Puisten verwijderaar

puisten verwijderaar kopen

We hebben er allemaal wel eens mee te maken, een vreselijke puist of pukkel. Hoe vervelend is het als je een puistje krijgt in het zicht van anderen? Dat ziet er toch wel heel vervelend uit en daar wil je natuurlijk zo snel mogelijk van af. Misschien is een puisten verwijderaar wel een goede optie voor je.

Een normale puist is al heel vervelend, maar wat als je ook nog eens te maken hebt met een onderhuidse puist. De onderhuidse puist geeft je veel pijn en is nog groter. Je wilt deze als het kan graag uitknijpen en weghalen. Helaas gaat dit niet helemaal vanzelf.

Wist jij dat ieder mens last kan hebben van puistjes, pukkels en acne? Acne is namelijk niet leeftijdgebonden. Ik zal je in deze blog uitleggen hoe jij een puistje kan verwijderen en ik zal je vertellen over de speciale acne verwijderaars.

Hoe ontstaan puistjes nu eigenlijk?

Er zit enigszins verschil in een normale puist en een onderhuidse puist. Hoewel ze beide vervelend zijn is de onderhuidse puist een ontsteking onder je huid. De ontsteking is pijnlijk en zit helemaal vol met pus. Je kunt het voelen als je met je vingertoppen over de huid glijdt.

Het is alleen niet echt haalbaar de onderhuidse puistjes uit te knijpen met een puisten verwijderaar, omdat deze onder de huid zitten en zij zich aan de buitenkant van de huid niet laten zien. Onderhuidse puistjes komen en gaan in de meeste gevallen vanzelf weer over.

Waarom wij puisten kunnen krijgen is eigenlijk niet echt duidelijk, maar dit zou te maken kunnen hebben met slechte huidverzorging, voeding, roken en ook andere dingen, zoals stress en slaaptekort.

Normale puistjes ontstaan door het produceren van veel talg in de talgklieren. Hier ontstaat een zogenoemde ophoping die naar buiten komt. Deze krijgt een zwarte of wit puntje. In eerste instantie is dit een mee-eter, maar er kunnen bacteriën ontstaan die zich vrij snel kunnen vermeerderen. Als de talgklier gaat ontsteken, zal er een echte puist ontstaan. 

Acne plekken verwijderen met een speciale puisten verwijderaar

Puisten zijn te verwijderen met een puisten verwijderaar, maar let wel op dat het niet werkt voor alle type acne plekjes. Sommige dingen kunnen het zelfs verergeren, zoals het uitknijpen van een puistje met een normale pincet.

Waarschijnlijk vind je het wel heel verleidelijk om een puist uit te knijpen, maar je veroorzaakt hiermee alleen maar meer problemen. Je kunt deze verergeringen beter voorkomen door te kijken wat je ertegen kan doen van binnenuit.

Toch kun je wel een aantal speciale voorwerpen gebruiken voor het verwijderen van puistjes een pukkels, zoals een comedonen lepel, een blackhead remover en puistenpleisters. Hieronder ga ik je alles vertellen over deze hulpmiddelen.

1: De comedonenlepel set tegen rijpe pukkels en puistjes

Eigenlijk heeft iedereen wel eens last van verstopte poriën waardoor pukkels ontstaan en de kans ontstaat dat er echte puistjes vormen. Deze willen we liever niet hebben, maar door het gebruik van een comedonen lepel set kun je ze goed verwijderen. Deze puisten verwijderaar kun je gebruiken voor de pukkels (zwarte puntjes op je huid) en whiteheads (bultjes met een gele kop).

Door het gebruik van deze comedonenlepel set kun jij je huid simpel en zonder andere risico’s vrijhouden van verdere ontstekingen. Als je het uitknijpen met je nagels doet, kun je hier wel eens last van krijgen. Met de comedonen lepel set houd jij je huid schoon en gezond.

Je kunt de puisten verwijderaar gemakkelijk meenemen in je handtas, zodat jij je huid altijd kan laten stralen. De comedonen lepel set hebben diverse afmetingen, zodat je altijd het juiste formaat bij de hand hebt.

Voordelen van de comedonen lepel set;

 • Gemakkelijk mee te nemen.
 • Door de verschillende afmetingen heb je een lepel voor iedere puist.
 • Het zuivert de huid op een eenvoudige manier.
 • Laat de huid weer stralen.

2: Puisten pleister

Bij puistjes en acne zegt men vaak dat je crèmes moet gebruiken. Dit hoeft echt niet meer, omdat je met de puisten pleisters op een eenvoudige manier de puistjes kunt verzorgen en verwijderen. De puisten pleisters zorgen er namelijk voor dat de onzuiverheden uit de plekken weg gehaald worden, maar ook geeft het een beschermend laagje op de puistjes.

Nog een bijkomend voordeel is dat deze ook nog eens beschermen tegen acne veroorzakende bacteriën en virussen. Doordat de puistenpleisters doorzichtig zijn is het ook mogelijk om deze overdag te gebruiken. Je kunt op deze manier de puistjes snel en eenvoudig verbloemen.

Heb jij een belangrijke afspraak, maar durf jij niet te gaan vanwege die nare puist? Met deze puisten en pukkel verwijderaar hoef jij je niet meer te schamen en kun jij zelfverzekerd voor de dag komen.

Via de onderstaande knop kun je de puistjes verwijderaar bekijken en kopen op Bol.com.

De voordelen van deze puisten verwijderaar zijn;

 • Een snel herstel van de vervelende puisten.
 • De puistenpleister beschermd tegen virussen en bacteriën.
 • Trekt vuil en onzuiverheden uit de huid.
 • Door de puistenpleisters ben je beschermd tegen pulken, hierdoor krijg je geen littekens.
 • Je kunt de puistenpleister gebruiken met make-up.
 • Doordat ze doorzichtig zijn, kun je ze ook overdag gebruiken.

3: Professionele pukkel verwijderaar

Heb jij ook zo een vreselijke last van puistjes, mee-eters of acne en zoek jij een eenvoudige manier om puisten te verwijderen? De blackhead remover kan dan een goede manier zijn om jouw huid te reinigen.

Deze puistjes verwijderaar werkt als een soort stofzuigertje, omdat het alle verontreinigheden uit je verstopte poriën zuigt. Hierdoor zal jouw huid weer mooi egaal worden. Met deze vacuüm remover kun je dan ook eenvoudig en snel mee-eters verwijderen. De blackhead remover heeft een sterke zuigkracht, waardoor diep gelegen vuil uit de mee-eters gehaald an worden.

Een peperdure schoonheidsspecialist is vanaf nu verleden tijd. Je zult na een aantal behandelingen al een behoorlijk verschil merken en de huid zal snel egaal worden en gaan stralen. De professionele blackhead remover, oftewel pukkel verwijderaar, is geschikt voor alle huidtypes.

Wat zijn nu de voordelen van deze verwijderaar set?

 • De puisten verwijderaar beschikt over drie instelbare zuigkrachten.
 • Beschikt over 5 verschillende opzetstukken.
 • Je kunt hem eenvoudig opladen door middel van USB.
 • Het maakt je huid egaal.
 • De blackhead remover verwijdert niet alleen mee-eters, maar ook dode huidcellen en acne.
 • Rimpels worden, vermindert evenals een vette huid.
 • Hoogwaardig apparaat.
 • Het ligt lekker in je handen, waardoor het eenvoudig te bedienen is.

4: Gladskin gel acne verwijderaar

Wanneer je snel puistjes wilt verminderen door middel van een verwijderaar kun je de aanschaf van de Gladskin Acne Gel overwegen. Deze gel is namelijk in staat om de acne veroorzakende bacteriën van je huid te verwijderen.

Dankzij het gepatenteerde enzym Staphefekt™ worden selectief de acne veroorzakende bacteriën aangepakt. De bovenste liggende bacteriën kunnen hiermee direct worden bestreden. Daarom kun je binnen enkele minuten al effect zien, bijvoorbeeld in de afname van de roodheid van puistjes.

Via de onderstaande knop kun je de Gladskin Acne Gel bekijken en aanschaffen op Bol.com

Wat zijn nu de voordelen van deze acne verwijderaar gel?

 • Doodt selectief de acne veroorzakende bacterie Staphylococcus Aureus
 • Laat gunstige bacteriën voor je huid met rust
 • Bevat geen alcohol, benzoylperoxide, parfum en salicylzuur
 • Het is getest op veiligheid en geschiktheid door dermatologen
 • Je mag het meerdere keren per dag aanbrengen op je hele huid met acne

Wat zijn natuurlijke manieren die je kunt gebruiken als pukkel verwijderaar?

Hoewel we weten dat puistjes echt heel erg vervelend kunnen zijn, zijn er nog een aantal dingen die je kunt doen om zo snel mogelijk van je onzuiverheden af te komen zonder een speciale acne verwijderaar. Ik geef je nog een aantal tips, zodat jij snel weer kunt genieten van een leven met minder pukkels en puistjes.

Tip 1: Tea tree-olie

Een product met tea tree-olie kan jou al een heel eind op weg helpen met jouw huid. Deze natuurlijke olie wordt eigenlijk heel vaak gebruikt als men last heeft van een huidaandoening.

De olie zorgt dat jij weer een egale huid krijgt en het gaat je ook nog eens helpen als je te maken hebt met een onderhuidse puist. Je hoeft het puistje maar enkele keren per dag aan te stippen. Het belangrijkste effect is het bestrijden van bacteriën die acne veroorzaken. Dode huidcellen worden ook op deze manier verwijdert.

Tip 2: Voldoende water drinken

Water drinken is belangrijk voor een mooie huid, maar het zorgt er ook voor dat de huid niet droog wordt. Uitdroging van de huid kan nadelig zijn voor de huid, en de aanmaak van talg waardoor er nieuwe puistjes kunnen ontstaan. Je kunt water dan ook gebruiken als een acne verwijderaar.

water drinken als pukkel verwijderaar

Tip 3: Verkoelen

Als jij last hebt van een onderhuidse puist dan is het handig deze te verkoelen, omdat zo de zwelling tijdelijk kan afnemen. Maar ook zal de pijn minder erg worden. Je kunt kiezen voor het koelen met bijvoorbeeld ijsblokjes in een washandje of het houden van een washandje onder de koude kraan.

Tip 4: Slechte eetgewoontes mijden

We hebben allemaal wel eens slechte eetgewoontes, maar soms krijg je hier puistjes van. Voeding die ervoor kan zorgen dat je hier mee te maken krijgt zijn zuivelproducten, varkensvlees, niet natuurlijke suikers en soms ook alcohol. Probeer daarom slechte eetgewoontes zoveel mogelijk te vermijden.

Nu zijn we alweer aan het einde van het artikel over de puistjes en acne verwijderaars. Hopelijk kun je er mee aan de slag. Wil je laten weten in de comments of je één van de besproken puistjes verwijderaars gaat testen?

voeding als natuurlijke acne verwijderaar
Fleur
Ik help mensen puistjes te voorkomen en te verminderen. Na 10 jaar zelf met acne te worstelen heb ik deze website in het leven geroepen. Op Puisten Verwijderen.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig handige tips en methodes. Bekijk hier mijn revolutionaire methode waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je acne kunt verminderen in hele korte tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *