Wonderpotje Oriflame tegen puistjes en acne

Wonderpotje Oriflame tegen puistjes

Iedereen die last heeft van puistjes kent de bijbehorende ongemakken wel. Denk bijvoorbeeld aan het verschijnen van puistjes als je net een belangrijke afspraak op de planning hebt staan, zoals een date of een presentatie. Anderen kunnen juist last krijgen van mentale problemen, zoals onzekerheid, een laag zelfbeeld of zelfs een depressie.

Als jij je puistjes wilt behandelen, kun je een keuze maken uit verschillende huidverzorgingsproducten. Een bekend huidverzorgingsproduct is het wonderpotje van Oriflame tegen puistjes.

Wonderpotjes van Oriflame worden steeds populairder om de huid te verzorgen. Het kan daarom een goed idee zijn om te kijken of Oriflame ook goede effecten kan geven op jouw acne.

Lees verder om alles te ontdekken over het wonderpotje Oriflame tegen puistjes.

Hoe ontstaan puistjes?

Voordat ik je ga vertellen over het inzetten van het wonderpotje Oriflame tegen puistjes zal ik je vertellen hoe de onzuiverheden zich kenbaar maken. Wanneer je weet hoe de puistjes ontstaan, weet je zo namelijk ook wat een wonderpotje kan betekenen in de strijd tegen je puistjes.

Op de huid bevinden zich talloze poriën die talgkliertjes bevatten. De talgklieren maken talg aan. Op sommigen momenten kunnen de talgklieren teveel talg aanmaken, waardoor er een verstopping in een porie ontstaat. Wanneer de acne veroorzakende bacterie Staphylococcus aureus een ontsteking van een porie veroorzaakt, wordt een normaal puistje zichtbaar. Dit zijn de rode, zwarte en witte stippen of bulten op je gezicht.

Om puistjes te behandelen is het dus belangrijk om talg en acne veroorzakende bacteriën aan te pakken. Op deze manier zullen de verontreinigheden worden tegen gehouden, krimpen en uiteindelijk verdwijnen.

Wat zijn wonderpotjes?

Toen ik de wonderpotjes voor het eerst zag, viel mij op dat de potjes er leuk uitzien. Er zijn namelijk allerlei wonderpotjes met verschillende kleuren.

De wonderpotjes hebben verschillende werkingen. Het kan bijvoorbeeld helpen tegen de jeuk bij muggenbulten en eczeem. Ook kan het helpen tegen een koortslip en acne, omdat het de huid gehydrateerd kan houden.

Het bekendste wonderpotje is van het merk Oriflame. Dit potje komt oorspronkelijk uit Zweden. Het merk bestaat al sinds 1967 en is actief geworden in de huidverzorgingsmarkt over de hele wereld. Zo wordt Oriflame verkocht in meer dan 67 landen.

Het roze wonderpotje wordt het meest verkocht. De wonderpotjes in andere kleuren zijn altijd maar beperkt verkrijgbaar. Dit maakt het een zeer gewild product onder verzamelaars.

Een andere benaming voor het wonderpotje van Oriflame is Tender Care Protecting Balm.

Het fijne is dat de producten niet op dieren worden uitgetest.

Wat kan wonderpotje Oriflame betekenen in de strijd tegen je puistjes?

De acne veroorzakende factoren kunnen op verschillende manieren worden behandeld. Eén ding dat je kunt doen is het gebruiken van een wonderpotje.

Wonderpotje Oriflame kan worden gebruikt door mannen en vrouwen met acne. Zij kunnen het aanbrengen op hun lichaamsacne, maar ook op de puistjes in hun gezicht.

Er zitten verschillende ingrediënten in het wonderpotje die kunnen helpen in de strijd tegen puistjes, namelijk:

  • Bijenwas: dit is een natuurlijke was die kan helpen bij het voeden en beschermen van je huid.
  • Vitamine E: deze vitamine heeft een antioxidante werking. Dit betekent dat het kan bijdragen aan het beschermen van je huid tegen vrije radicalen. Denk hierbij aan vuil dat rondzweeft in de lucht en zonnestralen.
  • Mix van emolliënten: deze combinatie zorgt ervoor dat de huid goed gehydrateerd blijft. Daarnaast helpt bij het herstellen van de huideigen barrièrefunctie.

Het effect van een wonderpotje is dat de textuur van de huid verbetert, waardoor deze zachter en gladder wordt. Een ander voordeel van het wonderpotje Oriflame is dat het ook kan worden ingezet tegen acnelittekens.

Zoals je aan het lijstje met ingrediënten kunt zien bevat het wonderpotje van Oriflame veelal natuurlijke ingrediënten. Dit maakt het een geschikte keuze voor mensen met acne die een zeer gevoelige huid hebben. Bovendien bevat het geen geur, waardoor je huid geen vervelende reactie geeft.

Is wonderpotje Oriflame geschikt om jouw acne te behandelen?

Wonderpotje Oriflame kan zeker geschikt zijn om acne te behandelen.

Het kan worden gebruikt door acne patiënten met de meest gevoelige huidtypes.

Je moet wel begrijpen dat wonderpotje Oriflame enkel een symptomatische behandeling is. Dit betekent dat een wonderpotje geen oplossing is voor acne die bijvoorbeeld ontstaat door je darmen of je voedingspatroon.

Mocht jij helemaal van acne af willen komen, kun je dan ook beter kiezen voor een holistische acnebehandeling.

Ervaringen met wonderpotje Oriflame

Verschillende acne patiënten hebben hun eigen ervaringen gedeeld met het wonderpotje Oriflame. Er zijn zowel goede als negatieve ervaringen te vinden in de review-secties van webwinkels.

Een acne patiënt geeft bijvoorbeeld aan dat het lastig is om een goede hydraterende crème te vinden die de huid niet volledig afsluit. Wonderpotje Oriflame zorgt er dus echter niet voor dat de huid volledig wordt afgesloten en er meer puistjes ontstaan.

De negatieve ervaringen zijn logisch te verklaren, omdat veel mensen denken dat een wonderpotje daadwerkelijk een wondermiddel is tegen acne. Dit is helaas niet het geval, omdat het geen effect heeft op de onderliggende oorzaken van acne.

Conclusie

Acne is een vervelende huidaandoening die zowel lelijke puistjes als mentale klachten op kan leveren.

Veel merken en bedrijven spelen in op de vraag van patiënten om snel hun puistjes te verwijderen. Hierdoor zijn er veel acnebehandelingen verkrijgbaar. Voordat je begint met een behandeling, moet je echter altijd eerst voldoende onderzoek hebben gedaan.

Een vrij bekend product tegen acne is het wonderpotje van Oriflame. Dit wordt al tientallen jaren gebruikt om puistjes te behandelen.

Fleur
Ik help mensen puistjes te voorkomen en te verminderen. Na 10 jaar zelf met acne te worstelen heb ik deze website in het leven geroepen. Op Puisten Verwijderen.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig handige tips en methodes. Bekijk hier mijn revolutionaire methode waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je acne kunt verminderen in hele korte tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *