Beauty Pillow review

Ervaringen na 4 weken slapen op het Beauty Pillow kussensloop

Gemiddelde leestijd: 22 minuten
mm
Beauty Pillow review

Een groot aantal uren van ons leven brengen we slapend door. Als we uitgaan van 8 uur nachtrust slapen we gemiddeld gezien 32 jaar van ons leven. Hierdoor liggen we dus vele uren met onze huid en haar op een kussen.

Veel personen weten echter niet dat normale of katoenen kussenslopen huid- en haarproblemen kunnen veroorzaken. Voorheen had ik er eigenlijk ook nooit gedacht dat het materiaal van een kussensloop daar invloed op kon hebben.

Wanneer je het beste wil voor je huid en haar, dan kun je overwegen te slapen op een satijnen kussensloop.

Beauty Pillow is een bekend merk dat satijnen kussenslopen aanbiedt. Dit merk bestaat al sinds 2013 en zij hebben een aanzienlijk deel van de markt weten te veroveren.

Na alle pluspunten voor huid en haar van Beauty Pillow te zien, wilde ik het satijnen kussensloop zelf eens uitproberen.

Na ongeveer 4 weken te slapen op de Beauty Pillow is het vandaag tijd voor mijn persoonlijke Beauty Pillow review. Je gaat bijvoorbeeld ontdekken of ik fijn heb geslapen op deze stof, wat mijn overige ervaringen zijn en of ik wel geloof in de voordelen van het Beauty Pillow kussensloop.

Wat is Beauty Pillow?

Voordat ik met je ga delen wat mijn persoonlijke Beauty Pillow review en ervaringen zijn, ga ik je eerst iets meer vertellen over Beauty Pillow in het algemeen.

Beauty Pillow is een merk en valt onder het bedrijf “The Beauty Lab BV”. Beauty Pillow levert kussenslopen, hoofdkussens, dekbedovertrekken en mondkapjes.

In relatief gezien korte tijd weten heel veel mensen af van de satijnen producten van Beauty Pillow. Dit komt mede doordat Beauty Pillow in verschillende populaire bladen heeft gestaan (zie “Beauty Pillow in de media“). Daarnaast slapen tal van influencers en BN’ers met een grote achterban op het kussensloop van Beauty Pillow, waardoor steeds meer mensen het willen uitproberen.

Beauty Pillow in de media review
Beauty Pillow in de media

Beauty Pillow kan worden gezien als dé nummer 1 specialist in satijnen kussenslopen. Zij zijn immers gericht op het leveren van de beste kwaliteit en service. Dit wordt bijvoorbeeld bereikt door te werken met ateliers binnen Nederland. De stappen uit het productieproces kunnen op deze manier eenvoudig worden gecontroleerd. Ook wordt Beauty Pillow dus niet gemaakt door kinderen uit Aziatische landen.

Hoewel de kussenslopen zelf worden geproduceerd in Nederlandse ateliers, heeft Beauty Pillow ook internationale bekendheid gegenereerd. De Beauty Pillows worden dan ook verkocht in bijvoorbeeld honderden Nederlandse, Belgische, Duitse en Spaanse schoonheidssalons, kapsalons, drogisterijen, parfumeriezaken en beddenspeciaalzaken. Beauty Pillow wordt ook veel online verkocht, bijvoorbeeld via hun eigen webshop en op bol.com.

Door het succes van Beauty Pillow willen veel merken hun na doen. Voor een écht satijnen kussensloop waar daadwerkelijk aandacht aan is geschonken, kun je het beste kiezen voor het originele merk Beauty Pillow.

“Slaap je mooi met Beauty Pillow!”

– Beauty pillow

Waarom slapen op het satijnen kussensloop van Beauty Pillow?

Goede nachtrust gaat gepaard met een betere algemene gezondheid. Naast een betere gezondheid kan een goede nachtrust er ook voor zorgen dat je huid en haar gezonder zullen blijven. Slaap heeft namelijk invloed op meerdere processen in ons lichaam, waaronder onze hormonen.

Voldoende en goede nachtrust zijn dus van belang om gezonder te blijven. Het is echter ook belangrijk te letten op het beddengoed waarop je slaapt. Er wordt namelijk beweerd dat beddengoed invloed kan hebben op huid- en haarproblemen.

Wanneer je last hebt van acne, dan kan dat bijvoorbeeld te maken hebben met het viezigheid op je beddengoed waar je ’s nachts uren in ligt met je gezicht. Ook kunnen harde kussenslopen wrijving op je huid en haar veroorzaken, waardoor puistjes, rimpels en slaapvouwen sneller zichtbaar kunnen worden.

Door te slapen op het zachte satijnen kussensloop van Beauty Pillow kun je zowel huidproblemen als haarproblemen tegengaan. Dit komt door de verschillende werkingen die de satijnen stof heeft.

Video over het succes en de satijnen kussenslopen van Beauty Pillow

De voordelen van Beauty Pillow voor huid en haar

Op mijn website schreef ik al eens over de voordelen van satijnen kussenslopen tegen acne en satijnen mondkapjes tegen acne.

Er kunnen nog meer redenen zijn te gaan slapen op een Beauty Pillow. Het geeft bijvoorbeeld een gevoel van luxe en verwennerij. Ook oogt het mooi in de slaapkamer.

Anderzijds zullen de meeste mensen ervoor kiezen te slapen op een Beauty Pillow om ervoor te zorgen dat hun huid en haar gezond blijven. Beauty Pillow heeft dan ook een verzorgende werking op je huid en haar.

Slapen op het satijnen kussensloop zorgt dus letterlijk voor een schoonheidsslaapje!

Hieronder zet ik eerst alle voordelen van Beauty Pillow voor je haren op een rijtje:

 • Haren kunnen glanzen en makkelijker gekamd worden
 • Haarpunten zullen niet gespleten raken en je haren zullen niet pluizen of in een klit raken door de gladde stof
 • Je haren zullen beter in model blijven
 • Een gevoelige of onrustige (hoofd)huid kan kalmeren
 • Haar- en wimperextensions kunnen beter worden behouden
 • Het vocht in je haren kan beter worden behouden

Een lange tijd geleden gebruikten Afro-Amerikaanse vrouwen satijnen sjaals al om hun haar ’s nachts in te pakken en te beschermen

Hieronder zet ik alle voordelen van Beauty Pillow voor je huid op een rijtje:

 • De satijnen stof is verkoelend, zodat je minder gaat zweten tijdens je slaap
 • Slaapvouwen (kunnen tevens leiden tot rimpels) in het gezicht kunnen worden voorkomen
 • De zichtbaarheid van rimpels kan afnemen door de polijstende werking
 • De huid kan stralen en gladder worden
 • De huid kan beter gehydrateerd blijven
 • De vurige huid op het gezicht kan worden gekalmeerd
 • Acne, mee-eters en andere soorten onzuiverheden kunnen worden bestreden
 • Een verhoogde talgproductie wordt gereguleerd, zodat er minder verstopte poriën en onzuiverheden ontstaan

Een ander voordeel van het Beauty Pillow kussensloop is dat het wetenschappelijk bewezen anti-allergeen is tegen huisstofmijt en pollen. Ook kan permante make-up een mooier resultaat krijgen.

Bovendien kunnen huid- en haarverzorgingsproducten hun werking beter uitvoeren. In tegenstelling tot katoen zal een kussensloop van satijn geen vocht absorberen. Op deze manier kun je dus het meeste halen uit je verzorgingsproducten. Naast dat producten beter kunnen werken, hoef je er waarschijnlijk überhaupt minder van te gebruiken door alle overige voordelen van het Beauty Pillow kussensloop.

Kort gezegd is Beauty Pillow ideaal voor personen die houden van hun nachtrust en de volgende dag willen beginnen met een fris gezicht vrij van slaapvouwen en zonder een warrig ochtendkapsel.

Door zoveel voordelen mag Beauty Pillow niet ontbreken in de slaapkamers van beautyliefhebbers en personen die er alles aan willen doen hun huid en haar zo lang mogelijk gezond te houden!

Mijn Beauty Pillow review en ervaringen

Logischerwijs maakte de voordelen mij erg enthousiast en wilde ik weten of het écht mogelijk is te kunnen profiteren van alle door Beauty Pillow benoemde voordelen. Ik besloot dan ook zelf een tijdje te gaan slapen op de Beauty Pillow en vervolgens mijn eerlijke review en ervaringen te delen.

Op het moment van spreken slaap ik ongeveer 4 weken op de Beauty Pillow. Daarom vind ik dit een goed moment om mijn review met je delen.

Tijdens de eerste nacht slapen op de Beauty Pillow merkte ik gelijk dat het een super zacht en glad kussensloop is. Voor mijn gevoel leek het alsof mijn gezicht van het kussensloop af kon glijden, zo extreem glad is de Beauty Pillow. De gladheid was even wennen voor mij, maar wel gelijk het eerste teken dat het inderdaad kon werken voor huid en haar.

Aangezien ik een onrustige slaper ben, ga ik onbewust liggen draaien en wrijving creëren tussen mijn kussensloop, huid en haar. Dit kan bijvoorbeeld leiden tot rimpels en fijne lijntjes. Ik denk dat dit goed kan worden voorkomen dankzij de Beauty Pillow, omdat het zo glad aanvoelt en huid en haar niet vast komen te zitten aan de stof. Vrij snel raakte ik gewend aan de gladheid. Bovendien voelt het kussensloop erg comfortabel aan tegen je gezicht.

Ik heb een zeer gevoelige en acne-gevoelige huid. Aangezien Beauty Pillow beweert dat acne en onzuiverheden kunnen worden bestreden, leek mij dit een ander mogelijk voordeel van het kussensloop. Naar mijn idee kunnen huidverzorgingsproducten beter hun werk doen, omdat niet alles meer wordt opgezogen door mijn eerdere kussensloop van katoen. Ook voelt mijn gezicht de volgende dag veel minder trekkerig aan, wat een teken kan zijn dat het hydraterende effect werkt.

Voor mijn haar heeft Beauty Pillow ook veel betekent. Mijn haar is in de ochtend geen vogelnestje meer en blijft na het föhnen beter in model. Een avond sliep ik bijvoorbeeld op mijn natte haar en merkte dat mijn haar veel minder broos aanvoelde. Het geeft me natuurlijk ook een fijn gevoel dat mijn dure haarolie effectiever kan werken.

Een ander voordeel van het Beauty Pillow kussensloop vind ik dat deze heel betaalbaar is. Het kan dus ook een goede keuze zijn voor personen die minder te besteden hebben. Online zijn anderen satijnen kussenslopen te vinden van meer dan 100,- euro die hetzelfde of minder effect hebben. Ik denk in ieder geval dat het Beauty Pillow kussensloop werkt, je geld waard is en je geen spijt zult krijgen. Persoonlijk wil ik dan ook niet meer slapen zonder de Beauty Pillow.

Om je in deze Beauty Pillow review een compleet beeld te geven, deel ik hieronder nog enkele foto’s met je van de Beauty Pillow. Zoals je kunt zien, slaap ik op de zwarte Beauty Pillow, maar er zijn ook genoeg andere mooie kleuren om uit te kiezen. Er past dus altijd een kleur bij jouw eigen beddengoed.

Ervaringen met Beauty Pillow kussensloop
Beauty Pillow kussensloop (black)
Het gekregen zwarte Beauty Pillow kussensloop
Beauty Pillow satijnen kussensloop merk
Verpakking van Beauty Pillow review
Beauty Pillow roze verpakking
Achterkant verpakking van Beauty Pillow review
Achterkant verpakking van Beauty Pillow
Review over Beauty Pillow kleuren
Beauty Pillow kleuren

Veelgestelde vragen over Beauty Pillow (FAQ)

Voordat je besluit zelf te slapen op de Beauty Pillow kan het zijn dat je nog enkele vragen hebt. De vragen die ik het meeste voorbij heb zien komen, zal ik hieronder met je doornemen.

Is een zijden kussensloop beter dan de satijnen Beauty Pillow?

Beauty Pillow bestaat voor 100% uit zware kwaliteit polyestersatijn. Naast satijnen kussenslopen worden zijden kussenslopen ook geprezen om de voordelen voor huid en haar. Satijnen en zijden kussenslopen lijken en voelen erg hetzelfde. Eigenlijk zijn zijden en satijnen kussenslopen ook even effectief voor huid en haar. Het verschil zit hem voornamelijk in de productiewijze. Zo vind ik een zijden kussensloop niet diervriendelijk, omdat de zijderups wordt gedood tijdens het maken van het kussensloop. Een satijnen kussensloop wordt echter gemaakt van synthetische vezels, zoals polyester. Een ander verschil is de hogere prijs van een zijden kussensloop. Wanneer je een echt zijden kussensloop wil, betaal je vaak minstens 100,- euro. Bovendien gaan satijnen kussenslopen langer mee, zullen ze minder snel slijten en kunnen vlekken makkelijker worden verwijderd. Er is zelfs een apart wasmiddel nodig voor het wassen van een zijden kussensloop.

Hoe kan je Beauty Pillow wassen?

Beauty Pillow heeft geen uitwasbare coating, waardoor je kunt blijven profiteren van de voordelen voor huid en haar als je de Beauty Pilllow hebt gewassen. Het is raadzaam je Beauty Pillow voldoende te wassen. Op deze manier worden alle oliën en bacteriën verwijderd die vanuit je haren en huid op het kussensloop terecht zijn gekomen. Door Beauty Pillow met zorg te wassen, kun je er lang mee vooruit. Je kunt de witte Beauty Pillow wassen op 60 graden en een Beauty Pillow met een kleur op 40 graden. Ook kun je hem gewoon in de droger stoppen zonder bang te hoeven zijn dat het gaat krimpen. Als je wil dat je Beauty Pillow zo lang mogelijk meegaat, kun je hem uithangen.

Voor wie is Beauty Pillow geschikt?

Gezien de vele voordelen van de Beauty Pillow kunnen mannen, vrouwen en kinderen van iedere leeftijd er baat bij hebben. Mocht je bijvoorbeeld zweten tijdens je slaap, dan kun je profiteren van de heerlijk verkoelende stof. Voor mensen met acne, eczeem of een andere huidaandoening kan de hydratatie en het reguleren van de talgproductie een positief effect hebben. Aan mensen met een probleemhuid wordt aangeraden voor een witte Beauty Pillow te kiezen. Personen die bang zijn rimpels te krijgen en zolang mogelijk een mooie huid willen behouden, kunnen ook veel hebben aan het slapen op de Beauty Pillow. Bovendien kunnen kinderen met allergieën voor huisstofmijt en pollen kiezen voor de Beauty Pillow, omdat het satijn van Beauty Pillow bewezen anti-allergeen is. Dit betekent dat huisstofmijt en pollen minder kans krijgen zich te nestelen in het kussensloop. Hierdoor wordt de kans groter dat je wakker wordt zonder jeukende ogen en een verstopte neus.

Beauty Pillow review conclusie & kopen

In deze Beauty Pillow review is duidelijk naar voren gekomen dat ik positief ben over hun satijnen kussensloop.

Hoewel ik vooraf mijn twijfels had bij alle voordelen voor huid en haar denk ik nu dat het Beauty Pillow kussensloop wel degelijk een groot effect kan hebben. Het is eigenlijk ook wel logisch dat je huid en haar er beter aan toe zullen zijn door de Beauty Pillow, omdat je het ontstaan van wrijving kunt voorkomen.

Hoewel Beauty Pillow iets duurder is dan een katoenen kussensloop vind ik het de 23,95,- euro zeker waard. Ik wil er namelijk voor zorgen dat mijn huid en haar nog lang gezond blijven.

Het voordeel is ook dat je alleen maar hoeft te slapen om te profiteren van de voordelen!

Via de onderstaande knop kun je Beauty Pillow bestellen voor de normale prijs van 23,95,- euro.

Heel veel slaapplezier op je Beauty Pillow & slaap je mooi!

Beauty Pillow
Beauty Pillow

Beoordeling door Fleur,

14 feb 2022
5

Beauty Pillow is betaalbaar en de kleine investering zeker waard. Persoonlijk zal ik niet meer zonder het satijnen kussensloop van Beauty Pillow willen slapen. Je kunt dus zeker eens zelf gaan slapen op de Beauty Pillow en kijken wat het doet met jouw huid en haar.

Fleur
Ik help mensen puistjes te voorkomen en te verminderen. Na 10 jaar zelf met acne te worstelen heb ik deze website in het leven geroepen. Op Puisten Verwijderen.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig handige tips en methodes. Bekijk hier mijn revolutionaire methode waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je acne kunt verminderen in hele korte tijd.

Misschien was je hier naar op zoek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *