ProtectAir tegen acne

ProtectAir tegen acne

Puistjes kunnen erg vervelend en hardnekkig zijn. Je kunt er dan ook verschillende fysieke problemen door krijgen, maar het kan ook invloed hebben op je mentale gezondheid. Daarnaast kan het lang duren voordat onzuiverheden vanzelf van de huid verdwijnen.

Aangezien het zo vervelend is om last te hebben van acne wil je er zo snel mogelijk van af. Je kunt acne dan een handje helpen bij het genezingsproces, zodat het sneller minder wordt. Als je dit wilt doen, dan kun je een keuze maken uit talloze middelen tegen acne. Een bekend huidverzorgingsmerk tegen acne is ProtectAir.

ProtectAir kan zeker helpen tegen acne. In dit artikel ga ik je meer vertellen over de verschillende middelen die je kunt gebruiken en welke effecten ze hebben op je acne. Aangezien ik de producten zelf heb uitgetest, kan ik je bovendien mijn eerlijke ProtectAir review en ervaringen geven.

Hoe kan ProtectAir helpen tegen acne en puistjes?

Om te weten hoe ProtectAir kan helpen tegen acne is het handig om te begrijpen waarom de puistjes eigenlijk ontstaan. Daarna kun je namelijk ook beter begrijpen hoe bepaalde middelen kunnen werken tegen acne.

Puistjes ontstaan wanneer de talgklieren verstopt en ontstoken raken. Dit gebeurt door een overmatige talgproductie, een ophoping van dode huidresten, vuil, en specifieke bacteriën die op de huid leven en acne gerelateerde ontstekingen veroorzaken.

ProtectAir kan helpen in de strijd tegen puistjes, omdat het de verschillende factoren aanpakt die in verband worden gebracht met het ontstaan van de onzuiverheden.

Volgens ProtectAir zouden de eerste effecten al binnen twee weken op te merken zijn, en zou de acne na drie maanden voor 68% verminderd zijn. Vrij opmerkelijke beweringen, omdat onze huiden verschillend reageren op huidverzorgingsproducten. Laten we de producten daarom eens onder de loep nemen.

Wat is ProtectAir?

Voordat je besluit een zelfzorgmiddel aan te schaffen om acne te behandelen, raad ik je aan om onderzoek te doen naar het merk.

ProtectAir is een merk dat bestaat sinds 2018. In dat jaar besloten twee Nederlanders een huidverzorgingsmerk op te starten en deze te verkopen via online platformen. Al snel veroverde zij de positie als Europees marktleider met de verkoop van kalknagel producten. Zo hebben in korte tijd maar liefst 250.000 mensen de producten geprobeerd om hun kalknagels te verhelpen. In november 2018 lanceerde ProtectAir de lijn met producten tegen acne. Ook biedt ProtectAir producten aan tegen wratten. De producten zijn erg populair.

Alle producten van ProtectAir worden uitvoerig gecontroleerd voordat zij op de markt verschijnen. Ze zijn dan ook klinisch getest, getest door dermatologen en geregistreerd als medisch hulpmiddel in de Europese Unie. Ook bevatten de producten geen parfum of alcohol, wat het zo geschikt maakt voor de acne-gevoelige huid.

Welke producten biedt ProtectAir aan tegen acne?

ProtectAir heeft een compleet pakket ontwikkeld om acne te bestrijden. Het bijzondere en onderscheidende van de producten van ProtectAir is dat deze kunnen helpen in de strijd tegen acne zowel van binnen als buiten het lichaam. Via de knoppen kun je navigeren naar de producten, maar blijf verder lezen als je wil weten wat ikzelf van de ProtectAir producten vond en of deze bij mij hebben geholpen. Je gaat dus mijn complete ProtectAir review ontdekken.

Hieronder zie je alle producten die ik heb uitgetest en die ik ga bespreken.

Mijn gebruikte ProtectAir acne producten
Dit zijn de producten van ProtectAir die ik op mijn eigen huid heb uitgetest.

1. ProtectAir Face Wash (reiniger)

Regelmatig reinigen van de acne-gevoelige huid is erg belangrijk. De reiniger van ProtectAir wordt gebruikt om de huid schoon te maken en te houden.

De ProtectAir reiniger kan verschillende positieve effecten opleveren voor acne. Je kunt het bijvoorbeeld gebruiken om vuil, make-up, overtollige talg en dode huidcellen van je huid te wassen. Dankzij de vele verwerkte antioxidanten werkt het tegelijkertijd ook goed tegen puistjes.

De reiniger van ProtectAir is 100% natuurlijk en parfumvrij. Daarom is de kans klein dat er huidirritatie ontstaat of andere bijwerkingen zullen optreden. Ik merkte in ieder geval niet aan mijn gecombineerde huidtype met acne.

Naast de reiniger krijg je ook nog eens een konjac spons. Deze is bedoelt om de huid lichtjes te scrubben, zodat alle dode huidcellen van de huid worden verwijderd op een zachte manier. Hoewel ik geen fan van fysieke scrubs was de ProtectAir spons erg zacht voor de huid. Persoonlijk gebruik ik het alleen niet voor mijn gezicht. De huid is namelijk dunner op deze plek. Tijdens het douchen kan het wel een goede manier zijn de rest van je lichaam schoon te houden en te voorkomen dat acne erger wordt.

ProtectAir reiniger en spons
Konjac spons

2. ProtectAir Hyaluron Booster Serum

Wanneer de huid vrij is gemaakt van onzuiverheden kan het ProtectAir serum worden aangebracht. Deze bevat hyaluronzuur en vitamine B5, waardoor de huid goed gehydrateerd blijft. Ook zal de geïrriteerde, rode huid worden verzorgt en geheeld. Dankzij het verbeteren van de elasticiteit van de huid ben je beter beschermt tegen acne.

In vergelijking met andere serums is het ProtectAir Hyaluron serum gelukkig niet vettig. Ook bleef er geen laagje achter op de huid en werd het dus snel opgenomen.

3. ProtectAir Acne Crème

De ProtectAir crème bevat verschillende ingrediënten die kunnen helpen bij het bestrijden en genezen van je acne. Dit wordt bereikt door de antioxidanten die helpen de acne-veroorzakende micro-organismen te verminderen en verstopte poriën te reinigen. Ik merkte al na de eerste dag een verschil aan mijn puistjes en roodheid. Het is dus zeker één van mijn favoriete crèmes geworden voor tijdens een uitbraak.

4. ProtectAir vitamine B5 supplement

Als laatste wordt acne bestreden van binnenuit door middel van het meegeleverde ProtectAir vitamine B5 (pantotheenzuur) supplement. Deze vitamine kan bijdragen aan het herstellen van de acne, omdat het je afweersysteem verbetert. Uit Amerikaans klinisch onderzoek is gebleken dat het toedienen van vitamine B5 bij gezonde volwassenen, kan leiden tot een reductie van acne tot wel 68% binnen 12 weken. Ook zitten er extra mineralen in het supplement om het huidherstel optimaal te ondersteunen. resulteert in verminderde infecties en een beter herstel.

De supplementen zijn goed werkende zuigtabletten met een lekkere kersensmaak. Ook zit er geen suiker in.

Mocht je het acne behandeling pakket kopen dan krijg je er ook een boekje bij. Het was voor mij een leuk extraatje. In het boekje kun je bijvoorbeeld terugvinden hoe je de ProtectAir producten kunt gebruiken. Daarnaast worden tips gegeven om acne de baas te blijven door je lichaam in het algemeen en van binnenuit gezond te houden.

ProtectAir review product
Boekje voor een stralende huid

ProtectAir reviews, ervaringen en mijn persoonlijke mening

Mijn eigen review over ProtectAir is positief. Het is namelijk een zeer complete behandeling tegen acne. Vaak kopen acne patiënten bijvoorbeeld alleen een reiniger en vergeten zij de huid te hydrateren en de acne van binnenuit te behandelen. De puistjes blijven dan veel langer aanhouden. De producten set van ProductAir tegen acne is dus vrij uniek.

Aangezien ProtectAir geschikt is voor alle huidtypes kan het voor veel mensen een goede behandeling zijn.

Ook vind ik het goed dat ProtectAir eerlijk aangeeft dat er meer aan de hand kan zijn bij acne. In het acne boekje worden dan ook tips gegeven voor je voedingspatroon en levensstijl. Ook verkopen zij de voedingssupplementen in het complete acne behandeling pakket.

Hieronder zie je nog enkele reviews van echte gebruikers, zodat je een betere beslissing kunt nemen.

  • De producten van ProtectAir werken écht en snel tegen puistjes. Het is alleen jammer dat sommige producten niet zo’n heel lekker geurtje achterlaten.
  • Mijn huid wordt eindelijk een keer goed gehydrateerd. Ik heb lang moeten zoeken naar een middel waarmee dit lukt, zonder de hele huid af te sluiten en alleen maar meer mee-eters te krijgen.
  • Ik wist niet eens dat acne kon worden veroorzaakt door problemen in het lichaam. De combinatie van producten en supplementen lijkt te werken.

Kortom: ProtectAir is een zeer uitgebreide, betaalbare en veilige acnebehandeling. Ook over de andere ProtectAir producten, zoals de producten tegen kalknagels zijn veel goede ervaringen te lezen.

Het voordeligst is om het volledige ProtectAir anti-acne pakket te kopen via bol.com. Wanneer je de producten los koopt, ben je meer geld kwijt.

ProtectAir
ProtectAir

Beoordeling door Fleur,

08 nov 2021
4

In een korte tijd zijn de ProtectAir producten tegen acne, wratten en kalknagels erg populair geworden. Dit is niet voor niets. De ervaringen van personen laten zien dat ProtectAir één van de weinige merken is welke een groot effect kan hebben op huidproblemen. Dit komt misschien ook, omdat ze hun kijk op huidproblemen durven prijsgeven, namelijk het van binnen en van buiten behandelen van acne. Ik ben zeer te spreken over de producten van ProtectAir.

Fleur
Ik help mensen puistjes te voorkomen en te verminderen. Na 10 jaar zelf met acne te worstelen heb ik deze website in het leven geroepen. Op Puisten Verwijderen.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig handige tips en methodes. Bekijk hier mijn revolutionaire methode waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je acne kunt verminderen in hele korte tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *