Gio Latooy en zijn acne

Gio Latooy is één van de bekendste dagelijkse vloggers van Nederland. Zijn tweelingzus Melanie Latooy doet het ook erg goed op YouTube en andere sociale media kanalen.

Hoewel de levens van Gio en Melanie er erg goed uitzien door bijvoorbeeld hun luxueuze spullen en gezelligheid, hadden zij één onzekerheid, namelijk hun acne die al jarenlang aanhoudt. In een uitzending van Roddelpraat werd Gio zelfs een grindtegel genoemd! Gelukkig zijn hun acne en puistjes momenteel onder controle.

In een video vertelde Gio dat hij in overleg met een arts ervoor had gekozen doxycline te gaan gebruiken tegen zijn acne. Dit zijn pillen die helpen bij het verminderen van acne door het bestrijden van de bacteriën die acne veroorzaken. Gio gaf hierbij aan het wel heel vervelend te vinden elke dag rekening te moeten houden met de antibiotica, niet in de zon te mogen, geen alcohol te drinken en het hebben van een kans op nare bijwerkingen. Er gaat dan ook veelal een flinke lijst met bijwerkingen gepaard met het gebruiken van antibiotica tegen acne.

Schijnbaar had Gio geen goede ervaringen met doxycline. Een tijdje later kwam er namelijk naar voren dat Gio was overgestapt op het gebruiken van roaccutane. Dit is één van de heftigste middelen tegen acne en wordt eigenlijk ook wel gezien als het laatste redmiddel bij ernstige acne. Hiermee kan de talgproductie verminderen, de productie van huidcellen verbeteren en kunnen de huidontstekingen verminderen.

Gio geeft aan dat zijn huid heel erg is opgeknapt door de roaccutane behandeling. De ervaringen met roaccutane van Gio zijn dus beter. Het is echter de vraag hoelang de effecten stand zullen houden, omdat veel mensen aangeven dat acne terug kan komen nadat zij zijn gestopt met het gebruiken van roaccutane.

In een andere video liet Gio een slakkenslijm tegen acne zien.

Wij gunnen Gio en Melanie in ieder geval van harte een schone huid!

Fleur
Ik help mensen puistjes te voorkomen en te verminderen. Na 10 jaar zelf met acne te worstelen heb ik deze website in het leven geroepen. Op Puisten Verwijderen.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig handige tips en methodes. Bekijk hier mijn revolutionaire methode waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je acne kunt verminderen in hele korte tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *