Kruidvat vacuüm mee-eter verwijderaar

Kruidvat vacuüm mee-eter verwijderaar

Wanneer je op zoek bent naar een vacuüm mee-eter verwijderaar kom je allerlei producten tegen. Er worden dan ook tientallen vacuüm mee-eter verwijderaars aangeboden van verschillende merken.

Door het grote aanbod aan anti-acne producten weten veel mensen niet voor welke producten zij het beste kunnen kiezen. Een vacuüm mee-eter verwijderaar van de Kruidvat zou bijvoorbeeld een erg makkelijke keuze kunnen zijn. In elke stad is namelijk bijna wel een Kruidvat te vinden, en je kunt dus makkelijk een vacuüm mee-eter verwijderaar meenemen.

In dit artikel ga ik je meer vertellen over de vacuüm mee-eter verwijderaar van de Kruidvat. Veel mensen vragen zich immers af of dit een product van goede kwaliteit is, of de puistjes daadwerkelijk zullen verdwijnen en wat de reviews van gebruikers zijn.

Wist je dat een vacuüm mee-eter verwijderaar gevaarlijk kan zijn wanneer deze onjuist wordt gebruikt? Gelukkig is er een betere en veiligere manier om van puistjes af te komen. De snelste en beste oplossingen worden besproken in mijn gratis e-book!

Wat is een vacuüm mee-eter verwijderaar?

Laat ik je eerst even vertellen wat een vacuüm mee-eter verwijderaar nou eigenlijk is. Zoals de naam eigenlijk al zegt, is het een apparaat om mee-eters mee te verwijderen. Dit wordt bereikt met een vacuüm zuiger.

Een porie kan gaan verstoppen door talg en dode huidresten. Vervolgens kan er een ontsteking van een porie, oftewel een écht puistje ontstaan door de bacterie C. acnes. Dit proces kan worden voorkomen met een vacuüm mee-eter verwijderaar van de Kruidvat. Met een mee-eter verwijderaar kun je namelijk de poriën schoonhouden, zodat er geen verstoppingen en ontstekingen van de porie kunnen ontstaan. Ook kun je bestaande onzuiverheden van de huid elimineren.

Simpelweg kies je de juiste zuigstand en het opzetstukje die passen bij jouw huidtype en mee-eter, plaats je de vacuüm mee-eter verwijderaar op je huid en kun je langzaam over de huid heen glijden. Het vacuüm zal nu alles uit de porie leegtrekken.

Gratis e-book over acne en puistjes

GRATIS Gids: Top 10 oplossingen voor puistjes

Je puistjes worden door meer beïnvloed dan wat je erop smeert. Ontdek de 10 gezonde gewoonten om je huid te verbeteren van binnenuit, in hele korte tijd.

Ja, ik wil van mijn puistjes af

Welke vacuüm mee-eter verwijderaars worden verkocht bij de Kruidvat?

Bij de Kruidvat worden twee soorten vacuüm reinigers verkocht, namelijk:

De toppers van TV Pore Perfector: Dit is een milieuvriendelijke, vacuüm gezichtsreiniger die de poriën verkleint en mee-eters en rimpels verwijdert. Het apparaat ligt goed in je handen en is oplaadbaar met een USB-kabel. Er worden vier verwisselbare opzetstukken meegeleverd. Ook kun je kiezen uit drie verschillende zuigstanden, van langzaam tot snel.

Kruidvat TS-203 mee-eterverwijderaar: Dit apparaat van het eigen huismerk van Kruidvat kan worden gezien als een soort stofzuiger. In plaats van dat je viezigheid van de vloer verwijdert, kun je deze gebruiken om je huid schoon te maken. Je kunt er mee-eters, talgrestjes, dode huidcellen en fijne lijntjes mee bestrijden. Het apparaat wordt geleverd met drie vervangbare opzetstukjes. De AA-batterijen die in het apparaat horen, zal je wel zelf moeten aanschaffen.

Reviews en ervaringen Kruidvat vacuüm mee-eter verwijderaar

Eerder schreef ik al een review over de vacuüm mee-eter verwijderaar in het algemeen en het product dat ik zelf heb uitgetest. Nu is het tijd voor een review over de Kruidvat vacuüm reiniger.

Als ik kijk naar de product omschrijvingen op de Kruidvat website vallen mij direct een aantal dingen op. In de omschrijving van de toppers van TV Pore Perfector wordt namelijk beweerd dat de poriën kunnen worden verkleint. Dit is echter niet mogelijk en is dus niet waar. Poriën kunnen wel tijdelijk worden verkleind of minder zichtbaar worden gemaakt, maar op de lange termijn is dit niet mogelijk.

Daarnaast kijk ik naar de reviews van personen en valt mij op dat er veel wisselende ervaringen worden gedeeld. Sommigen beweren dat het vrijwel geen effect heeft op hun poriën en raden je af het product te kopen. Anderen beweren dat het een soort insectenbetenzuiger is, veel kracht heeft en daadwerkelijk smurrie zien zitten in het kopje van de vacuüm zuiger. Hoewel sommigen aangeven last te krijgen van bloeduitstortingen, vlekjes, blauwe plekjes en aanhoudende roodheid beweren anderen helemaal nergens last van te hebben. Bij de laagste stand kunnen er al zichtbare strepen en zuigzoenen ontstaan. Ook wordt aangegeven in een review dat het Kruidvat TS-203 apparaat na twee keer te gebruiken al kapot is gegaan of totaal niet krachtig is.

Persoonlijk vind ik het wel goed dat je bij de Kruidvat 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie krijgt. Mocht jij dus geen resultaten zien op je huid en poriën, dan kun je het gewoon terugbrengen naar de Kruidvat, mits je de orderbevestiging nog hebt. Dit kan het product het proberen waard maken. Je betaalt immers 9,99 voor het huismerk en 12,99 voor de andere reiniger.

Is er een betere manier om puistjes te verwijderen?

Aangezien de reviews van Kruidvat vacuüm mee-eter verwijderaars erg afwisselend zijn, is het lastig om te bepalen of dit product wel veilig en geschikt is om te gebruiken voor je poriën. We kunnen immers ook niet weten of personen de reiniger op de juiste manier hebben gebruikt. Er staat namelijk duidelijk aangegeven op de Kruidvat dozen dat je maximaal 2 seconden op één plek mag zuigen.

Er is één ding wat ik wel met zekerheid met je kan delen. Poriën reinigers en vacuüm zuigers die werken, zullen altijd slechts een tijdelijk effect hebben. Er kunnen namelijk altijd weer nieuwe mee-eters ontstaan als de poriën opnieuw verstopt raken. Het kan dan ook slim zijn om te gaan zoeken naar manieren om de problemen bij de wortel aan te pakken. Dit kan bijvoorbeeld bereikt worden door een aantal levensstijl aanpassingen. Wil je hier meer weten? Download dan hieronder mijn gratis e-book waarin ik je introduceer aan mijn methode.

Gratis e-book over acne en puistjes

GRATIS Gids: De top 10 oplossingen voor puistjes

Ontdek hoe je van puistjes kunt afkomen en het terugkeren van acne kunt stoppen, in hele korte tijd.

Ja, ik wil van mijn puistjes af
Fleur
Ik help mensen puistjes te voorkomen en te verminderen. Na 10 jaar zelf met acne te worstelen heb ik deze website in het leven geroepen. Op Puisten Verwijderen.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig handige tips en methodes. Bekijk hier mijn revolutionaire methode waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je acne kunt verminderen in hele korte tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *