Dr. Pimple Popper

Alles over het tv-programma van Sandra Lee!

Gemiddelde leestijd: 9 minuten
Dermatoloog Dr Pimple Popper

De Amerikaanse reality-tv serie Dr. Pimple Popper is overgewaaid naar Nederland. De populaire serie werd al door ontzettend veel mensen over de hele wereld bekeken, maar is nu dus ook te bekijken op de Nederlandse tv zender TLC. Het gaat om een serie waarin een gecertificeerd dermatoloog genaamd Dr. Sandre Lee (49) patiënten behandeld vanuit haar kliniek in Californië.

In de kliniek worden allerlei huidaandoeningen behandeld. Vaak zijn het enorme cysten, bulten, wratten, mee-eters en puisten die moeten worden verwijderd. Dit kan erg ranzig zijn, maar dat is één van de redenen waarom zoveel mensen ernaar willen kijken. Als je de huidproblemen van een ander ziet, dan mag jij eigenlijk ook wel blij als je een keertje wat kleine puistjes hebt.

De patiënten die behandeld worden, ondergaan grote transformaties. Als ze er weer goed uit zien, is dat een enorme verbetering voor hun zelfvertrouwen. Dit is dan ook de reden waarom Sandra Lee zo graag mensen helpt. Van een huidaandoening ga je meestal niet dood, maar het kan wel invloed hebben op je persoonlijkheid.

In dit artikel vertel ik alles over Dr. Sandre lee en Dr. Pimple Popper.

Wie is Sandra Lee en wat is Dr. Pimple Popper?

Sandra Lee is een dermatoloog, huidkankerchirurg, cosmetisch chirurg, en dus hoofdrolspeelster in Dr. Pimple Popper. Ze heeft een eigen kliniek waarin ze personen behandeld met allerlei huidproblemen. Ze begon in 2015 een Instagram account over operaties en het uitknijpen van puistjes. Dit trok grote aantallen kijkers. Daarom besloot ze het op de televisie te delen.

Na vele seizoenen Dr. Pimple Popper is Sandra Lee wereldwijd de bekendste dermatoloog geworden en heeft zij veel bekendheid gekregen op social media. Zo heeft zij ruim 850.000 volgers op Instagram (@DrPimplePopper) en 7.000.000 abonnees op YouTube (DrSandreLee). Op YouTube zijn haar video’s zelfs bijna twee miljard keer bekeken. Het programma en haar video’s zijn vooral populair onder vrouwen tussen de 25 en 54 jaar.

De video’s die worden geplaats gaan vaak over het verwijderen van mee-eters, uitdrukken van puistjes en heftige veelvoorkomende huidaandoeningen. Er worden mega bulten weggehaald van personen over hun hele lichaam. Ook worden er video’s gemaakt over haar expertise in dermatologie en geavanceerde cosmetische chirurgietechnieken.

Dr. Sandra Lee is zeer geliefd onder haar kijkers. Ze is bijvoorbeeld erg rustig tijdens de behandelingen en stelt de patiënten op hun gemak. Ook creëert ze vaak een band met de patiënten die worden behandelt. Dit is ook wel logisch, want ze verandert heel iemands leven. Sommigen personen durven zelfs niet meer over straat te lopen met heftige huidaandoeningen en plekken.

Wat kost het een behandeling in Dr. Pimple Popper?

Iets wat veel mensen zich afvragen is hoeveel de patiënten betalen om zich te laten behandelen in het televisieprogramma Dr. Pimple Popper. Aangezien het zeer professionele behandelingen zijn, zal je verwachten dat het erg duur is. Echter, hoogstwaarschijnlijk hoeven de gasten niets te betalen. Dit is fijn, want sommige mensen kunnen hun huidaandoening niet laten behandelen, omdat de behandelingen en gecompliceerde operaties teveel geld kosten. Op deze manier kan het uit de hand lopen met een huidaandoening. De verzekering vergoedt vaak niks in Amerika, omdat het goedaardige huidplekken zijn, en er dus in principe niets verwijderd moet worden.

Sandra Lee verdient een mooi inkomen met de bekendheid die ze heeft gekregen dankzij Dr. Pimple Popper. Er wordt geschat dat haar totale netto vermogen ruim 5 miljoen euro bedraagt. Dit is voortgekomen uit haar boek, eigen huidverzorgingslijn genaamd SLMD skincare, vergoedingen van Dr Pimple Popper programma en haar eigen medische praktijk.

Gratis e-book over acne en puistjes

GRATIS Gids: Top 10 oplossingen voor puistjes

Je puistjes worden door meer beïnvloed dan wat je erop smeert. Ontdek de 10 gezonde gewoonten om je huid te verbeteren van binnenuit, in hele korte tijd.

Ja, ik wil van mijn puistjes af

Voorbeeld video’s van Dr. Pimple Popper

Hieronder een lijstje met voorbeeld video’s van Sandra Lee in Dr Pimple Popper. Zo weet je een beetje wat je kunt verwachten als je naar het programma gaat kijken. Let wel op dat het zeer onsmakelijke video’s kunnen zijn. Toch heeft deze aparte genre super veel fans, uit de kijkersaantallen op te maken.

1. Een 18-jarige cyste

In deze video wordt Josh behandelt. Na een auto-ongeluk begon er een knobbel op zijn hoofd te groeien. Sandra Lee denkt dat het een cyste is, waarna zij hem open snijdt.

2. Enorme huidhoorn wordt verwijdert door Sandra Lee

Een jaar oude huidhoorn wordt verwijderd uit het hoofd van een vrouw in Dr. Pimple Popper. In het filmpje is te zien dat deze super hard is geworden.

3. Meer dan 55 jaar oude blackhead

Een andere bijzonder video van Dr. Pimple Popper is deze waarin een meer dan 50 jaar oude, harde mee-eter wordt verwijderd uit het oor van een vrouw. De bovenkant van de mee-eter is zwart, maar er komt nog veel witte smurrie uit. Sandra Lee legt uit dat de bovenkant geoxideerd is. Volgens Sandra Lee is het de oudste en grootste blackhead die ze ooit heeft gezien.

4. Dr. Lee verwijdert enorme lipoom

Tijdens deze uitzending werd Leonard behandeld. Een man met een lipoom op zijn arm die erg bang is om behandeld te worden door dokters. Sandra Lee probeert hem op zijn gemak te stellen en hem te helpen.

5. Grootste cyste ooit in Dr. Pimple Popper

De grootste cyste ooit! In Dr Pimple Popper wordt een patiënt met een enorme cyste in haar nek behandelt.

6. Veel blackheads verwijderen

Een andere populaire video is deze waarin een grote hoeveelheid blackheads van de huid worden verwijderd met een comedonenlepel.

7. Enorm gewicht aan schouder in Dr. Pimple Popper

In deze video is te zien hoe vakkundig Dr. Lee te werk gaat in haar programma Dr. Pimple Popper. Er wordt namelijk een gigantisch gewicht van iemands schouder verwijderd.

Gratis e-book over acne en puistjes

GRATIS Gids: Top 10 oplossingen voor puistjes

Je puistjes worden door meer beïnvloed dan wat je erop smeert. Ontdek de 10 gezonde gewoonten om je huid te verbeteren van binnenuit, in hele korte tijd.

Ja, ik wil van mijn puistjes af

Dr. Pimple Popper terugkrijgen? Kijk op ZiggoTV of Discovery+. Ook zijn regelmatig herhalingen te zien op TLC.

Fleur
Ik help mensen puistjes te voorkomen en te verminderen. Na 10 jaar zelf met acne te worstelen heb ik deze website in het leven geroepen. Op Puisten Verwijderen.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig handige tips en methodes. Bekijk hier mijn revolutionaire methode waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je acne kunt verminderen in hele korte tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *