Nestosyl tegen puistjes: gebruiken of niet?

Mensen zijn creatieve wezens. Dit blijkt maar weer, omdat veel mensen middeltjes willen gebruiken die eigenlijk andere doeleinden hebben. Zo willen personen Nestosyl tegen puistjes gebruiken, terwijl deze crème eigenlijk bedoeld is voor de behandeling van jeuk, insectenbeten, wonden en pijn.

Nestosyl crème is zonder recept verkrijgbaar bij de drogist. Het bestaat uit een combinatie van de tientallen jaren oude ingrediënten, pramocaïne en zinkoxide. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat de huid verdooft, de huid uitdroogt, de huid herstelt en de jeuk stopt. De eerste effecten kunnen al binnen een kwartier worden bereikt.

Puistjes en acne gaan doorgaans niet gepaard gaat met jeuk, pijn en wonden. Ook is Nestosyl niet gemaakt voor de behandeling van de acne-gevoelige huid. Daarom raad ik niet aan Nesotsyl tegen je puistjes te gebruiken.

Aangezien Nestosyl een uitdrogend effect heeft, kan de crème een puistje laten krimpen. De volgende dag kun je dan een hydraterende crème aanbrengen om de droge huid te verzorgen, waardoor het puistje er een stuk minder opvallend uit zal zien. In een ervaring wordt dan ook aangegeven dat de puistjes in zeer korte tijd verdwijnen na het gebruiken van Nestosyl. Merk je dat er roodheid, zwelling of een andere vorm van huidirritatie optreedt nadat je Nestosyl hebt aangebracht? Informeer dan een arts.

Nestosyl gebruiken tegen je puistjes is dus niet aan te raden. Het kan verstandiger zijn een officieel product tegen acne, zoals één van de beste crèmes tegen acne te gebruiken. Je hoeft dan ook niet rond te lopen met een witte stip op je gezicht van de aangebrachte Nestosyl.

Fleur
Ik help mensen puistjes te voorkomen en te verminderen. Na 10 jaar zelf met acne te worstelen heb ik deze website in het leven geroepen. Op Puisten Verwijderen.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig handige tips en methodes. Bekijk hier mijn revolutionaire methode waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je acne kunt verminderen in hele korte tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *