Acne Mechanica

acne mechanica

Acne Mechanica is een huidaandoening dat wordt veroorzaakt door wrijving en druk op de huid. Op deze pagina ontdek je hoe het effectief kunt behandelen.

Heb je last van puistjes? Dit kan wel eens dé oplossing voor je zijn! Geen dure medicijnen, maar een 100% natuurlijke oplossing!

Ja! Ik wil ook van mijn puisten af!

De acne mechanica

Acne mechanica kent verschillende oorzaken. Doorgaans ontstaat het door mechanische stress op lichaamsdelen waar warmte wordt vastgehouden en/of druk op de huid ligt.

Er kan wrijving ontstaan op de huid wat warmte met zich mee brengt. De warmte (zweet) kan vervolgens niet meer ontsnappen door de kleding die iemand aan heeft. Dat proces irriteert de huid waardoor puistjes zullen ontstaan.

Vandaar krijgen sporters en buitenwerkers vaak te maken met acne mechanica. Door onder andere het dragen van bepaalde accessoires, bh-bandjes, ondergoed en strakke kleding ontstaat wrijving met de huid.

acne mechanica bij sporters

Acne mechanica komt voornamelijk voor op het gezicht en de rug.

Mensen die al last ondervinden van puistjes op het lichaam kunnen sneller last krijgen van acne mechanica.

Hoe herken ik acne mechanica?

Acne mechanica is te herkennen aan de kleine en rode bultjes op het lichaam. Wanneer de bultjes gaan ontsteken kan de omliggende huid er rood uit zien.

Acne mechanica lijkt in het beginstadium misschien onschuldig.

Echter zullen de bultjes uitgroeien tot puistjes wanneer de bultjes gaan ontsteken.

Hoe behandel ik acne mechanica?

De manieren om acne mechanica te behandelen en te voorkomen zijn de beste maatregelen die je kunt nemen.

Het kan veel helpen om wrijving en het dragen van strakke kleding te voorkomen. Meestal zien sporters al snel het verschil wanneer zij even geen speciale kleding dragen.

Voor sporters maar vooral soldaten kan het lastig zijn het dragen van bepaalde kleding te voorkomen. Het dragen van een bepaalde uitrusting kan immers verplicht zijn voor je werk of sport.

Was je lichaam in dat geval 2 keer per dag. Het beste is om hierbij een huidverzorgingsmiddel te gebruiken.

Doorgaans gaat acne mechanica dus vanzelf weg wanneer je het actief probeert te voorkomen.

Nooit meer last van puistjes dankzij…?!

De Nooit meer Acne Methode heeft mij geholpen van mijn puisten af te komen.

Aangezien je dit artikel ‘acne mechanica‘ hebt gelezen, kan ik begrijpen dat jij ook van je puisten af wilt. Dat kan zonder risico en zonder veel geld uit te moeten geven aan chemische middelen.

Klik op de onderstaande blauwe knop om toegang te krijgen tot de geheime kortingspagina én lees wat anderen vinden van de methode!

Wil jij meer informatie over de Nooit Meer Acne Methode?

Ja! Ik wil meer informatie!