Is acne een afknapper?

is acne een afknapper

Veel mannen en vrouwen vragen zich af of acne een afknapper is.

Natuurlijk kan acne een afknapper zijn. Veel mensen kijken namelijk eerst naar het uiterlijk en daarna pas naar het innerlijk.

Onthoud echter dat een goed persoon je neemt zoals je bent. Wanneer iemand geen date of relatie met je wil, omdat je last hebt van acne en puistjes, is dat simpelweg niet de persoon die bij je past.

Weet ook dat bijna iedereen weleens puistjes heeft of last van acne heeft gehad. Het is dus een normaal probleem dat veel mensen treft.

Gratis e-book over acne en puistjes

GRATIS Gids: Top 10 oplossingen voor puistjes

Je puistjes worden door meer beïnvloed dan wat je erop smeert. Ontdek de 10 gezonde gewoonten om je huid te verbeteren van binnenuit, in hele korte tijd.

Ja, ik wil van mijn puistjes af

Hoe kun je deze afknapper voorkomen?

Je kunt de acne camoufleren met make-up producten, zoals non-comedogene concealer en foundation. Overdrijf hier niet in. Als je teveel make-up draagt, dan ontstaat er een dikke onnatuurlijke laag op de huid. Dit zullen mensen ook niet aantrekkelijk vinden.

Sommige vrouwen slapen zelfs de hele nacht met hun make-up, omdat ze de acne en puistjes willen verbergen voor hun partner. Hierdoor kunnen alleen nog meer puistjes ontstaan. De make-up gaat namelijk in de poriën trekken en verstoppingen veroorzaken.

Tijdens de seks kun je de lichten uit doen en je lichaam strategisch draaien, zodat het gedeelte van je lichaam met puistjes wordt afgeschermd.

Kortom: maak je niet te druk of iemand acne een afknapper vindt, maar blijf gewoon jezelf. De stress zal alleen maar meer puistjes veroorzaken. Je zult vanzelf iemand vinden die door de puistjes heen kijkt en het geduld heeft om te wachten tot je acne over is.

Een goed persoon zal je zelfs helpen en steunen bij het behandelen van je acne!

Kijk ook eens verder rond op mijn website voor tips om acne te verminderen, zelfverzekerder te worden en weer te stralen met je huid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *