Clay And Glow kortingscode

Clay And Glow kortingscode

Huidverzorgingsproducten van Clay And Glow zijn erg populair onder jongeren. In mijn ogen zijn het geweldige producten voor de huid. Bijvoorbeeld omdat de producten bijna volledig natuurlijk zijn en er geen ingrediënten inzitten die de huid verergeren.

Jij staat nu waarschijnlijk ook op het punt één of meerdere producten van Clay And Glow te kopen. Personen die slim omgaan met hun geld zoeken eerst naar een werkende Clay And Glow kortingscode.

Op deze pagina ga je meerdere Clay And Glow kortingscodes tegenkomen die daadwekelijk succesvol ingevuld kunnen worden, zodat je de exacte korting ziet verschijnen op het totaal te betalen bedrag.

Wat is de Clay And Glow kortingscode?

Sta je te springen een leuk masker of crème in huis te nemen van het schattige en luxueuze Clay And Glow? Vergeet dan niet een kortingscode in te vullen bij het afrekenen.

Er zijn meerdere Clay And Glow kortingscodes beschikbaar. Hieronder zet ik de kortingen voor je op een rijtje die ik heb kunnen vinden.

  • GLOWBABE” voor 10% korting
  • MOOI15” voor 15% korting
  • GLOW15” voor 15% korting
  • MONICA15” voor 15% korting
  • SELMA15” voor 15% korting
  • SERENA15” voor 15% korting
  • Schrijf je in op de Clay And Glow mailinglijst voor 10% korting op de eerste aankoop

Klik hier om naar clayandglow.nl te gaan en een kortingscode in te vullen voordat deze vervalt >>>

Uitsluitend met deze kortingscodes kan je dus minder geld kwijt zijn voor een bestelling bij Clay And Glow. Het geld dat je bespaart kun je gebruiken voor andere leuke dingen, of zelfs een extra Clay And Glow product.

Eigenlijk is een kortingscode altijd mooi meegenomen.

Op het moment van schrijven gelden alle genoemde kortingscodes nog. Zorg dat je er snel bij bent om een korting niet mis te lopen. Clay And Glow kan namelijk een kortingscode elk moment offline halen.

Hoe kun je kortingen krijgen met Clay And Glow Points?

Een andere manier om een kortingscode te krijgen is door je aan te melden voor het Glow Points puntenprogramma van Clay And Glow.

Je kunt op verschillende manieren punten sparen. Vervolgens kun je deze inwisselen om een korting te krijgen of producten gratis te laten verzenden. Zo’n coupon kan een waarde hebben van maar liefst 20 euro.

Het lidmaatschap kan je zien als een bedankje van Clay And Glow voor je liefde en steun.

Door bijvoorbeeld Clay And Glow even te volgen op Instagram en een like achter te laten op een foto kun je al profiteren van gratis verzendkosten.

Op de onderstaande afbeelding zie je hoe je nog meer punten kunt verdienen.

Clay And Glow kortingscode met punten
Glow Points

Leuk om te weten is dat je direct welkomstpunten krijgt als je Clay Point lid wordt. Ook mag je gratis 5 euro korting weggeven aan vrienden. Wanneer zij zich aanmelden en iets kopen, dan ontvang jij ook nog eens een 5 euro kortingsode.

Meld je hier aan voor het Clay And Glow puntenprogramma >>>

Veel gestelde vragen over Clay And Glow kortingscodes

Waar kun je de Clay And Glow kortingscode invullen?

Allereerst ga je naar clayandglow.nl. Hier voeg je het gewenste product toe aan je winkelwagen. Hierna klik je op “afrekenen”. Vervolgens kun je op een computer een kortingscode of cadeaubon invoeren in het scherm rechts. Op een telefoon kun je het kortingsveld vinden bij “bestellingsoverzicht”. Klik op “toepassen” en je zult zien dat het bedrag van je bestelling automatisch omlaag gaat.

Mogen meerdere Clay And Glow kortingscodes worden gecombineerd?

Het is mogelijk slechts één kortingscode te gebruiken per bestelling. Zorg dus dat je kiest voor een Clay And Glow kortingscode van 15%.

Zijn de verzendkosten gratis voor een Clay And Glow bestelling?

Wanneer je in Nederland woont en een bestelling plaatst van minimaal 20 euro, dan zijn de verzendkosten helemaal gratis. Voor personen in het buitenland geldt een ander tarief.

Zijn er dagen met exclusieve kortingen?

Door je aan te melden op de mailinglijst van Clay And Glow word je op de hoogte gehouden van de laatste acties en kortingscodes. Mogelijk verschijnt er op Black Friday of andere speciale dagen een unieke kortingscode in je mailbox.

Wat zijn andere manieren om Clay And Glow met korting te kopen?

Je kunt Clay And Glow op verschillende plekken kopen. Denk bijvoorbeeld aan clayandglow.nl en iciparisxl.nl. Beide websites hanteren echter dezelfde prijzen en verzenden is gratis vanaf 20 euro. Ook kun je het het Clay And Glow masker kopen via bol.com. Hij kost daar 4 euro duurder en daarom raad ik het je af.

Kun je gratis Clay And Glow producten krijgen?

Houd de social media pagina’s van Clay And Glow in de gaten om mee te doen aan giveaways. Regelmatig organiseert Clay And Glow giveaways, waardoor je kans maakt op veel gratis Clay And Glow producten.

Geldt er niet-goed-geld-terug garantie?

Er geldt inderdaad een 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie voor de producten van Clay And Glow. Je kunt eenvoudig een product terugsturen als je er niet tevreden over bent. Om hiervoor in aanmerking te komen mag je de producten echter niet meerdere keren hebben gebruikt.

Klik hier om naar clayandglow.nl te gaan en een kortingscode te gebruiken >>>

Meer informatie over Clay And Glow kortingscodes?

Voor meer informatie over kortingscodes of Clay And Glow producten raad ik je aan via één van de links op deze pagina hun website te bezoeken en contact op te nemen.

Daarnaast kun je via de volgende links onze persoonlijke ervaringen met de maskers en producten van Clay And Glow ontdekken.

Ps. Laat het hieronder in de reacties weten als jij een andere werkende Clay And Glow kortingscode hebt gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *