Nieuw: Clay And Glow Moisturizing Avocado Masker review

Onze ervaringen met het gloednieuwe Clay And Glow Avocado Masker

Gemiddelde leestijd: 24 minuten
mm
Clay And Glow Avocado Masker review

Het is zover! Zaterdag 26 februari lanceert Clay And Glow hun gloednieuwe product, namelijk het superleuke en effectieve avocado masker!

Het Clay And Glow Moisturizing Avocado Masker, in het Engels “Clay And Glow Avocado Mask” kun je gebruiken om je huid onmiddellijk een boost aan vocht te geven. Dankzij de romige en rijke structuur van het avocado masker kun je je huid diep van binnen hydrateren en je huid laten stralen. Voor dit nieuwe product van Clay And Glow geldt dus dat je er weer een prachtige glow van kunt krijgen. Het is een heel fijn masker voor de droge, geïrriteerde en gevoelige huid.

Waarschijnlijk kan jij niet wachten het Clay And Glow Avocado Masker zelf in huis te halen. Toch kan ik begrijpen dat je nog even op zoek bent gegaan naar een Clay And Glow Avocado Masker review. Op deze manier kun je er namelijk achter komen wat het masker precies voor jouw huid kan gaan betekenen zonder het product te moeten kopen.

In deze blog ga ik je meer vertellen over het Clay And Glow Avocado Masker. Je gaat bijvoorbeeld achter de voordelen en ervaringen komen ten aanzien van het hydraterende avocado masker. Wij zijn zelf dol op maskers en willen je graag meenemen in onze ervaringen.

Wat is Clay And Glow?

Clay And Glow logo
Logo

Het huidverzorgingsmerk Clay And Glow is opgericht door Julia Veer. Zij hield zichzelf altijd al bezig met het verzorgen van de huid, maar door haar eigen acne-gevoelige en zeer gevoelige huid resulteerde het gebruiken van de meeste producten bijna altijd in een averechts effect op haar huid. Ook zagen de meeste producten er vreselijk saai uit in hun witte verpakkingen, terwijl kleurrijke producten vaak commerciëler en minder effectief waren.

Clay And Glow is een volledig Nederlands huidverzorgingsmerk, en misschien wel één van de populairste van Nederland onder jongeren. In ongeveer de 2,5 jaar dat het merk bestaat, hebben dan ook heel veel personen kennis gemaakt met de huidverzorgingsproducten van Clay And Glow.

Clay And Glow heeft meerdere huidverzorgingsproducten ontwikkeld. Denk bijvoorbeeld aan een reiniger, toner, serum en een dagcrème. Met hun eerste product, het roze kleimasker, was Clay And Glow zelfs 9 maanden bezig om de perfecte formule te ontwikkelen.

Het merk Clay And Glow is erg populair geworden door onder andere de slimme inzet van marketingactiviteiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aangaan van samenwerkingen met influencers, zoals Monica Geuze en Selma Omari die honderdduizenden volgers hebben. Zij hebben de Clay And Glow producten dan ook met veel plezier gebruikt en onder de aandacht gebracht. Daarnaast staat Clay And Glow in vele grote bladen, zoals LINDA en Women’sHealth. Bovendien heeft Clay And Glow in de relatief korte tijd dat zij actief zijn al meerdere prijzen in ontvangst mogen nemen wegens de hoogwaardige producten voor de huid.

Het Clay And Glow Roze Klei Masker is de bestseller. Om deze reden heeft Clay And Glow er waarschijnlijk voor gekozen nog een masker te ontwerpen, namelijk het Clay And Glow Avocado Masker.

Wat kan het Clay And Glow Moisturizing Avocado Masker betekenen voor jouw huid?

Eén van de voordelen van het Clay And Glow Avocado Masker is dat het product geschikt is voor alle huidtypes. Dit betekent dat personen met zowel een droge, vette, normale, gevoelige als gecombineerde huidtype het avocado masker kunnen gebruiken. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je per ongeluk een masker gebruikt die eigenlijk niet geschikt is voor jouw huidtype. Hierdoor kan huidirritatie worden voorkomen.

Het Clay And Glow Moisturizing Avocado Masker is geschikt voor alle huidtypes, omdat elke huidtype en huidskleur behoefte heeft aan voldoende hydratatie. Het voornaamste doel van het avocado masker is dan ook het gehydrateerd houden van je huid.

Hieronder bespreek ik de voordelen van de verschillende hoofdingrediënten in het Clay And Glow Avocado Masker.

De voordelen voor je huid van de avocado boter in het avocado masker zijn:

 • Werkt verfrissend voor je huid, zodat je huid een frissere uitstraling krijgt
 • Werkt beschermend tegen Uv-straling en andere schadelijke stoffen uit de omgeving
 • Helpt bij het tegengaan van tekenen van huidveroudering
 • Helpt rimpels, fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar te maken

De voordelen voor je huid van de avocado olie in het avocado masker zijn:

 • Werkt verzachtend voor je huid, zodat je huid zachter aanvoelt
 • Wekt hydraterend voor je huid, zodat je huid minder droge plekjes heeft
 • Helpt om een stevigere en elastischere huid te behouden en krijgen

De voordelen voor je huid van de kokosolie in het avocado masker zijn:

 • Werkt ontstekingsremmend, waardoor ontstekingen, onzuiverheden en roodheid kunnen afnemen
 • Helpt je huid zacht en soepel te maken en te houden
 • Helpt pigmentvlekken, verbranding en tekenen van huidveroudering te verminderen

De voordelen voor je huid van shea boter in het avocado masker zijn:

 • Werkt vochtinbrengd voor je huid, zodat je huid beter gehydrateerd blijft
 • Werkt ontstekingsremmend, waardoor tekenen van ontstekingen, zoals roodheid op je huid kunnen verminderen
 • Werkt versterkend en kalmerend voor je huid

Zoals je kunt zien kan het Clay And Glow Avocado Avocado Masker tal van voordelen bieden voor je huid.

Hoe gebruik je het Clay And Glow Avocado Masker?

Het gebruiken van het Clay And Glow Avocado Masker werkt eenvoudig. Eigenlijk kun je het masker op dezelfde manier gebruiken waarop de meeste maskers ook gebruikt horen te worden.

Volg de volgende stappen bij het aanbrengen van het Clay And Glow Avocado Masker op je gezicht:

 1. Smeer een klein beetje van het avocado masker over je huid uit met je handen of het bijbehorende siliconen application brush (vermijd je ogen)
 2. Laat het masker 15 tot 20 minuten intrekken in je huid
 3. Wanneer het masker goed is ingetrokken, kun je het weer van je huid afspoelen met warm water (niet te heet water) of het Clay And Glow 100% microvezel washandje
 4. Als laatste dien je je huid droog te deppen met een schone handdoek

Clay And Glow raadt aan het avocado masker 2 tot 3 keer per week te gebruiken.

Clay And Glow staat zeker achter de veiligheid en effectiviteit van het avocado masker. Zij beweren namelijk dat het masker ook geschikt is om aan te brengen op je huid voordat je gaat slapen. In dat geval kun je dus de laatste stap overslaan en het gewoon op je huid laten zitten terwijl je gaat slapen.

Normaal gesproken moet een masker altijd van de huid worden gewassen, omdat er anders huidirritatie kan ontstaan. Dit avocado masker van Clay And Glow is echter erg zacht voor je huid, irriteert je huid niet, voedt juist je huid en laat je wakker worden met een mooie natuurlijke glow. Dankzij een nachtmasker kunnen de ingrediënten urenlang hun werk doen.

Clay And Glow Avocado Masker in combinatie met het iconische roze kleimasker

Het Clay And Glow Avocado Masker kan zelfs worden gebruikt in combinatie met het iconische Clay And Glow Roze Klei Masker (Pink Clay Mask).

Say Hello To Multi-masking

Clay And glow

Het mogen combineren van het avocado masker en roze klei masker kan bijvoorbeeld gunstig zijn voor iemand met een gecombineerde huid. Met een gecombineerde huidtype wordt bedoelt dat het gezicht bestaat uit droge en vette delen. Vaak zijn de kin, neus en het voorhoofd vettig (T-zone) en de wangen droog.

Door de Clay And Glow maskers te combineren kun je er enerzijds voor zorgen dat de droge huid wordt gehydrateerd. Anderzijds worden de vettige delen gereinigd en symptomen van acne, zoals verstopte poriën en puistjes tegengegaan. Op deze manier kun je de verschillende huiddelen de verzorging bieden die ze verdienen en nodig hebben.

Het grootste verschil tussen het avocado masker en het roze kleimasker is dat het avocado masker een “hydraterende werking” en het roze kleimasker een “ontgiftende werking” heeft.

Clay And Glow Avocado Masker review en ervaringen

Nu je vooral informatie heb gekregen en je waarschijnlijk al een stuk meer weet over het Clay and Glow Avocado Masker is het tijd geworden voor onze review en ervaringen.

Het avocado masker heb ikzelf getest en laten uittesten door goede vriendinnen. Het fijne is dat je op deze manier het effect kunt zien van het avocado masker op verschillende soorten huidtypes.

Ikzelf heb een gecombineerde huidtype, acne-gevoelige huid en enkele littekens, een vriendin een droge huidtype en een andere vriendin een vette huidtype. Ik kan alvast verklappen dat het masker inderdaad heel fijn en effectief kan zijn voor alle huidtypes zonder huidirritatie te veroorzaken.

Het Clay And Glow Avocado Masker hebben we deze week binnengekregen en nu al twee keer gebruikt in een royale hoeveelheid.

Hieronder deel ik de ervaringen en reviews van ons na het gebruiken van het Clay And Glow Avocado Masker:

 • Onze huiden voelden zacht aan en dit effect bleef lang aanhouden
 • Het avocado masker is het zachtste voor de huid van alle maskers die we ooit hebben getest
 • Het avocado masker heeft een heerlijke geur en ruikt daadwerkelijk naar avocado
 • Het masker smelt waardoor het aanvoelt als echte avocado’s
 • Op het gezicht voelt het avocado masker comfortabel, hydraterend, fris, voedend en luxueus aan
 • Na het afwassen van het avocado masker zagen onze huiden er erg gekalmeerd en gezond uit
 • De droge plekken op mijn voorhoofd en wangen verdwenen en bleven de volgende dag ook weg
 • Het product veroorzaakt geen acne of een andere vorm van irritatie op mijn acne-gevoelige en zeer gevoelige huid
 • Door het masker in de nacht in te laten trekken zagen onze huiden er de volgende dag een stuk frisser, schoner en glanzend uit
 • Het nieuwe applicatie borsteltje is veel geschikter dan het oude borsteltje om het avocado masker mee aan te brengen, kan makkelijker worden gewassen en wordt minder snel vies
 • De verpakking van het avocado masker ziet er luxer en mooier uit dan die van het roze kleimasker
Clay And Glow Avocado Masker verpakking
Clay And Glow Avocado Masker verpakking
Clay And Glow Avocado Masker vloeistof review
Clay And Glow Moisturizing Avocado Masker
Clay And Glow Siliconen Application Brush
Clay And Glow Siliconen Application Brush verpakking
Clay And Glow Avocado Masker borstel ervaringen
Clay And Glow Siliconen Application Brush
Moisturizing Avocado Masker en borstel review
Clay And Glow Moisturzing Avocado Masker & Siliconen Application Brush

Wij vonden het avocado masker precies werken zoals omschreven door Clay And Glow zelf. Door de unieke, effectieve formule en het luxueuze gevoel wil ik de producten van Clay And Glow blijven gebruiken. Het avocado masker is dan ook weer van de kwaliteit die je gewend bent van Clay And Glow.

Over één maand zal ik deze blog updaten met de effecten die we nog meer hebben gemerkt 🙂

Natuurlijk hebben wij ook direct het effect uitgetest op de huid door het masker de hele nacht in te laten trekken. Aangezien het masker opdroogt in plaats van op de huid blijft, kun je er inderdaad mee slapen en hoef je niet bang te zijn voor je kussensloop. Ik slaap overigens op het huidverzorgende satijnen Beauty Pillow kussensloop, wat ook een échte aanrader is voor personen die van beauty houden en hun huid zolang mogelijk gezond willen houden.

Volgens Clay And Glow krijg je het optimale resultaat door met het masker te slapen en word je de volgende ochtend wakker met een mooie glow.

Voor-en nadelen van het Clay And Glow Avocado Masker

Voor elk huidverzorgingsproduct geldt dat er voor- en nadelen te bedenken zijn. Hier is het Clay And Glow Avocado Masker geen uitzondering op. Om je een zo eerlijk mogelijk beeld te geven bij het Clay And Glow Avocado Masker som ik hieronder de verschillende pluspunten en minpunten voor je op.

Voordelen

 • Gemaakt in Nederland

 • Bestaat voor 97,2% uit natuurlijke ingrediënten

 • Geschikt om te gebruiken als een nachtmasker

 • Goedgekeurd en getest door dermatologen (huidspecialisten)

 • 100% dierproefvrij en vegan (PETA approved)

 • Een prijs van €29,95 is erg betaalbaar in vergelijking met andere avocado maskers, terwijl het Clay And Glow Avocado Masker effectiever kan zijn door de gebruikte ingrediënten

 • Geen allergenen, alcohol, parabenen en andere vreemde ingrediënten

 • Binnen 1 tot 3 dagen geleverd en een volledige geld terug garantie

 • Ook verkrijgbaar in ICI PARIS XL winkels in Nederland, België en Luxemburg

Nadelen

 • Het avocado masker moet 15 tot 20 minuten intrekken in je huid, en dat is langer dan andere maskers. Daarom is het een minder geschikt product voor personen met weinig geduld.

 • Het avocado masker werkt waarschijnlijk niet altijd voor de lange termijn, omdat je huid weer kan uitdrogen

 • Promoties van influencers kunnen sommigen mensen sceptisch maken

Clay And Glow Avocado Masker review conclusie: is het masker je geld waard?

Als we kijken naar alle besproken voordelen van het Clay And Glow Avocado Masker in deze review dan is het geld het ons betreft zeker waard. Het is een betaalbaar masker van €29,95 en gemaakt zoals de hoogwaardige kwaliteit die je gewend bent van Clay And Glow.

De grootste voordelen van het Clay And Glow Avocado Masker zijn het hydrateren van je huid en het tegengaan van tekenen van huidveroudering. Ik denk dat we allemaal willen dat onze huid er zo lang mogelijk gezond en jong uit blijft zien.

Ik raad je het Clay And Glow Avocado Masker in ieder geval van harte aan om je normale, vermoeide en doffe huid te verwennen en te verzorgen.

Hieronder kun je nog eens het avocado masker bekijken en bestellen.

Clay And Glow Moisturizing Avocado Masker
Clay And Glow Moisturizing Avocado Masker

Beoordeling door Fleur,

25 feb 2022
5

Het nieuwste product van Clay And Glow, het Clay And Glow Moisturizing Avocado Masker, is zeker een aanrader voor personen met alle soorten huidtypes. Je kunt namelijk profiteren van heel veel voordelen voor je huid. Hiervan zijn de belangrijkste het hydrateren van je huid en het tegengaan van huidveroudering. Voorheen was ik al erg fan van het Clay And Glow Roze Kleimasker, maar het Avocado Masker krijgt zeker ook een standaard plekje in het kastje in mijn badkamer. Door de geweldige werking van het heerlijke, frisse en zachte masker en het geweldige team van Clay And Glow kan ik niet anders dan 5 van de 5 sterren geven.

Misschien was je hier naar op zoek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *