Blokker vacuüm mee-eter verwijderaar

Blokker vacuüm mee-eter verwijderaar

In de Blokker kun je verschillende vacuüm mee-eter verwijderaars aanschaffen. Dit zijn apparaten waarmee de poriën kunnen worden leeggezogen, zodat mee-eters, talg en dode huidresten zullen verdwijnen. Tegenwoordig is het dus niet meer nodig dure schoonheidsbehandelingen te ondergaan, en kun je dus zelf thuis aan de slag om je mee-eters te verwijderen.

Maar werkt de vacuüm mee-eter verwijderaar van de Blokker echt? In dit artikel wil ik je meer vertellen over de verschillende vacuüm mee-eter verwijderaars van de Blokker. Ook vertel ik je wat de ervaringen en reviews zijn van acne patiënten die de apparaten hebben uitgetest.

Welke vacuüm mee-eter verwijderaars worden verkocht in de Blokker?

In de Blokker en bijbehorende webshop worden dus verschillende vacuüm mee-eter verwijderaars aangeboden. Je kunt de volgende producten overwegen:

Peach Beauty vacuüm gezichtsreiniger:

De Peach Beauty vacuüm gezichtsreiniger zou zelfs hardnekkige zwarte mee-eters kunnen verwijderen van alle huidtypes. Het heeft echter nog meer functies. Dit wordt bereikt met verschillende opzetstukjes, zuigkrachten en een peelende werking. Het zou bijvoorbeeld diep in de huid kunnen dringen en tegelijkertijd fijne lijntjes minder zichtbaar kunnen maken. Ook kun je de huid strak maken of de dode huidcellen van de huid exfoliëren. Bovendien kun je de huid een massage geven en sterker maken.

In vergelijking met andere vacuüm gezichtsreinigers is het fijne van dit apparaat dat er 4 opzetstukjes, 6 afsluitringen en 3 filters worden bijgeleverd. Ook is het product voorzien van zowel een Engelstalige als Nederlandstalige gebruiksaanwijzing.

Orange85 blackhead remover:

Dit is een andere vacuüm mee-eter verwijderaar die je kunt verkrijgen in de Blokker. De Orange85 blackhead remover is een effectief apparaat om mee-eters mee te elimineren. Het heeft een sterke zuigkracht, zodat je ook dieper gelegen vuil in de poriën kunt reinigen. In de omschrijving wordt aangegeven dat je de beste resultaten zult zien na 3 a 4 weken. Hier zijn ze dus eerlijk over, want veel andere producten beweren dat je direct resultaat zult zien.

Een nadeel is dat je zelf de AA-batterijen moet betalen. Het voordeel van het merk Organ85 is dat het al langer actief is in de markt van elektronische appraten. Zo hebben zij meerdere hoogwaardige producten uitgebracht in verschillende markten, zoals huidverzorging, outdoor, huis en tuin.

Wat is de beste vacuüm mee-eter verwijderaar?

Als je op zoek bent naar een goedkope vacuüm mee-eter verwijderaar in de Blokker is Orange85 de beste keuze. Hoewel je meer standen krijgt bij de Peach Beauty, en dus de huid en poriën beter en makkelijker kunt reinigen, is de vacuüm gezichtsreiniger Organge85 ongeveer 10,- euro goedkoper. Het product kost in totaal 12,- euro, exclusief de kosten voor batterijen.

Ik durf niet te zeggen wat de resultaten zullen zijn, dit verschilt immers per acne patiënt. Je moet in ieder geval de bijbehorende handleiding heel goed doornemen. Veel acne patiënten geven namelijk aan dat zij roodheid en huidirritatie ervaren na het gebruiken van het product. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren door het gebruiken van de verkeerde stand of het vergeten openen of sluiten van de poriën. Daarom raad ik je ook aan de gezichtssauna van de Blokker aan te schaffen, als je het product wil gebruiken als acnebehandeling.

Het kan wellicht een betere keuze zijn een vacuüm mee-eter verwijderaar online te bestellen. Je kunt immers voor minder geld veel krachtigere vacuüm reinigers kopen, waarbij je ook veel extra’s krijgt, zoals opzetstukjes. Ik raad je dan ook aan mijn artikel te lezen over de beste vacuüm mee-eter verwijderaar. Hiermee heb ik persoonlijke ervaringen!

Fleur
Ik help mensen puistjes te voorkomen en te verminderen. Na 10 jaar zelf met acne te worstelen heb ik deze website in het leven geroepen. Op Puisten Verwijderen.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig handige tips en methodes. Bekijk hier mijn revolutionaire methode waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je acne kunt verminderen in hele korte tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *