Sebamed zeep tegen acne

Sebamed zeep tegen acne

Aangezien ik op het internet vele positieve ervaringen zie van acne patiënten met het merk ‘Sebamed’ leek het mij een goed idee hier een artikel over te schrijven. Ik wil je dan ook graag meer vertellen over de voordelen van het gebruiken van Sebamed zeep tegen acne.

Sebamed is een merk dat bekend staat om zijn vele huidverzorgingsproducten. De ‘zeepvrije zepen’ uit de productlijn zouden een goede, goedkope keuze kunnen zijn voor personen die momenteel last hebben van acne en mee-eters of in de toekomst willen voorkomen een puistjes uitbraak te krijgen.

De zepen van Sebamed worden dan ook aanbevolen op veel webshops in de categorieën met producten om acne te behandelen.

Ik heb zelf een vette, acne-gevoelige huid en de zeep van Sebamed getest. Het viel mij direct op dat het ingrediënten bevat die worden aangeraden door dermatologen.

Waarom Sebamed tegen acne gebruiken?

Sebamed is een veilige keuze als je overweegt acne te behandelen met een zeep. Sebamed beweert dat hun zeep, zeepvrij is en de pH van de huid houdt op 5,5.

Een zeepvrije zeep betekent dat de zeep is gemaakt van synthetische stoffen. Dit zijn nagemaakte stoffen om hetzelfde effect als een zeep te realiseren, maar milder zijn voor de huid. Zeep wordt namelijk normaal gesproken gemaakt door plantaardig of dierlijk vet te mengen met een zout die een hoge pH-waarde heeft. Sebamed zeep bevat echter dus geen echte zeep.

De prijs van de Sebamed zeep tegen acne maakt het ook een interessante keuze. Je kunt overwegen de zeep tegen acne te gebruiken en als het niet werkt, heb je weinig geld verspild.

Een acne patiënt geeft aan dat zij een voorgeschreven gel van de dokter heeft geprobeerd om van hardnekkige acne af te komen. De reinigingsreep van Sebamed heeft in een korte tijd alle irritatie verwijdert. Volgens haar schuimt de zeep niet en kan het helpen de poriën goed te reinigen.

Waarom helpt Sebameded bij het behandelen van acne?

Sebamed zeep kan op verschillende manieren helpen bij het behandelen van een vette huid, acne, puistjes, mee-eters en andere verontreinigheden op de huid.

Het wordt vooral ingezet bij milde vormen van acne. Mensen die geen last hebben van acne gebruiken het vooral voor een gezondere uitstraling van de huid en het voorkomen van glans.

De belangrijkste functie van Sebamed zeep is het reinigen van de huid. Het doel is dan ook de poriën van je huid te ontdoen van vet, olie, vuil, make-up en dode huidresten. De zeep kan tot diep in de poriën doordringen.

De aminozuren en vitamines in Sebamed zeep helpen de huid gehydrateerd te houden, zodat er geen uitdroging ontstaat en je talgklieren meer talg aan zullen maken.

Bovendien kan vitamine E helpen je huid te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Dit wordt bereikt door de natuurlijke barrièrefunctie van de zuurmantel van de huid te bevorderen met de perfecte huideigen pH waarde van 5,5. Tevens zullen hierdoor geen acne bacteriën verspreiden over de huid. Dit voorkomt nieuwe acne uitbraken.

De zeep kan gebruikt worden voor een normale tot vette acne-gevoelige huid. Het bevat namelijk geen conserveringsmiddelen of agressieve zeep. Sebamed zeep is mild, natuurlijk en zowel dermatologisch als klinisch getest. Probeer jij deze zachte reiniger op bol.com uit voor een minimale investering?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *