Sunlight zeep tegen acne

Sunlight zeep tegen acne

‘Sunlight’ is het merk achter een speciaal soort zeep. Sunlight zeep staat er om bekend weinig toevoegingen en chemicaliën te bevatten.

Veel mensen vragen zich af of je sunlight zeep tegen acne kunt gebruiken. Normaal gesproken wordt zeep namelijk alleen gebruikt om de handen te wassen, in plaats van de acne-gevoeligere huid van het gezicht te behandelen.

Soms ontstaat er verwarring over Sunlight zeep. De Amerikaanse versie is namelijk een wasmiddelzeep en de Europese variant is een lichaamszeep.

Het verschil tussen een lichaamszeep en een zeep tegen acne is dat je een lichaamszeep niet voor acne op het gezicht kunt gebruiken, maar wel voor acne op het lichaam. Je zult merken dat de huidbarrière verslechterd door het gebruiken van een sterkere zeep voor acne en puistjes op je gezicht.

Je kunt beter kiezen voor een mildere zeep die speciaal is gemaakt om de acne-gevoelige huid van je gezicht te behandelen. Deze hebben namelijk een pH waarde die in balans zijn met je huid.

Soms proberen acne patiënten Sunlight zeep toch tegen acne te gebruiken, omdat het goedkoop is. Sommigen ervaringen geven ook aan dat dit het enige product is dat voor hun heeft gewerkt. Echter, het blijft dus experimenten met je huid en dat is niet goed. Een zeep of reinigingsmiddel tegen acne hoort in ieder geval nooit een branderig of stekend gevoel te geven. Dit mag alleen bij specifieke anti-acneproducten, maar niet bij reinigingsmiddelen.

Ik raad je dan ook aan te kiezen voor veiligere ‘normale’ opties die beschikbaar zijn op de markt. Er zijn genoeg goedkope opties om je huid te reinigen die behoren tot de beste zepen, zoals de Dove zeep tegen acne. Kijk dus vooral eens op mijn website om veiligere, effectievere acne behandelingen te vinden.

Fleur
Ik help mensen puistjes te voorkomen en te verminderen. Na 10 jaar zelf met acne te worstelen heb ik deze website in het leven geroepen. Op Puisten Verwijderen.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig handige tips en methodes. Bekijk hier mijn revolutionaire methode waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je acne kunt verminderen in hele korte tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *