huidverzorgingsproducten.

In een “niet-comedogeen” product zitten geen gekke stoffen verwerkt die de poriën zullen verstoppen. 

Kies altijd een ‘niet-comedogeen’ product

Fabrikanten en producenten van cosmeticaproducten mogen zelf bepalen of hun stoffen wel of niet comedogeen zijn. Hiervoor zijn geen richtlijnen opgesteld. Je dient dus altijd zelf de producten te controleren en op te letten. 

Ieder mens heeft een andere huidtype. Cosmetica zal dus ook anders op de huid reageren afhankelijk van de persoon.

Mocht de acne cosmetica zeer ernstig zijn, dan kun je de huisarts bezoeken.

Binnen 4 dagen van je puisten af!

De Nooit meer Acne Methode heeft mij geholpen van acne af te komen.

Ik kan mij voorstellen dat jij ook klaar bent met je puisten. Wil jij ook liever niet veel geld uitgeven aan medicijnen? Maar direct puistjes verwijderen en weten hoe dit moet?

Klik dan op onderstaande blauwe knop om toegang te krijgen tot de geheime kortingspagina én lees wat anderen vinden van de methode!

Wil jij meer informatie over de Nooit Meer Acne Methode?

Ja! Ik wil meer informatie!