Mee-eters pincet

pincet voor mee-eters

Veel vrouwen, en ook steeds meer mannen gebruiken een pincet om zichzelf mooier te maken. Er bestaat echter ook een speciale mee-eters pincet. Deze pincet wordt dan ook gebruikt om op een redelijk veilige manier mee-eters te verwijderen.

Op het internet zijn vele positieve ervaringen te vinden omtrent het gebruik van een comedonenlepel en een speciale pincet tegen mee-eters. Op deze pagina vertel ik je alles wat je moeten weten over de mee-eters pincet en hoe je hem zelf kunt gebruiken.

Wat is een mee-eters pincet?

De mee-eters pincet ziet er uit als een pincet met twee metalen bladen. Aan het einde zitten haakjes met scherpe punten verwerkt. Het lijkt daarom een beetje op een klein tangetje. Dankzij het tangetje kun je wat druk zetten op de mee-eter waardoor hij makkelijker uit de huid springt.

De mee-eters pincet kan dan ook worden ingezet om de mee-eters plaatselijk te verwijderen.

De pincet werkt in ieder geval beter dan je blote vingers en nagels. Met je vingers kun je namelijk de opening van een mee-eter dichtknijpen. Hierdoor kan de mee-eter kapot gaan en kan er een litteken achterblijven. Ook kun je de verontreinigheden dieper de huid indrukken waardoor er een ergere ontsteking en roodheid ontstaat.

Hoe gebruik je een mee-eters pincet?

Een mee-eters pincet is dus speciaal ontworpen voor het uitknijpen van mee-eters. Echter is het een kwestie van precisiewerk om geen verergering te veroorzaken.

Het is de bedoeling met de scherpe punt van de pincet een gaatje te prikken in de mee-eter. Vervolgens kun je met de gebogen delen tegen de zijkanten van de mee-eter drukken. Wanneer de uiteinden worden samengeknepen, zal de huid onder de mee-eter ook worden samengeknepen. De mee-eter kan vervolgens makkelijk uit de huid springen.

Was je handen voordat je de pincet gebruikt. Eventueel kun je je gezicht stomen om de mee-eters nog makkelijker te verwijderen. Ook is het belangrijk de pincet na elk gebruik grondig te reinigen.

Misschien denk je nu dat je een normale pincet ook wel kan gebruiken om de mee-eters uit te drukken. Dit is echter niet aan te raden. Deze zijn namelijk niet speciaal ontworpen voor mee-eters.

Is een mee-eters pincet veilig?

Als je al vaker op mijn website hebt gekeken, dan weet je dat het erg slecht is om mee-eters uit te knijpen, omdat je ergere huidproblemen kunt krijgen. Echter kunnen veel mensen het toch niet laten zelf puistjes uit te knijpen.

Het is echter niet zonder risico om zelf mee-eters uit te drukken met een pincet. Door hard te drukken en een diep gaatje te maken, heb je wel degelijk kans op een lelijk litteken. Overdrijf dus niet met het gebruik van de pincet en ga niet te hardhandig te werk.

Tevens kunnen mee-eters ontstoken zijn. Deze soort onzuiverheden zijn veel lastiger te verwijderen dan kleine of open comedonen. Er is namelijk maar één formaat van de mee-eters pincet.

Wil je toch mee-eters uitdrukken? Gebruik dan liever een speciaal ontworpen pincet dan je blote vingers. Je kunt dan in ieder geval iets gecontroleerder de mee-eters uitdrukken.

Waar kun je de beste mee-eter pincet kopen?

Een speciale pincet tegen mee-eters is goedkoop. Voor enkele euro’s koop je al een goede pincet bij bol.com. Deze pincet lijkt me beter dan die van de Kruidvat of de Etos.

Fleur
Ik help mensen puistjes te voorkomen en te verminderen. Na 10 jaar zelf met acne te worstelen heb ik deze website in het leven geroepen. Op Puisten Verwijderen.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig handige tips en methodes. Bekijk hier mijn revolutionaire methode waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je acne kunt verminderen in hele korte tijd.

.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *