Levertraan tegen acne

De 2 redenen dat Levertraan jou kan helpen bij je acne!

Levertraan en acne

Je weet vast wel wat acne is; namelijk een vervelende uitslag waarbij je een overvloed aan puisten en mee-eters hebt. Gelukkig hebben we goed nieuws: levertraan kan hiertegen werken!

Je acne te lijf gaan is alleen maar aan te raden, want hoewel de meesten het niet fraai vinden ogen, is het ook nog eens erg vervelend voor je huid. Je hebt namelijk niet alleen last van puistjes, maar acne zorgt ook nog eens voor littekens.

Als je in de spiegel kijkt ’s ochtends, wil je natuurlijk dat je huid er goed uit ziet. Alleen is het natuurlijk lastig om er de hele dag mee bezig te zijn. Jij hebt wel wat beters te doen dan je daar druk over te maken. 

Dat is waarom levertraan ideaal is! Levertraan is een middel dat gebruikt wordt om acne te verminderen.

Wat is levertraan?

Door levertraan te gebruiken, kun je jouw acne verminderen. Het is wel handig om te weten wat levertraan precies is. Je wil niet zomaar iets innemen of op je huid smeren wat je niet kent, want straks wordt je acne er nog erger van.  

Levertraan komt simpelweg uit de lever van een vissoort. Een goed voorbeeld is een kabeljauw of een heilbot. En we horen je al denken, maar nee, wees niet bang; je hoeft geen lever op je gezicht te smeren en je hoeft óók niet naar vis te ruiken. Dit is precies de reden dat er supplementen zijn gemaakt. 

Levertraan voor jouw acne is gelukkig geen zalf. Het is een voedingssupplement. Het voedingssupplement is verkrijgbaar online of bij de drogist bij jou om de hoek. Je kunt hem kopen als olie of als capsule. 

Waarom kan levertraan helpen tegen acne?

Hieronder hebben wij voor jou de 2 redenen dat levertraan jou kan helpen bij acne. Zo wordt je huid hopelijk snel weer stralend en glad.  

Reden 1: Vitamines in levertraan voor jouw acne

Levertraan en acne gaan goed samen. Of althans, levertraan werkt acne tegen dankzij de vitamines die het bevat. De vitamines die in levertraan zitten helpen namelijk jouw huid te herstellen.

Wetenschappelijke onderzoeken tonen aan dat acne hierdoor kan verminderen. Als je elke dag een kleine hoeveelheid neemt, dan kan jouw huid egaler en gezonder worden. De volgende vitamines krijg je binnen wanneer je levertraan gebruikt: 

  • Vitamine A
  • Vitamine D

Reden 2: Vetzuren van levertraan tegen de acne

De vetzuren in levertraan helpen ook voor jouw acne. Wanneer je ’s ochtends voor de spiegel staat, lees je vast wel eens de achterkant van een potje. Op het potje staat soms dan ook vetzuren. 

De vetzuren zijn voor je hele gezondheid goed. Zowel jouw hart als je bloedvaten en hersenstofwisseling wordt er beter van. Uit onderzoeken blijkt dat vetzuren ontstekingen remmen. Deze vetzuren zitten in jouw levertraan:

  • DHA
  • EHP 

Wanneer levertraan bij acne gebruiken?

De ervaringen van volwassen mensen zijn erg goed bij levertraan. Voor jou is het verstandig om na te gaan of je levertraan kan gebruiken. Een overdosis van vitamines en vetzuren is niet goed voor je gezondheid. 

In de maanden met de R erin (de wintermaanden), wordt er aangeraden om levertraan bij te nemen. Dit komt doordat je meer binnen zit. Jij gaat niet buiten in de kou zitten met een paraplu boven je hoofd.

Levertraan tegen acne is het hele jaar door te gebruiken. Het advies is altijd om het met een arts te bespreken, als je levertraan en acne met elkaar samen wilt laten werken.

Fleur
Ik help mensen puistjes te voorkomen en te verminderen. Na 10 jaar zelf met acne te worstelen heb ik deze website in het leven geroepen. Op Puisten Verwijderen.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig handige tips en methodes. Bekijk hier mijn revolutionaire methode waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je acne kunt verminderen in hele korte tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *