Boeken over acne

Top 5 beste boeken over acne en puistjes

Gemiddelde leestijd: 8 minuten

Heb je last van acne en puistjes? Dan kan het een goede keuze zijn om boeken te gaan lezen over acne. Je kunt namelijk goede informatie krijgen over deze vervelende huidaandoening.

Als je op zoek bent naar informatie over acne, dan kom je er al snel achter dat er online super veel informatie te vinden is. Hierdoor weten veel mensen niet meer wat zij nou wel of juist niet moeten geloven.

Het lezen van boeken over acne is zeker een aanrader. Er zijn namelijk veel boeken te koop waar je veel tips krijgt over hoe je acne op de juiste manier kunt behandelen. In boeken staan bijvoorbeeld tips voor voeding, huidverzorging en acnebehandelingen.

In dit artikel ga ik je enkele boeken laten zien die je kunt overwegen om aan te schaffen.

De beste boeken over acne en puistjes

Hieronder heb ik een handig overzicht voor je gemaakt van de beste boeken over acne en puistjes. Deze boeken kunnen je zeker helpen om van acne af te komen.

1. Acne Away – Iris de Jong

Het eerste boek over acne heet ‘Acne Away’. Het boek is geschreven door Iris de Jong en telt maar liefst 223 pagina’s.

Ik raad dit boek over acne aan, omdat de informatie niet symptoomgericht is. Volgens de auteur is acne dan ook een waarschuwing van het lichaam. Acne geeft aan dat er iets fout gaat in je lichaam. Door naar je lichaam te luisteren, kun je de echte oorzaak van acne gaan aanpakken. In het boek wordt dus verteld hoe je de onderliggende oorzaken van acne kunt aanpakken. Daarnaast leer je acne nog sneller te laten verdwijnen.

Mocht jij al veel middeltjes of medicijnen hebben geprobeerd om van acne af te komen, dan kun je zeker overwegen om Acne Away aan te schaffen.

2. Ace zo kom je er van af – Bert Klaassen

Een ander boek over acne en puistjes is ‘Acne zo kom je er van af’. Het boek is geschreven door Bert Klaassen en telt 144 pagina’s, inclusief illustraties om bepaalde zaken verder te verduidelijken. Bert Klaassen heeft jaren ervaring met het behandelen van acne door vele congressen te volgen en coördinator te worden van geneesmiddelenonderzoek.

In Acne zo kom je er van af ga je leren wat je vooral wel en wat je vooral niet moet doen als je last hebt van acne. Er wordt bijvoorbeeld verteld welke misverstanden ervoor zorgen dat mensen last blijven houden van acne. Ook wordt bijvoorbeeld de relatie tussen acne, voeding, zonlicht, cosmetica en genen besproken. Er wordt zelfs verteld hoe acnelittekens het beste kunnen worden behandeld.

3. Stop Acne Nu – Marjo Horn

‘Stop Acne Nu’ door Marjo Horn is een andere aanrader als je op zoek bent naar een boek over acne en puistjes. In het boek van 98 pagina’s worden natuurlijke oplossingen besproken waarmee acne patiënten weer een gave huid kunnen krijgen. Marjo Horn is een huidverjongings- en littekenspecialist en heeft een eigen huidpraktijk in Amsterdam. Ze heeft bijvoorbeeld ook het boek ‘Verjong je huid in 21 dagen’ geschreven. De schrijfster weet dus echt waar ze het over heeft.

Het is wel jammer van dit boek dat er vooral wordt gesproken over bepaalde voedingsmiddelen die acne veroorzaken, terwijl er nog veel meer oorzaken van acne kunnen zijn. Het kan bijvoorbeeld ook komen door hormonale schommelingen, stress en slaapgebrek.

4. De top 10 gemaakte fouten bij acne – Fleur

Als je op zoek bent naar gratis informatie, dan kun je mijn gratis e-book genaamd ‘De top 10 gemaakte fouten bij acne’ downloaden. In dit boek bespreek ik wat de meeste mensen fout doen bij acne en waarom ze hierdoor langdurig last blijven houden van acne.

De top 10 gemaakte fouten bij acne is een gratis e-book dat ik weg geef op mijn website. Je moet er dus niet teveel van verwachten. Wel kan het zeker de moeite waard zijn om te downloaden. Naast de fouten, bespreek ik namelijk ook de bijbehorende tips.

gratis boek over acne

5. Leven Zonder Acne – Fleur

Naast een gratis e-book, bied ik ook een betaald e-book aan op mijn website. Dit boek is zeer compleet. Ik bespreek namelijk hoe acne ontstaat, wat de onderliggende oorzaken zijn van acne, hoe je acne zelf kunt behandelen aan de hand van jouw huidtype en hoe je acnelittekens kunt behandelen.

Leven Zonder Acne is super compleet. Naar mijn mening kun je het beste beginnen met het downloaden van dit boek als je snel je puistjes wilt verminderen!

Leven Zonder Acne cta box
Fleur
Ik help mensen puistjes te voorkomen en te verminderen. Na 10 jaar zelf met acne te worstelen heb ik deze website in het leven geroepen. Op Puisten Verwijderen.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig handige tips en methodes. Bekijk hier mijn revolutionaire methode waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je acne kunt verminderen in hele korte tijd.

Misschien was je hier naar op zoek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *