ArganWinkel review

Onze eerlijke ervaringen met de ArganWinkel.nl producten

Gemiddelde leestijd: 14 minuten
mm
Arganwinkel review en ervaringen

Argan is één van de beste middelen voor huid en haar.

Dit middel verzorgt je huid, laat je huid stralen, maakt de huid een stuk soepeler en laat je een stuk jonger ogen.

Ook voor je haar is het aan te raden om argan te kopen. Dit middel laat je haar stralen, hydrateert het haar en zorgt voor heerlijk zacht haar.

Wil je zelf van deze voordelen profiteren? Dan zou je op zoek moeten naar producten waarin argan verwerkt zit. Daarvoor ben je mogelijk bij ArganWinkel.nl aan het juiste adres.

Zoals de naam van deze webshop al doet vermoeden, vind je bij deze webshop allerlei arganproducten. Dat klopt en in deze ArganWinkel review vertellen we je hier graag meer over.

We hebben enkele producten van ArganWinkel zelf mogen uitproberen en kunnen dus onze eerlijke mening met je delen.

Over ArganWinkel.nl

Het betrouwbare Arganwinkel.nl logo
Arganwinkel.nl logo

ArganWinkel.nl is een vooraanstaande webshop in de wereld van arganproducten. De firma heeft zich volledig gespecialiseerd in deze producten en levert zelf ook arganproducten. Zo kun je bij Arganwinkel.nl 100% pure biologische arganolie kopen. Deze olie is door ArganWinkel.nl zelf ontwikkeld en voldoet daarmee aan de strengste eisen.

Ons advies is om zeker even de website van ArganWinkel te bekijken. Je vindt hier niet alleen het diverse aanbod, maar ook interessante blogartikelen. Met deze blogartikelen leer je meer over de verschillende arganproducten, maar ook over de voordelen hiervan. Dankzij deze voordelen wil je waarschijnlijk maar één ding: zo snel mogelijk arganproducten bestellen.

Ook heeft ArganWinkel.nl een eigen YouTube kanaal met interessante video’s. Je kunt hier bijvoorbeeld zien hoe je arganolie kunt gebruiken voor onder andere acne, eczeem, striae, droge lippen, droge handen, littekens, nagels en haar.

De uitgebreide, waardevolle blogs en video’s van ArganWinkel laten zien dat zij autoriteit zijn op het gebied van arganproducten.

Het aanbod van ArganWinkel

ArganWinkel is de eerste officiële aanbieder van arganolie in Nederland.

Zeker in de afgelopen jaren is ArganWinkel tot een serieuze speler uitgegroeid. Dit blijkt onder meer uit het diverse aanbod van arganproducten. Als je naar de webshop gaat, kun je direct uit meerdere categorieën kiezen:

 • Pure arganolie. Dit is cosmetische- en culinaire arganolie waarmee je je haar en huid perfect kunt verzorgen. Deze pure arganolie hydrateert, voedt en verzorgt je huid/haar.
 • Cadeaupakketten. Bij ArganWinkel kun je ook uit meerdere cadeaupakketten kiezen. Deze pakketten bestaan uit louter arganproducten en zijn ook nog naar eigen wens samen te stellen. Wil je liever een compleet cadeaupakket kopen? Dan kun je onder meer kiezen tussen een Gezicht Cadeaupakket en een Body Cadeaupakket.
 • Natuurlijke producten. ArganWinkel biedt tal van natuurlijke producten in deze categorie aan, waaronder rozenwater, zwarte zeep en natuurlijke henna.
 • Aromatherapie. Ben je op zoek naar etherische olie? Ook die olie vind je in het aanbod van ArganWinkel.
 • Klei gezichtsmasker. Wil je je gezichtshuid perfect verzorgen? Dan kies je het beste voor één van de klei gezichtsmaskers van ArganWinkel.nl. Wat ons hierbij aanspreekt, is dat je uit heel veel soorten maskers kunt kiezen. Zo kun je filteren op Groene Klei, Witte Klei, Gele Klei en Rode Klei.
 • Accessoires. In het aanbod van ArganWinkel zijn ook nog meerdere accessoires te vinden. Hierbij kun je denken aan scrubhandschoenen, een zeephouder en meerdere soorten kammen.

Ons oordeel over het aanbod van ArganWinkel is erg positief. Dit heeft te maken met de kwaliteit; ArganWinkel biedt alleen producten van de beste kwaliteit aan. Dit blijkt ook duidelijk uit de slogan van de webwinkel: Als kwaliteit telt.

Daarnaast vinden wij het een voordeel dat het aanbod lekker divers is. Je kunt uit meerdere soorten arganproducten kiezen, maar ook uit aanvullende producten. Al met al vind je in de webshop van ArganWinkel alles voor je huid, haar en je nagels. Want ja, arganproducten zijn ook goed voor de conditie van je nagels.

Leveringsvoorwaarden van ArganWinkel

Waar wij ook enthousiast over zijn, zijn de leveringsvoorwaarden van deze webwinkel. Bestel je bijvoorbeeld voor meer dan 50 euro in de webshop? Dan worden de producten gratis bij je thuisbezorgd. Dit gebeurt ook nog eens snel; de webshop doet er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen.

Ontvang je de producten vervolgens in huis? Dan kun je deze op je gemakje bekijken; je geniet bij ArganWinkel namelijk van een retourtermijn van 100 dagen. Check wel even goed wat de exacte retourvoorwaarden per product zijn.

ArganWinkel Arganic Arganolie betrouwbaar of nep?

ArganWinkel staat met name bekend om hun product “Arganic Premium Pure Arganolie”. Voor deze review hebben de product dan ook in huis genomen.

Arganolie is een olie. Het wordt verkregen uit de noten van de arganboom. Deze boom groeit uitsluitend in Marokko. De arganboom is zeldzaam en wordt handmatig geoogst, waardoor pure arganolie moeilijk verkrijgbaar is. Echter, arganolie is gewild, omdat het tal van krachtige stoffen bevat die gunstig kunnen zijn voor je huid, haar en nagels. .

ArganWinkel biedt arganolie aan die je niet zomaar ergens kunt vinden, omdat het geen neppe arganolie is. De arganolie van ArganWinkel is om de volgende redenen betrouwbaar en aan te bevelen:

 • ArganWinkel zoekt de argannoten zorgvuldig uit. Zij letten dan ook op het klimaat en de grond bij een arganboom. Goedkopere aanbieders van arganolie kiezen juist voor boeren met goedkope noten uit slechtere arganbomen om een hogere winst te realiseren.
 • ArganWinkel kiest voor koudgeperste arganolie en van de eerste persing. Goedkopere aanbieders van arganolie kiezen er juist voor warm te persen, omdat zij er dan meer arganolie van kunnen maken.

Wij zijn erg te spreken over de arganolie van ArganWinkel.nl. Het ruikt naar echte argan, trekt snel in de huid en lijkt effectief te zijn bij verschillende huidproblemen. We hebben in het verleden al meerdere arganoliën getest, maar merkten dat dit de beste speler in de markt is.

Betrouwbaarheid van Arganic Arganolie
De argan van Arganwinkel is niet nep
Review over de ingrediëntenlijst van Arganwinkel arganolie
Review over de Arganic arganolie verpakking
Onze Arganwinkel.nl product test

Ervaringen van andere kopers

In de afgelopen jaren heeft ArganWinkel een mooie groei doorgemaakt. Een groei die ook duidelijk terug te zien is aan de online beoordelingen. Bij Trustpilot hebben meer dan 5600 klanten reeds een review achtergelaten.

Van deze reviews is de gemiddelde score een 4,8! Aangezien de schaal bij Trustpilot tot 5 loopt, is dit een nagenoeg perfecte score. De meeste kopers zijn erg tevreden over de kwaliteit, over de service en over de producten zelf. Veel mensen benoemen onder meer dat de arganproducten snel in de huid trekken.

Onthoud dat een huidverzorgingsproduct zoals arganolie een verschillend effect kan hebben. Wanneer iemand bijvoorbeeld striae heeft voorkomen met behulp van arganolie, dan is dit geen garantie op succes in jouw geval.

Onze mening over ArganWinkel.nl (review)

Wij zijn zelf ook erg te spreken over de ArganWinkel. Dat is voornamelijk aan onderstaande voordelen te danken:

 • Fijne webshop. Wat ons betreft is de webshop van ArganWinkel super. De webshop is snel, is overzichtelijk en is fijn voor de ogen. Dat laatste is vooral te danken aan de combinatie van wit en een soort van gouden kleur.
 • Prima klantenservice. Wij hebben ook opgemerkt dat de klantenservice van ArganWinkel prima functioneert. Zo kun je op meerdere manieren contact opnemen; per mail, per chat en per telefoon. De klantenservice is bovendien dagelijks bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur.
 • Fijne producten. Het aanbod van ArganWinkel is ook volledig naar onze wens. Het aanbod is uitgebreid, alleen de beste producten maken onderdeel van het aanbod aan en het aanbod wordt overzichtelijk aangeboden.
 • Prima leveringsvoorwaarden. Zoals eerder in deze ArganWinkel review al beschreven, zijn de leveringsvoorwaarden ook prima te noemen. Dit geldt voor de verzendkosten, retourtermijn en aanverwante voorwaarden.

Al met al is deze ArganWinkel review erg positief. Dit is te danken aan onze persoonlijke bevindingen, maar ook aan de ervaringen van andere kopers. Dat ArganWinkel zo’n hoge gemiddelde score bij Trustpilot heeft, is wat ons betreft veelzeggend.

Wil je graag arganproducten voor je huid, haar en/of nagels kopen? Doe dit bij ArganWinkel. Dit is dé specialist in ons land op het gebied van arganproducten!

ArganWinkel.nl
ArganWinkel.nl

Beoordeling door Fleur,

28 okt 2022
5

Zoals je hebt kunnen lezen, zijn wij erg tevreden over ArganWinkel.nl en hun producten. De pure arganolie heeft ons doen besluiten vaker terug te komen en meerdere producten te gaan proberen.

Misschien was je hier naar op zoek?

Fleur
Ik help mensen puistjes te voorkomen en te verminderen. Na 10 jaar zelf met acne te worstelen heb ik deze website in het leven geroepen. Op Puisten Verwijderen.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig handige tips en methodes. Bekijk hier mijn revolutionaire methode waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je acne kunt verminderen in hele korte tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *