Molkosan tegen acne

Molkosan tegen acne

Het kan soms moeilijk zijn om van een huidprobleem af te komen. Veel mensen hebben bijvoorbeeld last van acne, maar weten niet wat zij hier het beste tegen kunnen doen. Er zijn dan ook een groot aantal opties om uit te proberen. Hieronder vallen onder andere crèmes, voedingssupplementen en homeopathische middelen.

De laatste tijd zie ik steeds meer berichten verschijnen op internet over het gebruiken van Molkosan tegen acne. Door je gezicht te reinigen met de melkzuurbacteriën in Molkosan zou je op een veilige manier acne kunnen verminderen.

Molkosan is een natuurlijk product, en je hoeft dus niet allemaal chemische middeltjes op je huid aan te brengen die bijwerkingen opleveren. Maar werkt Molkosan echt of is het één van de vele zogenaamde tovermiddeltjes?

Hoe gebruik je Molkosan tegen acne?

Molkosan kan twee keer per dag worden aangebracht op de huid met acne. Dit doet men om de vettere huid uit te laten drogen en te ontsmetten.

Stip alleen je puistjes aan om te voorkomen dat de rest van je huid ook uitgedroogd raakt. Schrik niet van de aparte geur van Molkosan.

Wil je Molkosan gebruiken als plaatselijk acnebehandeling? Gebruik dan 1 deel Molkosan en 4 delen water.

Naast een smeersel kan Molkosan ook worden gedronken en worden toegevoegd aan gerechten, zoals salades om acne van binnenuit te bestrijden. Het eten en drinken van het spul kan namelijk een gunstig effect hebben op je spijsvertering en darmen. Dit kan tevens gunstig zijn als je acne is ontstaan door candida, wegens de verbeterde opname van probiotica. Molkosan van A. Vogel kan een goede manier zijn om acne en puistjes te behandelen. Mijn voorkeur gaat echter uit naar de plaatselijke toepassing, omdat Molkosan behoorlijk zuur is om te drinken.

Normaal gesproken veroorzaakt melk puistjes. Dit komt door de hormonen die melk bevat. Aangezien Molkosan geen vet en eiwitten bevat en gezuiverd en geconcentreerde melkwei is, verwacht ik geen puistjes door de inname ervan. Let er wel op dat je geen allergie hebt voor zuivel en lactose, want anders kun je wel last krijgen van huidirritatie.

Mijn mening over Molkosan en acne

Molkosan en Molkewei zijn gewoon in de drogisterij, in de apotheek en online te koop. Probeer dus eens een tijdje in de ochtend en de avond een mengsel van Molkosan op je puistjes te smeren. Dit kun je bijvoorbeeld doen door gebruik te maken van een wattenstaafje of je schone vingertoppen.

Soms denken mensen dat er een tovermiddel tegen acne bestaat. Verwacht dit echter niet van Molkosan. Mochten jouw acneproblemen worden veroorzaakt door je ongezonde darmen, dan kan Molkosan goed werken. In de meeste gevallen bestaat er echter geen tovermiddel tegen acne. Bovendien wordt Molkosan nog niet echt veel gebruikt tegen acne.

Zorg zoals bij alle producten dat je de verpakking naleest voordat je begint met Molkosan. Het is geen product dat speciaal is gemaakt voor de behandeling van acne, dus doe eerst verder onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *