Inoytol zalf tegen puistjes en acne

Inoytol is een zalf die word gebruikt om een aantal huidziekten te behandelen.

Er zit bijvoorbeeld vaseline in wat kan bijdragen aan een droge huid met acne. Ook kan de huid worden ontsmet en geheeld.

Houd er rekening mee dat het niet altijd mag worden gebruikt wanneer je zwanger bent. Ook kunnen er bijwerkingen optreden. Om Inoytol te gebruiken tegen acne dien je dan ook een arts te raadplegen.

Je kunt Inoytol aanbrengen op je huid. Vervolgens kun je het nog eens afdekken met een gaasje of verband, zodat het goed blijft zitten en niet terecht komt op de plaatsen waar zich geen puistjes bevinden.

Is er een alternatief?

Hoewel Inoytol zalf of crème niet specifiek wordt gebruikt voor de behandeling van acne, zijn er nog veel meer geneesmiddelen die effectief kunnen zijn tegen acne. Je kunt bijvoorbeeld eens kijken naar de officiële medicijnen tegen acne. Zelf ben ik echter meer fan van het behandelen van acne zonder medicijnen. Je hoeft dan namelijk niet last te krijgen van allerlei bijwerkingen om langdurig van acne af te komen.

Inoytol is geen specifiek geneesmiddel tegen acne. Het wordt vaak alleen gebruikt voor luieruitslag, kloven, eczeem, wonden en dus geen acne of puistjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *