Garnier neusstrips

Garnier neusstrips

Heb jij al eens gehoord van de Garnier neusstrips? Anders moet je dit artikel echt even verder lezen. Grote poriën en zwarte pukkels kunnen namelijk het uiterlijk van je gezicht erg verpesten. Maar daar is nu dus gelukkig een oplossing voor, namelijk de neusstrips van het toonaangevende merk Garnier.

Als je ziet dat er van die zwarte puntjes op je huid aanwezig zijn, dan zal je waarschijnlijk de verleiding moeilijk kunnen weerstaan om eraan te gaan knijpen met je nagels. Dit kan echter ernstige gevolgen opleveren, zoals permanente littekens, meer verstopte poriën en mee-eters die zullen veranderen in puistjes. Het uitdrukken van je poriën is dus één van de slechtste dingen die je kunt doen.

Het kan het overwegen waard zijn eens de Garnier neusstrips te proberen. Veel acne patiënten en beautyvloggers hebben namelijk de producten geprobeerd en positieve reviews gedeeld. Ik ben zelf ook een groot fan van neusstrips. In dit artikel ga ik je dan ook alles vertellen over het gebruiken van de populaire neusstrips van Garnier.

Zijn de Garnier neusstrips te vertrouwen?

Garnier komt oorspronkelijk uit Frankrijk. De naam is vernoemd naar de oprichter, namelijk Alfred Amour Garnier. Garnier is een internationaal merk dat al meer dan 100 jaar natuurlijke producten ontwikkeld die te maken hebben met de verzorging en schoonheid van het haar en de huid. In al die jaren hebben zij dan ook enorme hoeveelheden kennis vergaard, waardoor zij uitsluitend producten produceren met de beste werking voor specifieke problemen. Denk bijvoorbeeld aan de neusstrips voor verstopte poriën.

Het doel van Garnier is zoveel mogelijk mannen en vrouwen te helpen bij het verbeteren van hun uiterlijk met natuurlijke producten en daarbij rekening te houden met het milieu. Zij willen dan ook zoveel mogelijk duurzame bronnen gebruiken bij het ontwikkelen van de producten. Misschien besef je dit nog niet, maar andere huidverzorgingsmerken brengen enorme schade toe aan het milieu. Dit is zeker niet gunstig voor de volgende generaties. Momenteel valt het merk Garnier en de sub-merken van Garnier onder het bedrijf L’Oreal, een ontzettend grote speler in de markt van huidverzorging.

Aangezien de producten, zoals de poriestrips met charcoal van Garnier, vaak voor minimaal 90% natuurlijke ingrediënten bevatten, veganistische formules bevatten en vrij eenvoudig gemaakt zijn, ben ik er zeer over te spreken. Ik ben namelijk een groot voorstander van natuurlijke producten en het gezegde “Less is more”. Het is immers niet goed voor de huid om van alles en nog wat erop te smeren en te plakken. Je kunt beter gebruikmaken van krachtige vruchten, zaden en bloemen die geen bijwerkingen opleveren. Dit is dan ook het geval bij de Garnier neusstrips. Het bevat bijvoorbeeld ook geen parfum dat de huid kan irriteren.

Wat betekent ‘charcoal’ in Garnier neusstrips?

Garnier verkoopt één type neusstrip, namelijk de neustrip met charcoal. Echter, er wordt vrijwel nergens aangegeven wat nou eigenlijk met charcoal wordt bedoeld. Het leek mij daarom een goed idee je hier meer over te vertellen.

Charcoal staat eigenlijk voor actieve houtskool. Er zit dus houtskool in Garnier neusstrips. Dit verklaard ook gelijk de zwarte kleur. De houtskool is niet de houtskool die je gebruikt om eten te bereiden op de barbecue.

Garnier neusstrip charcoal review
Charcoal in Garnier neusstrip

Charcoal wordt bijvoorbeeld gemaakt van noten, bamboe en andere natuurlijke materialen die worden verhit, en gecombineerd met gassen om het oppervlak te vergroten. De houtskool in Garnier neusstrips is gemaakt van de Japanse eik. Hierdoor kunnen de Garnier neusstrips met charcoal op de huid worden aangebracht zonder dat toxines worden geabsorbeerd, terwijl diepe verontreinigheden, zoals vuil en mee-eters uit de poriën kunnen worden verwijderd. Tegelijkertijd wordt de oliebalans op de huid verbeterd en wordt de aanmaak van nieuwe, gezonde huidcellen gestimuleerd. Dit allen zorgt ervoor dat je schonere poriën en minder last van mee-eters en acne krijgt.

Gezien de vele voordelen van charcoal wordt het regelmatig in huidverzorgingsproducten gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan gezichtsmaskers en gezichtsscrubs waarmee de poriën kunnen worden gereinigd.

Reviews over de Garnier neusstrips door gebruikers

Op het internet en in webshops zijn duizenden geschreven recensies en opgenomen review video’s te vinden. Er worden zowel positieve als negatieve reviews geplaatst, maar het meer en deel van de gebruikers zijn erg positief.

Kijk bijvoorbeeld eens naar de onderstaande review video over de neusstrip. Hoewel deze poriestrip niet van het merk Garnier is, kun je wel degelijk zien wat het effect is en hoeveel zwarte en gele mee-eters van de neus kunnen worden verwijderd.

Neusstrip review video door Masha Feoktistova

Dat neusstrips zullen niet altijd het gewenste effect opleveren. Dit kan worden verklaard omdat acne patiënten soms verkeerde verwachtingen hebben bij producten. Er kunnen namelijk daadwerkelijk veel poriën worden verschoond en mee-eters worden verwijderd. Echter, je dient er rekening mee te houden dat de poriën opnieuw zwart kunnen worden, als dit wordt veroorzaakt door onderliggende factoren, zoals voeding of hormonen.

Zo gebruik je de neusstrips van Garnier

Het is verstandig dat je overweegt een neusstrip van Garnier te proberen in plaats van zelf in je poriën te knijpen. Wel dien je de neusstrips op de juiste manier te gebruiken, zodat je de beste resultaten gaat realiseren en huidbeschadiging voorkomt. Daarom kun je de neusstrips het beste als volgt aanbrengen.

Om te beginnen reinig je je gezicht met een milde reiniger. Hiermee voorkom je dat er nog onnodig vuil op je neus aanwezig is. Hierna kun je de huid van je neus, voorhoofd en kin nat maken. Als de huid droog is, kunnen de poriestrips namelijk niet blijven plakken. Vervolgens kun je met droge handen het folie van de strips verwijderen en plak je ze op je neus, voorhoofd en kin. Druk gelijkmatig en stevig, zodat ze goed in contact zijn met je huid en tegen de poriën zijn aangedrukt. Na 10 tot 15 minuten zal je merken dat de strip hard is geworden. Het is nu tijd de poriestrip vanaf de randen rustig eraf te halen. Als je merkt dat je erg moet trekken om hem los te krijgen, dan kun je hem beter even nat maken, zodat het wat makkelijker gaat. Als laatste zorg je ervoor dat er niets meer van de neusstrip achterblijft op je huid door je gezicht te wassen.

De neusstrips van Garnier worden neusstrips genoemd. Je krijgt er dus echter strips bij in verschillende vormen, zodat je ze ook kunt plakken op je kin en voorhoofd. Dit zijn dan ook andere bekende plekken waar regelmatig mee-eters ontstaan.

De producten kunnen worden gebruikt door zowel mannen als vrouwen die een normale tot vette huidtype hebben. In het geval van een zeer droge huid kun je beter eerst beginnen met het smeren van een hydraterende crème.

Wil jij de Garnier neusstrips met charcoal uitproberen?

Kortom, met de neusstrips van Garnier kun je de poriën zuiveren, de huid minder vet maken, mee-eters verwijderen en overtollig talg verwijderen. Daarnaast zijn ze ook nog eens erg betaalbaar. Als je ze vaak gaat gebruiken, kan het natuurlijk wel duur zijn. Gebruik de neusstrips maximaal eens in de drie dragen. Garnier neusstrips zijn in ieder geval een stuk goedkoper dan andere merken en ze zijn zeker je geld waard.

De Garnier neusstrips kun je het goedkoopst bestellen op bol.com. Via de onderstaande knop ga je direct naar de webshop en kun je de poriën reinigers bestellen. Je kunt dan morgen al beginnen met het mooier maken van je huid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *