Image Skincare tegen acne

Werkt Image Skincare tegen acne of is het zonde van je geld?

Gemiddelde leestijd: 11 minuten
mm
Image Skincare voor acne

Bij de aandoening acne zijn de talgklieren van de huid ontstoken. Deze ontsteking zorgt voor een rode, geïrriteerd en niet al te hygiënische huid. Het lastige bij acne is dat het ‘ziektebeeld’ bij elk individu anders is. Sommige pubers hebben slechts last van een paar puistjes, terwijl andere jongeren hier oprecht veel last van hebben.

Wereldwijd is acne de bekendste huidaandoening. Mede hierdoor zijn er veel fabrikanten/merken die producten tegen acne op de markt brengen. In deze review richten wij onze pijlen daarbij op de producten van Image Skincare. We bespreken wat deze producten te bieden hebben, of de producten daadwerkelijk werken en om wat voor producten het precies gaat.

Over het merk Image Skincare

Het merk Image Skincare heeft een duidelijk doel: iedereen moet trots op zijn/haar huid kunnen zijn. Het merk heeft echter door dat dit niet voor iedereen even makkelijk is. Als een persoon veel last van acne heeft, is dit van grote invloed op zijn of haar leven.

Vandaar dat het merk Image Skincare met meerdere producten op de markt is gekomen. Bij het ontwikkelen van deze producten richt Image Skincare zich op zowel de natuur als op de wetenschap. Deze twee facetten worden met elkaar gecombineerd, waarna er natuurlijke en wetenschappelijk bewezen producten van de band af komen rollen.

Door de jaren heen is Image Skincare steeds populairder geworden. Volledig terecht wat ons betreft, aangezien veel van de producten van dit merk een bewezen werking hebben. Geldt dit ook voor de acne producten van Image Skincare? Je leest het in dit artikel!

Image Skincare producten tegen acne

Acne is een veelvoorkomende huidaandoening, met name onder jongeren. Deze huidaandoening staat bekend vanwege de jeugdpuistjes, maar dat is volgens Image Skincare niet helemaal terecht. Dit merk heeft namelijk de overtuiging dat acne van grote invloed is op het leven van een jonger persoon.

Om iets aan onder meer de onzekerheid te doen, is Image Skincare met meerdere producten op de markt gekomen. Het merk geeft hierover zelf twee adviezen:

  • Kijk eens naar de Clear Cell lijn. Deze lijn met producten is gericht op het zuiveren van de huid. Deze producten zuiveren, reinigen en verzorgen de huid, waardoor je met deze producten een grotere kans krijgt afscheid te nemen van acne. Het merk Image Skincare benadrukt hierbij dat deze producten voor een vette huid geschikt zijn. En juist daar is veelal sprake van bij acné.
  • Kijk eens naar de Ageless lijn. Het merk Image Skincare adviseert je om ook naar de producten uit de Ageless lijn te kijken. Deze producten zijn vooral geschikt voor een oudere en oneffen huid. Om deze huid tot rust te manen, komen de producten uit de Ageless lijn goed van pas. Ook hiermee kan je afscheid nemen van de vervelende klachten die horen bij acne.

Wat doen de producten van Image Skincare tegen acné?

Bij acne is het onwijs belangrijk om de huid goed te verzorgen. Tegelijkertijd moet de huid tot rust komen, gereinigd worden en gezuiverd worden. Dit lijkt onmogelijk te zijn, maar de producten van Image Skincare laten toch anders zien.

Met onder meer bovengenoemde producten roep je acne een halt toe. Het is alsnog mogelijk dat je last van jeugdpuistjes of bijkomende klachten krijgt, maar dan wel in een veel mindere mate.

Met de producten van Image Skincare komt de balans in/van je huid weer terug. Dit zorgt ervoor dat ontstekingen worden tegengegaan, dat ontstekingen vaker voorkomen worden en dat nieuwe huidcellen aangemaakt worden. Juist dat is erg wenselijk als je op dit moment met acne kampt.

Volgens Image Skincare is het niet zozeer belangrijk om naar de oorzaak van aceé te kijken. Het merk zegt hierover het volgende: “Ongeacht wat de oorzaak van acne is, is je huid altijd gebaat bij een goede huidverzorging”. Door van de acne producten van Image Skincare gebruik te maken, geef je je huid een goede huidverzorging.

Wat zijn voor jou de juiste acne producten van Image Skincare?

Image Skincare is zich ervan bewust dat elke huid anders is. En dat de intensiteit van acne ook bij elk individu anders is. Mede daarom adviseert het merk je om contact met de klantenservice op te nemen. De deskundige medewerker hoort graag je klachten aan en adviseert je vervolgens over de juiste producten.

Dat Image Skincare deze extra dienst aanbiedt, is wat ons betreft geweldig. Met deze dienst gaat Image Skincare verder dan andere merken. Bovendien kun je op meerdere manieren contact opnemen met het merk:

  • Je kunt langsgaan bij een Image Skincare professional. Op de website van het merk vind je een overzicht van deze professionals. De kans is groot dat er bij jou in de buurt ook een specialist actief is. Bij deze specialist kun je langsgaan, waarbij je de beste adviezen ontvangt.
  • Contact opnemen via de chat. Als je naar de website van Image Skincare gaat, zie je rechtsonder een chatbutton verschijnen. Open deze chatfunctie en kom rechtstreeks in contact met één van de medewerkers van Image Skincare. Ook via deze weg kan je perfect geholpen en geadviseerd worden.

Professionele behandelingen tegen acne

Ga je langs bij een Image Skincare professional? Deze professional bekijkt je huid, hoort je klachten aan en komt vervolgens met een passend advies. Het is goed mogelijk dat in dit advies ruimte is voor professionele behandelingen.

Met professionele behandelingen wordt de huid nog beter tot rust gebracht. De balans in/van de huid komt hiermee terug, waardoor er minder sprake kan zijn van ontstekingen. Je huid wordt hierdoor snel minder rood en wordt mogelijk (weer) gezonder.

Wil je meer weten over deze professionele behandelingen? Ga dan langs bij een Image Skincare professional bij jou in de buurt. Deze professional vertelt je alles over producten die tegen acne werken en stelt eventueel een professionele behandeling voor.

Tips van Image Skincare om acne te behandelen

Al met al kunnen we stellen dat je bij Image Skincare aan het juiste adres bent om snel en vakkundig iets aan de acne te doen. Het is hierbij ook aan te raden om de algemene tips van Image Skincare op te volgen:

  • Bescherm je huid goed. Dit doe je volgens Image Skincare overdag met een goede crème met SPF. In de avond is het aan te raden om een crème om te smeren die je huid weer in balans brengt.
  • Smeer je huid met een serum in. Volgens Image Skincare is het ook belangrijk om serum onderdeel uit te laten maken van je dagelijkse huidverzorgingsroutine. 
  • Reinig je huid mild. Bij acne heb je mogelijk de neiging om je huid grondig en intensief te reinigen. Volgens Image Skincare moet je dit echter juist mild doen. Door je huid mild te reinigen, richt je niet al te veel schade aan je toch al beschadigde huid aan. Door dit met de juiste producten van Image Skincare te doen, roep je de acne snel een halt toe. Precies dát is wat je wilt.
  • Neem contact op met Image Skincare. Onder aan de streep adviseert het merk je ook nog om vooral contact met hen op te nemen. De specialisten staan graag voor je klaar om je te helpen. Want, het doel van dit merk is immers om iedereen trots te laten voelen op zijn/haar huid.

Waar kun je Image Skincare producten kopen?

De producten van Image Skincare kun je via de webshop van het merk kopen. Ook is het merk bij meerdere andere webshops verkrijgbaar, maar dit uitsluitend gespecialiseerde specialisten. Image Skincare werkt uitsluitend samen met gediplomeerde schoonheidsspecialistes of huidtherapeuten die ook daadwerkelijk behandelen in de salon. Ook hieruit blijkt dat Image Skincare er alles aan doet om mensen met acne te helpen.

Misschien was je hier naar op zoek?

Fleur
Ik help mensen puistjes te voorkomen en te verminderen. Na 10 jaar zelf met acne te worstelen heb ik deze website in het leven geroepen. Op Puisten Verwijderen.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig handige tips en methodes. Bekijk hier mijn revolutionaire methode waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je acne kunt verminderen in hele korte tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *