Clearasil tegen puistjes

Zijn dit goede producten?

Gemiddelde leestijd: 9 minuten
mm
Clearasil tegen puistjes

Onzuiverheden zoals puistjes en acne kunnen ontzettend naar zijn. Gelukkig zijn er een aantal effectieve huidverzorgingsmiddelen die kunnen bijdragen aan het voorkomen en verwijderen van puistjes. Denk bijvoorbeeld aan het merk Clearasil welke verschillende middelen aanbiedt tegen puistjes en acne.

Voordat je besluit om Clearasil te gebruiken tegen je puistjes kan ik begrijpen dat je iets meer wilt weten over de verschillende producten. Ook denk ik dat je wilt weten wat de ervaringen zijn van acne patiënten.

In deze blog vertel ik je alles wat je moet weten over het inzetten van Clearasil als je last hebt van puistjes. Hierna weet jij of het inderdaad goede producten zijn tegen acne of dat je beter een andere huidverzorgingslijn kunt proberen.

Hoe ontstaan puistjes?

Wil je Clearasil gebruiken tegen puistjes? Dan is het allereerst van belang om te weten hoe de onzuiverheden precies ontstaan. Daarna begrijp je namelijk waarom de verschillende producten en ingrediënten kunnen werken tegen puistjes.

Hieronder vertel ik je in welke stappen puistjes ontstaan:

  1. Talgklieren maken teveel talg aan
  2. Huid maakt niet voldoende nieuwe huidcellen aan
  3. Talg en dode huidresten verstoppen de poriën
  4. Acne veroorzakende bacteriën ontsteken een verstopte porie waarna het puistje ontstaat

Deze processen kunnen verschillende oorzaken hebben. Voeding, stress en slecht slapen zijn voorbeelden van factoren die bijdragen aan het aanmaken van teveel talg waardoor deze gevoelig worden voor de acne veroorzakende bacteriën.

Hoe kun je Clearasil gebruiken tegen puistjes, mee-eters en acne?

Clearasil is een merk dat zich in het speciaal richt op tieners met puistjes. De producten kunnen ook worden gebruikt door ouderen, maar tieners kunnen er het meeste baat bij hebben.

Aangezien Clearasil zich al sinds 1950 bezig houdt met alles over de huid, en de producten tegen acne zijn ontwikkeld door dermatologen, is het een veilige keuze om je acne te bestrijden.

Clearasil Lotion

Het eerste product tegen puistjes van Clearasil is de lotion. Het is een soort van sterkere reiniger die is bedoelt om de poriën zoveel mogelijk te reinigen van vuil en talg. Je kunt het gebruiken om de hele dag de huid gereinigd te houden. Dankzij de unieke ingrediënten kunnen puistjes worden bestreden, zonder dat de huid gaat glimmen.

Clearasil Scrub

Een ander product met een effectieve werking tegen acne is de scrub van Clearasil. Met dit product kun je de huid glad maken. Volgens Clearasil gebeurt dit al binnen 12 uur. De scrub kan de poriën nog dieper reinigen dan de lotion. Ook kunnen de dode huidcellen hiermee worden verwijderd.

Clearasil Reinigingsdoekjes

Mocht je een keer onderweg zijn of net een fysieke training hebben gehad en even snel je gezicht willen reinigen, dan zijn de Clearasil reinigingsdoekjes ideaal. Met deze doekjes kun je namelijk je gezicht reinigen op snelle en makkelijke wijze. Dankzij de gebruikte ingrediënten kan de grootte en roodheid van puistjes in korte tijd flink afnemen.

Clearasil Behandelingscrème

Met de Clearasil behandelingscrème kun je binnen 4 uur je puistjes bestrijden. Hiermee kunnen poriën worden gereinigd, waardoor nieuwe puistjes worden voorkomen. Ook kunnen bestaande puistjes worden bestreden waardoor de grootte en roodheid afnemen.

Clearasil ervaringen door acne patiënten

Ben je positief geworden over de producten van Clearasil tegen puistjes? Dat kan ik begrijpen! Echter, waarschijnlijk wil je ook nog weten of gebruikers even positief zijn over Clearasil.

Hieronder heb ik een aantal ervaringen op een rijtje gezet van echte mensen met acne.

Ervaring met Clearasil Lotion

Dit product is een echte aanrader. Mijn puistjes en mee-eters verdwenen al na 1 dag door het gebruiken van Clearasil. Je moet het product wel op de juiste manier gebruiken om de beste resultaten te ervaren. Naar mijn mening is dit product van Clearasil het beste, omdat het een grondige reiniger is. Een face wash is bijvoorbeeld een simpele wasbeurt en een scrub kan slechts één keer per week worden gebruikt. Ook merkte ik dat het eigenlijk aanvoelt als water. Maar aangezien er alcohol in het product zit, weet ik niet of dit een aanrader is voor mensen met een heel acne-gevoelige huid.

Ervaring met Clearasil Scrub

Nadat ik enkele weken eenmaal per week de Clearasil scrub gebruik, is mijn huid erg verbetert. Je moet echter niet verwachten dat deze scrub een tovermiddel is. Ik heb bijvoorbeeld ook een aantal andere dingen veranderd in mijn leven. Zo beweerde iemand laatst dat je puistjes kunt krijgen van bepaalde voedingsmiddelen.

Ervaring met Clearasil Reinigingsdoekjes

Ik had nog nooit gehooid van deze reinigingsdoekjes. Omdat Clearasil mijn favoriete huidverzorgingsmerk is en ik steeds vaker last heb van puisten leek het mij een goed idee om deze reinigingsdoekjes in mijn tas te stoppen. De pads voelen fijn aan op de huid en ze zijn makkelijk te gebruiken. Ik merkte helaas wel dat mijn huid er droger door werd, daarom gebruik ik daarnaast ook een hydraterende crème.

Ervaring met Clearasil Behandelingscrème

Al jaren gebruik ik de Clearasil behandelingscrème tegen mijn acne. Wanneer ik een puistje voel opkomen, smeer ik er wat crème op. Ik breng het in de ochtend en avond aan. De volgende dag kijk ik in de spiegel en zie ik al meteen dat het puistje kleiner en vager is geworden.

Conclusie

Last hebben van puistjes kan verschillende oorzaken hebben. Denk bijvoorbeeld aan een slecht huidverzorgingsregime, stressvolle dagen en korte nachten.

Gelukkig zijn er een aantal dingen die je kunt doen om puistjes te bestrijden. Overweeg bijvoorbeeld om het merk ‘Clearasil’ te gebruiken tegen je puistjes. Het merk bestaat al tientallen jaren en de producten zijn gemaakt door huidspecialisten.

De gedeelde ervaringen met de producten van Clearasil tegen puistjes zijn positief. Dit geeft aan dat de producten daadwerkelijk een effectieve behandeling kunnen zijn tegen puistjes en acne.

Fleur
Ik help mensen puistjes te voorkomen en te verminderen. Na 10 jaar zelf met acne te worstelen heb ik deze website in het leven geroepen. Op Puisten Verwijderen.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig handige tips en methodes. Bekijk hier mijn revolutionaire methode waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je acne kunt verminderen in hele korte tijd.

Misschien was je hier naar op zoek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *