Bioré neusstrips

Bioré neusstrips

Heb je last van grove poriën? Dan is de kans groot dat hier veel vuil in terecht komt, bijvoorbeeld door het dragen van make-up. Het is alleen erg vervelend dat hierdoor mee-eters kunnen ontstaan.

De neus is de plek waar de meeste mee-eters ontstaan. Daarom zijn er speciale neusstrips ontwikkeld om je poriën mee te reinigen. Eén van de bekendste neusstrips waarmee je de poriën kunt reinigen is van het merk Bioré.

Op deze pagina ga ik je dan ook meer vertellen over het merk Bioré, de verschillende poriestrips die zij verkopen, welke Bioré neusstrips het beste zijn en wat de ervaringen zijn van personen die de neusstrips op hun neus hebben geplakt met de hoop hun verstopte poriën, grove poriën en mee-eters te behandelen.

Wat is Bioré ?

Bioré is een internationaal bedrijf welke is gespecialiseerd in huidverzorging, en in het bijzonder het verzorgen van de poriën. Het bedrijf bestaat uit een professioneel team. Door Bioré worden dan ook vele, bewezen producten ontwikkeld met unieke werkingen. Dit wordt bereikt door jarenlang wetenschappelijk onderzoek en innovatieve technologie.

Sinds 1998 is Bioré toegetreden op de Europese markt. De eerste producten die zij in Europa uitbrachten, waren de Bioré neusstrips. Al gauw zijn zij de markt gaan veroveren. Dit lukte, doordat zij producten ontwikkelden die daadwerkelijk effecten laten zien en voelen bij de gebruikers.

Bioré is een merk waar je dus met een gerust hart je neusstrips kunt bestellen. Zij zijn hier niet om even snel geld te verdienen. Zij willen dat hun klanten goede ervaringen ervaren met hun producten en zijn hier om te blijven.

Wat zijn de Bioré neusstrips?

Als je last hebt van verstopte poriën en mee-eters op je neus heb je waarschijnlijk weleens een anti-mee-eter middel, zoals een reiniger, scrub of masker gebruikt. De meeste mensen zien echter nauwelijks een effect aan de onzuiverheden op hun neus. Vaak worden de onzuiverheden zelfs juist alleen maar erger met de verkeerde middeltjes.

Aangezien je poriën makkelijk kunnen verstoppen, omdat er duizenden factoren (zelfs de lucht) leiden tot vuil in je poriën is het moeilijk om ze schoon te houden. Als je last van grove poriën op je neus kunnen er logischerwijs nog makkelijker verontreinigheden naar binnen dringen, waardoor de boel gaat verstoppen en er mee-eters ontstaan.

Personen die iets verder blijven doorzoeken naar producten om hun neus schoon te houden van vuil zien bijvoorbeeld dat er Bioré neusstrips en poriestrips beschikbaar zijn op de huidverzorgingsmarkt. Dit zijn handige strips die je op je neus kunt plakken om het vuil direct te verwijderen en je huid minder glimmend te maken. Ze werken dan ook als een soort magneet.

Bioré is de marktleider op het gebied van neusstrips. Zij hebben verschillende neusstrips ontwikkeld. Hieronder zal ik de verschillende varianten met je doornemen.

1. Bioré cheetah neusstrip

De Bioré Cheetah neusstrips kenmerken zich door het tijgerprintje op de verpakking en de strips. Deze verpakking trekt gelijkt de aandacht. Om meer te weten te komen over dit type neusstrips, kun je het beste even de onderstaande review video kijken waarin alles wordt vertelt over het product, het product wordt getest en ervaringen worden gedeeld.

2. Bioré neusstrip met houtskool

In tegenstelling tot de Bioré cheetah neusstrips bevatten deze neustrips natuurlijk houtskool. Met deze strips kun je weken opgehoogd vuil, mee-eters en vet verwijderen door slechts één strip op je neus te plakken. De strips zijn olievrij en dermatologische getest, wat een ontzettend veilige keuze maakt als je een gevoelige huid hebt.

3. Bioré ultra diep reinigende neusstrip met theeboomolie en toverhazelaar

Deze neusstrips zouden het meeste vuil uit je poriën kunnen verwijderen. Ze kunnen namelijk dieper gelegen vuil uit je poriën verwijderen. Het voordeel van deze poriestrips is dat er theeboomolie en toverhazelaar in zit verwerkt. Dit betekent dat het vuil uit je poriën wordt getrokken en tegelijkertijd de poriën en puistjes worden verzorgt. Theeboomolie is namelijk gunstig voor het bestrijden van bacteriën de puistjes veroorzaken en houtskool werkt exfolierent, waardoor dode huidresten kunnen worden verwijderd. Naast deze voordelen hebben deze ingrediënten nog veel meer gunstige voordelen voor je huid en huidproblemen.

Hoe werken de neusstrips van Bioré?

Je kunt de neusstrips van Bioré op eenvoudige wijze gebruiken. Je kunt de volgende stappen volgen als je de neusstrips wilt aanbrengen op je neus:

  1. Maak de verpakking open om een neusstrip te pakken.
  2. Maak de spleten los, zodat de neusstrip buigt en de vorm krijgt van je neus.
  3. Reinig je gezicht, zodat er geen overtollig blijft zitten tussen de strip en je poriën.
  4. Maak je neus nat, zodat de strip makkelijk kan blijven plakken.
  5. Maak je handen droog om het plastic van de neusstrip te halen.
  6. Plak de neusstrip met de gladde zijde op je neus en druk hem stevig aan.
  7. Laat de strip voor 10 tot 20 minuten vastplakken op je neus.
  8. Verwijder voorzichtig de strip als deze hard is geworden. Begin hierbij vanaf de randen en eindig bij het midden.
  9. Als laatste kun je je neus afspoelen met water, zodat alle restjes van de strip niet tot nieuw vuil in je poriën zullen zorgen.

Tips voor de beste ervaringen met de Bioré neustrips

Als je de neusstrips van Bioré wilt proberen, dan is het goed om te weten dat, zoals de naam al zegt, je deze alleen voor je neus mag gebruiken. Ga het dus niet plakken op andere delen van je gezicht, zoals je voorhoofd en kin.

Zorg ook dat je eerst overlegt met je huidige behandelaar als je ook medicatie op recept gebruikt tegen je acne. De combinatie van neusstrips en medicatie zullen namelijk niet altijd goed samen gaan.

Tevens is het belangrijk dat je de neusstrips direct verwijdert van je neus als deze hard is geworden. Mocht het afhalen van de neusstrip pijnlijk aanvoelen, dan kun je hem wat nat maken, zodat dit makkelijker gaat. De strip hoort namelijk zonder kracht van de huid te kunnen worden gehaald.

Bovendien dien je Bioré neusstrips slechts twee keer per week gebruiken. Als je ervoor kiest om ze vaker te gebruiken, dan kan er huidirritatie ontstaan en zullen de poriestrips een averechts effect hebben.

Reviews en ervaringen met de Bioré neusstrips van gebruikers

Op internet zijn talloze Nederlandse en buitenlandse ervaringen en reviews te vinden over de neusstrips van Bioré. Het is opvallend dat neusstrips van andere merken voornamelijk negatieve reviews ontvangen, terwijl de ervaringen met Bioré vele malen positiever zijn.

Er wordt bijvoorbeeld vaak aangegeven dat andere strips niet krachtig genoeg zijn en er amper iets uit de poriën wordt getrokken. De strips van Bioré blijven echter een stuk steviger plakken aan de huid en zorgen er daadwerkelijk voor dat alle verontreinigheden, en de gele of zwarte mee-eters uit de poriën worden verwijderd.

Bekijk anders eens de onderstaande video waarin de Bioré neusstrips worden uitgetest en dus eerlijke ervaringen worden gedeeld.

Zijn Bioré neusstrips in de aanbieding?

Hoewel ikzelf heb gemerkt dat hardnekkige mee-eters en grove poriën niet volledig kunnen worden gereinigd, kan regelmatig gebruik van Bioré neusstrips er wel degelijk voor zorgen dat je neus er stukken beter uit ziet, zachter aanvoelt en er minder puistjes ontstaan.

De neusstrips zijn goedkoop en werken écht. Je kunt dus zeker overwegen de Bioré neusstrips eens mee te nemen bij de Action, Kruidvat of Etos. Ook kun je kijken of ze via de betrouwbare webwinkel bol.com in de aanbieding zijn. Nadat je ze het bestelt en de volgende dag binnen krijgt, kun je al aan de slag. In dit artikel heb ik al even uitgelegd hoe je ze gebruikt, maar ik adviseer je de stap-voor-stap uitleg door te nemen die je erbij krijgt.

Als laatste wil ik nog even meegeven dat de neusstrips voor alle huidtypes kunnen worden gebruikt. Ga echter geen neusstrips aanbrengen als je al weet dat je huid gevoelig is voor peel off maskers. Ook kun je beter beginnen de huid te hydrateren met een crème als je een extreme droge huid hebt op je neus en Bioré neusstrips wil gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *