Gladskin Acne Review

Werkt deze gel écht of komen je puistjes weer terug?

Gemiddelde leestijd: 17 minuten
mm
Gladskin acne review

Ben je op zoek naar een onafhankelijke Gladskin acne review? Aangezien je op deze pagina terecht bent gekomen, is de kans groot van wel.

Misschien heb je al het één en ander gelezen of gehoord over deze Gladskin. Ik hoorde zelf de reclames van Gladskin regelmatig voorbijkomen op de radio.

Aangezien de Gladskin middeltjes veel worden aangeprezen, kan ik begrijpen dat je wil weten of dit écht betrouwbare producten zijn. Het is daarom goed dat je bent gaan zoeken naar eerlijke reviews en ervaringen.

Gaat deze acne gel van Gladskin er écht voor zorgen dat je puistjes verminderen? Zullen je puistjes voorgoed verdwijnen of zal je teleurgesteld zijn als de puistjes weer terugkomen nadat je bent gestopt met het aanbrengen van de gel?

In deze Gladskin acne review vertel ik je alles wat je moet weten!

Wat is Gladskin?

Voordat ik je mijn review geef over de acne producten van Gladskin zal ik je iets meer vertellen over het bedrijf zelf.

Gladskin is een enorm bedrijf dat wereldwijd bekendheid heeft opgebouwd. Zo was de Gladskin technologie te zien op BBC two, de voorpagina van The Times en Daily Express. Ook is Gladskin meerdere keren op de radio geweest en op andere kanalen in de reclames te zien.

Gladskin is onderdeel van Micreos. Dit is de marktleider in de ontwikkeling van antibacteriële fagen-technologie. Naast acne wordt er dus ook onderzocht hoe andere huidaandoeningen kunnen worden bestreden.

Er wordt innovatief wetenschappelijk onderzoek uitgevoerd (waaronder in Zwisterland) om de beste producten te maken. Ook wordt er samengewerkt met wetenschappelijke instituten en universiteiten, zoals ETH Zurich en het Erasmus MC in Rotterdam.

Is Gladskin écht de expert op het gebied van acne?

Aangezien er veel wetenschappelijk onderzoek wordt gedaan door Gladskin kan er worden gesteld dat het een betrouwbare partij is op het gebied van acne.

Toen ik Gladskin een e-mail verstuurde, kreeg ik al binnen een uurtje een reactie terug. Ze helpen je dus graag verder en hebben niks te verbergen. De producten zal je dan ook gewoon netjes thuis ontvangen.

Wat zijn de acne producten van Gladskin?

Gladskin biedt de volgende producten aan op hun website en andere verkoopkanalen:

Acne Gel

De Acne Gel is het standaard product van Gladskin en verkrijgbaar in verschillende volumes (15 ml, 30 ml, 50 ml, en 100 ml). De gel is geschikt om 2 of 3 keer per dag op je huid aan te brengen. Je mag het laten intrekken in je huid en hoeft het er niet van af te wassen. Wel dien je te onthouden dat je geen andere huidverzorgingsproducten mag gebruiken tijdens het opdoen van de gel. Met met het actieve enzym “Staphefekt” in de acne gel worden uitsluitend de acne-veroorzakende bacteriën aangepakt. De meeste reviews zijn erg positief. Het kan enkele dagen tot vier weken duren voordat het optimale resultaat te zien is, maar de meeste mensen geven aan de eerste dag al een vermindering op te merken.

Acne Cleansing Set

Deze set bevat de Acne Gel van 30 ml en de Face Wash van 75 ml. De acne gel gebruik je op dezelfde manier als hiervoor besproken. De melkachtige face wash is bedoelt om je gezicht te reinigen. Je kunt de face wash met natte handen op een droge of licht vochtige huid aanbrengen door te masseren. Na het enkele minuten in te laten trekken, was je de face wash van je gezicht af met lauw water. Na je gezicht te wassen en droog te deppen, kun je de acne gel aanbrengen.

Acne Cleansing Set Plus

Deze set bevat de Acne gel van 30 ml, de Face wash van 75 ml en de Make-up Remover van 200 ml. Dit is dus een vrij complete set voor vrouwen om de huid te verzorgen. De acne gel en face wash gebruik je op dezelfde manier als hiervoor besproken. Gebruik je vingertoppen om de make-up remover aan te brengen op je droge huid. Vervolgens spoel je het af met lauw water, dep je de huid droog en breng je de acne gel aan.

Acne Care Set Plus

Naast de Acne Gel, Face Wash en Make-up Remover bevat deze set ook een Scrub van 75 ml en een Daily Care van 75 ml. De hydraterende daily care crème kun je aanbrengen op je huid, 5 minuten na het aanbrengen van de Gladskin producten. De scrub kun je één keer per week gebruiken om dode huidcellen en vuil van je huid te verwijderen. Het spul kun je met natte handen voorzichtig aanbrengen op een droge of licht vochtige huid. Spoel af met lauw water. Na het droogdeppen van de huid, kun je de Gladskin Acne Gel aanbrengen.

Acne Moisturizing Set

Deze set bevat de Acne Gel en de Daily Care.

Acne Care Set

Deze set bevat de Acne Gel, Face Wash, Daily Care en de Scrub.

Het komt er op neer dat de Gladskin Acne Gel de bacterie Staphylococcus aureus (S.aureus) aanpakt. Er is namelijk een enzym genaamd Staphefekt verwerkt in de producten van Gladskin. Hierdoor worden alleen de slechte acne veroorzakende bacteriën gedood in de plaats van de goede bacteriën. Tevens wordt hierdoor de huid-micobioom weer in balans gebracht. Bovendien zijn de medische hulpmiddelen receptvrij.

Zullen puistjes voorgoed verdwijnen met acne producten van Gladskin?

Ik raad de producten van Gladskin zeker aan als je acne en puistjes wil bestrijden en bijwerkingen van antibiotica wil voorkomen. Je kunt de acne gel namelijk dagelijks gebruiken en het product is ook geschikt voor jonge kinderen.

Je moet echter één ding goed onthouden. De producten van Gladskin zijn erop gericht acne veroorzakende bacteriën en verontreinigheden op te ruimen. Daar zijn de middelen ook zeker geschikt voor! Helaas ga je niet de kernoorzaken van acne oplossen.

Als jouw acne wordt veroorzaakt door een hormonale onbalans, een verkeerd voedingspatroon of andere factoren uit je levensstijl die acne beïnvloeden, ga je het probleem niet voorgoed oplossen door alleen een middeltje aan te brengen.

In reviews van Gladskin gebruikers zie ik dan ook dat de puistjes terugkomen wanneer ze stoppen met het gebruiken van de middeltjes.

Om acne voor een langere tijd de baas te worden zal je de de daadwerkelijke hoofdoorzaken moeten behandelen. In mijn complete e-book “Leven Zonder Acne” geef ik je dé informatie, stappen en schema’s om je acne bij de bron te bestrijden in plaats van het tijdelijk bestrijden van de symptomen.

Mijn Gladskin acne review

Je begrijpt nu dat ik redelijk positief ben over Gladskin en hun producten tegen acne. Het is namelijk een bewezen effectief middel om je puistjes te verminderen. Daarnaast zien veel mensen de eerste positieve resultaten op hun huid al binnen enkele dagen.

De Gladskin Acne Gel is in ieder geval één van mijn favoriete producten om puistjes tijdelijk te bestrijden, omdat het effectiever lijkt te werken dan veel andere producten.

Ik zal je hieronder mijn persoonlijke review en ervaringen geven omtrent de acne producten van Gladskin.

Gladskin Acne
Gladskin Acne

Beoordeling door Fleur,

26 feb 2021
3

De acne-gerelateerde producten van Gladskin zijn van hoge kwaliteit en zeker de moeite waard om uit te proberen. De producten zijn niet zomaar even in elkaar gezet. Als je echter voor een langere tijd van je acne af wil komen, raad ik je aan de kernoorzaken van acne aan te gaan pakken. Het gebruiken van Gladskin producten kan namelijk leiden tot teleurstellingen als de puistjes terugkomen. Daarnaast kan het flink wat geld kosten als je keer op keer de middeltjes moet aanschaffen. Dat lijkt me onnodig.

Gladskin acne: voor-en nadelen

Ieder product of huidverzorgingsmiddel heeft voor-en nadelen. Dit merkte ik ook bij de producten van Gladskin. Ondanks de vele positieve reviews op de website van Gladskin heeft mijn eigen review 3 van de 5 sterren.

In een review van een vrouw over Gladskin wordt wel genoemd dat haar kind de puistjes ziet terugkeren als het middel niet meer wordt aangebracht op de huid. Gladskin is hier dus wel eerlijk over.

Ik wil jou een eerlijke review bieden en zal daarom hieronder de voordelen en nadelen voor je opsommen. Hier zitten zowel stukjes van mijzelf als publieke reviews tussen.

Om de privacy van kopers en gebruikers te waarborgen heb ik geen namen of foto’s geplaatst. Hieronder zie je de voordelen en de nadelen.

Voordelen

 • Je ontvangt de Glaskin Acne Gel en de andere producten de volgende dag in huis als je voor 23:30 bestelt. Je kunt dus snel beginnen met het bestrijden van je puistjes.

 • Je kunt al na enkele dagen resultaten zien. Dat is vrij snel in vergelijking met andere verzorgingsmiddeltjes en crèmes.

 • Je voelt je weer gezond en zelfverzekerd, omdat je puistjes verminderen.

 • Hypoallergeen en dermatologisch getest.

 • Verwijdert alleen de slechte bacteriën en laat de goede bacteriën met rust.

 • Ook geschikt voor een gevoelige huid.

Nadelen

 • De Gladskin Acne Gel lost de andere kernoorzaken van acne niet op.

 • Acne patiënten zijn teleurgesteld als de puistjes terugkeren na het stoppen met de acne gel.

 • Het kost veel geld om de producten langdurig te gebruiken.

Gladskin acne producten prijzen

De prijs van een losse Gladskin Acne Gel van 15 ml bedraagt 17,95,- euro. Je kunt de gel online kopen op de website van Gladskin of bol.com en bijvoorbeeld in een fysieke winkel, zoals de Kruidvat of de Etos.

De duurste en meest complete set “Acne Care Set Plus” kost zelfs 79,96,- euro.

De prijs is redelijk, omdat je puistjes daadwerkelijk kunnen verminderen met de producten van Gladskin. Echter, de kosten kunnen erg oplopen als je telkens de producten moet aanschaffen, omdat de puistjes anders terugkomen.

Je kunt ongeveer 4 weken vooruit met de Gladskin Acne Gel van 15 ml. Dat betekent dat je ongeveer 220,- euro per jaar kwijt bent als je enkel de losse gel van 15 ml aanschaft!

Je begrijpt wel dat je jaarlijks nog veel meer geld kwijt bent als je voor duurdere Gladskin sets kiest.

Gladskin review: conclusie & kopen

In deze Gladskin acne review is naar voren gekomen dat de producten zacht zijn voor de huid en tegelijkertijd effectief zijn in het verminderen van puistjes.

Het enige nadeel van de Gladskin Acne Gel vind ik dat je het langdurig moet gebruiken om blijvende resultaten te zien. Zodra je stopt, is er dan ook een kans dat je puistjes terugkomen. Dit geldt echter voor alle vrij verkrijgbare huidverzorgingsproducten.

Mocht jij op zoek zijn naar een middeltje om je puistjes te bestrijden en snelle resultaten willen zien, dan raad ik je aan om hieronder de Gladskin Acne Gel te bestellen.

Wil je de Gladskin Acne Gel uitproberen?

 • Kan de huid kalmeren
 • Kan ontstekingen voorkomen
 • Kan direct roodheid verminderen
 • Laat de goede bacteriën op de huid met rust
 • Al meer dan 100.000 levens veranderd
Nu bekijken op bol.com

Ps. Laat hieronder een reactie achter als jij zelf je ervaring of review wilt delen over de acne producten van Gladskin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *