Medisana mee-eter verwijderaar

Medisana mee-eter verwijderaar

Mee-eters en pukkels kunnen erg veel last met zich meebrengen. Waarschijnlijk vind je het bijvoorbeeld niet mooi dat er witte en zwarte puntjes op je gezicht zitten. De meeste mensen hebben echter deze onzuiverheden, vooral op hun neus.

Als je op zoek bent gegaan naar een mee-eter verwijderaar, dan ben je waarschijnlijk het merk Medisana tegengekomen. Dit is namelijk één van de populairste mee-eters verwijderaars die momenteel verkrijgbaar is in de Nederlandse markt.

Ik ben voor je op onderzoek uitgegaan en kan je nu alles vertellen wat je moet weten over de Medisana mee-eter verwijderaar. Werkt deze vacuüm zuiger écht? Daar kom je bijvoorbeeld ook achter, omdat ik ga laten zien wat de ervaringen zijn van personen die het product ook hebben uitgeprobeerd.

Wat is Medisana?

Het merk Medisana bestaat al meer dan 30 jaar. Dit zegt direct al iets over hun eigen ervaringen. Het is dan ook een toonaangevend gezondheidsspecialist op het gebied van thuistherapie in Nederland en het buitenland.

Medisana heeft als doel gezondheidsproducten te ontwikkelen, zodat personen zelf hun gezondheid kunnen verbeteren op een verantwoorde manier zonder de tussenkomst van dure behandelaren. Zij bieden bijvoorbeeld bloedsuikermeters, luchtbevochtigers, gezichtssauna’s, massageapparaten en warmtherapie aan.

Eén van de beste producten die door Medisana op de markt is gebracht is de witte PR A60 mee-eter verwijderaar. Met dit apparaat kunnen mee-eters worden verwijderd op een veilige manier.

Wat zijn de voordelen van de Medisana mee-eter verwijderaar?

De Medisana mee-eter verwijderaar is dus een apparaat die met een vacuüm zuiger vuil tot diep uit de poriën verwijdert. Naast het schoonmaken en verwijderen van mee-eters, heeft het apparaat nog meer voordelen, namelijk:

  • De huidelasticiteit verbeteren
  • De bloedcirculatie verbeteren
  • Fijne lijntjes minder zichtbaar maken
  • Natuurlijke generatie van huidcellen bevorderen
  • Voorkomen dat de mee-eters zullen ontsteken en er echte puistjes ontstaan

Deze voordelen zorgen er dus voor dat je minder last hebt van mee-eters en acne. Hierdoor zal je een mooiere, gladdere huid hebben met minder tot geen (toekomstige) onzuiverheden.

Het product kan gebruikt worden voor zowel de droge, vette als gecombineerde acne-gevoelige huidtype.

Medisana mee-eter verwijderaar ervaringen

De ervaringen met de mee-eter verwijderaar van Medisana

Op internet zijn meerdere ervaringen te vinden over de Medisana mee-eter verwijderaar. Er zijn dan ook reviews geplaatst door vele personen uit verschillende landen. Over het algemeen zijn het positieve ervaringen, maar er zijn ook enkele negatieve klanten te vinden.

Als je mijn persoonlijke ervaring met een mee-eter verwijderaar wil bekijken, dan kun je even op dat blauwe linkje klikken. Ik heb het product namelijk uitgebreid getest en daarna op mijn blog toegelicht wat het voor mijn huid heeft betekent.

Als we kijken naar de ervaringen met de Medisana mee-eter verwijderaar betreffen dit vooral klachten over de harde werking van het product. Acne patiënten beweren bijvoorbeeld dat zij zuigzoenen en rode strepen op hun gezicht hebben gekregen, en dat het één of zelfs twee dagen duurt totdat deze verdwijnen.

Het apparaat heeft echter 4 opzetstukjes om mee-eters van verschillende groottes te verwijderen en 3 verschillende standen om de zuigkracht in te stellen. Daarom denk ikzelf dat dit wel meevalt, maar je moet ‘m natuurlijk wel op de goede stand afstellen. Ook dien je er rekening mee te houden dat er ook veel positieve ervaringen van personen zijn die hun mee-eters prima kunnen verwijderen.

Als je jezelf voor de eerste keer behandelt met de Medisana vacuüm mee-eter verwijderaar, is het belangrijk dat je het apparaat instelt op de zachtste zuigkracht. Daarnaast moet je heel zorgvuldig de instructies doornemen. Normaal wordt een dergelijke behandeling immers gedaan door iemand die ervoor gestudeerd heeft. Gelukkig wordt de handleiding gewoon in het Nederlands bijgeleverd.

Hier zie je een video van de werking van de mee-eter verwijderaar

Tips om de Medisana mee-eter verwijderaar te gebruiken

Als je de Medisana mee-eter verwijderaar wil gebruiken om je mee-eters te verwijderen, heb ik nog een aantal tips voor je.

Zorg bijvoorbeeld dat je vooraf je gezicht stoomt. Dit kun je bijvoorbeeld doen door heel even je gezicht te stomen boven een bak met warm water. Het doel hiervan is het openen van de poriën, zodat de mee-eters en verontreinigheden makkelijker uit de poriën kunnen worden gezogen met het apparaat, zonder dat er teveel huidirritatie ontstaat.

Daarnaast raad ik je aan bepaalde plekken van je gezicht te vermijden bij het gebruiken van de Medisana mee-eter verwijderaar. Denk bijvoorbeeld aan de huid onder en boven je ogen, de bovenkant van je neus en tussen je wenkbrauwen. Deze huidplekken zijn namelijk erg dun, waardoor er snel littekens kunnen ontstaan. Dit kan ook gebeuren als je met je handen een porie open drukt, maar dus helaas ook met een vacuüm zuiger. Het is wel veiliger de Medisana mee-eter verwijderaar te gebruiken dan met je handen of nagels in onzuiverheden te knijpen.

Wil jij aan de slag met de mee-eter verwijdereraar van Medisana?

Met de tips die je hebt gekregen op deze pagina kun je de Medisana mee-eter verwijderaar in ieder geval al een stuk veiliger en effectiever gebruiken. Het is echter altijd belangrijk dat je voorzichtig te werk blijft gaan als je zelf je mee-eters en puistjes wil verwijderen.

Het is in ieder geval heel goed mogelijk je onzuiverheden te verwijderen met dit apparaat van Medisana op bol.com. Daarnaast zal je al gauw de effecten merken en zien dat je een stralender, jonger uitziende huid hebt.

Naast de Medisana mee-eter verwijderaar krijg je ook 4 handige opzetstukjes en een USB-kabel. Je hebt dus geen batterijen nodig en kunt dezelfde dag nog beginnen met het verwijderen van je mee-eters.  

Als je de Medisana mee-eter verwijderaar zelf wil uitproberen, dan kun je via de onderstaande knop de aanbevolen mee-eter verwijderaar bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *