Veroorzaakt Staphylococcus aureus acne?

Staphylococcus aureus bacterie

Staphylococcus aureus (S. aureus) kan huidinfectiess, zoals acne veroorzaken.

De S. aureus bacteriën leven altijd op de huid en bieden de huid bescherming. Echter, wanneer de bacterie C. acnes de cellen van de talgklieren beschadigen kan S. aureus in een porie terecht komen. Zodra de Staphylococcus aureus bacteriën in de poriën belanden kan er een ontstoken puistje, cyste, steenpuist of abces ontstaan.

Acne kan dus worden veroorzaakt of verergert door Staphylococcus aureus bacteriën.

Wanneer je acne en dus de S. aureus bacteriën wil bestrijden, is het verstandig om een antibacterieel middel te gebruiken die gericht is op het aanpakken van de slechte bacteriën, zodat de cellen die de huid gezond houden niet worden beschadigt. Lees verder voor een goede behandeling tegen acne.

Fleur
Ik help mensen puistjes te voorkomen en te verminderen. Na 10 jaar zelf met acne te worstelen heb ik deze website in het leven geroepen. Op Puisten Verwijderen.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig handige tips en methodes. Bekijk hier mijn revolutionaire methode waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je acne kunt verminderen in hele korte tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *