ZZ crème tegen acne

zz crème tegen acne

Het gebruiken van een ZZ crème tegen acne kan zeer effectief zijn.

ZZ crème is een vrij onbekend middel, maar personen die onderzoek doen naar hoe zij puistjes kunnen bestrijden, komen er achter dat deze crème behoort tot één van de beste acne behandelingen.

Als je voorheen geen goede resultaten hebt gekregen door het gebruiken van andere crèmes, kan je overwegen een ZZ crème te gebruiken. Veel acne patiënten zien namelijk goede resultaten van hun huid.

Hieronder vertel ik je alles wat je moet weten over ZZ crème.

Wat is ZZ crème?

Originele ZZ crèmes en zalven worden gemaakt in een medisch goedgekeurde fabriek in China. De fabriek voldoet aan alle normen die horen bij een erkende fabriek. De ingrediënten die in de crème zitten, zijn dus uitvoerig getest en veilig om aan te brengen op de huid.

De ZZ crème is een recept van de Chinese professor Zhao ZhongZhou, vandaar ook de “ZZ” in de naam van het product. Het doel van ZhongZhou is het ontwikkelen van de beste crèmes voor hardnekkige huidaandoeningen.

De ZZ crème is één van de eerste crèmes waarmee hardnekkige puistjes konden worden bestrijd. Het mag worden aangebracht op alle plekken op de huid waar puistjes en acne zich bevinden.

Aangezien de formules van ZhongZou al tientallen jaren worden gebruikt in China en veel acne patiënten hun acne zien verbeteren, wordt het een steeds populairder middel in de rest van de wereld. Specifieke ZZ crèmes zijn dan ook al goedgekeurd door de Europese markt.

Wat is het effect van ZZ crème op acne?

Een ZZ crème kan helpen een gevoelige of vette huid met acne te behandelen. Het kan acne zichtbaar verminderen en de huid beschermen. Ook kan de crème bijdragen aan het bestrijden van ziektekiemen. Bovendien kan het de jeuk stoppen en ontstekingen verlichten die gepaard gaan met acne.

De ZZ crème is anders dan andere crèmes. Deze is namelijk speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Ook bevat het zinkoxide en veel speciale Chinese kruiden, die je niet vindt in normale crèmes.

In een ZZ crème zijn geen antibiotica, cortisone of andere schadelijke ingrediënten verwerkt.

Na enkele dagen twee keer per dag de crème te gebruiken, zou je mogelijk al resultaten kunnen zien aan je acne. Dit is vooral het geval bij enkele puistjes. De volledige huid kan mogelijk worden hersteld na zes tot twaalf weken.

Hoe gebruik je ZZ crème tegen acne?

ZZ crème kan een onderdeel worden van je huidverzorgingsregime.

Ik raad aan een dun laagje aan te brengen op een vochtige huid. Met een potje kun je behoorlijk wat keren de acne behandelen.

Naast het smeren van een ZZ crème, raad ik je ook aan één keer per dag een gezichtsreiniger te gebruiken. Hiermee voorkom je dat er veel onzuiverheden op de huid opstapelen en ZZ crème meer zijn best moet doen om de beste resultaten te behalen. Zorg ook dat je je huid beschermt voor de zon met zonnebrandcrème en een dagcrème aanbrengt om uitdroging van de huid te voorkomen en de huid soepel te houden. Gebruik hierbij enkel producten die geschikt zijn voor de acne-gevoelige huid, zoals een aloë vera gel of niet-comedogene zonnebrand.

Als je last van acne hebt en begint met ZZ crème, kun je het twee keer per dag aanbrengen op de huid. In de onderhoudsfase is één keer per dag voldoende.

Waar vind je goede ZZ crèmes?

Het gebruiken van een ZZ crème is zeker het proberen waard. Let er wel op dat je ook een hydraterende crème gebruikt, omdat een ZZ crème de huid kan laten uitdrogen.

Op de website demodexsolutions.com vind je een pot met goede ZZ crème. Het nadeel van deze website is dat je enkel met creditcard kunt betalen. Gelukkig kan je de crème ook gewoon op bol.com bestellen.

Ps. Houd er rekening mee dat alleen een ZZ crème waarschijnlijk niet de definitieve behandeling is voor je acne. Let bijvoorbeeld ook op je overige hygiëne en voedingspatroon. Zorg dat je goede vetten, groente, fruit en niet teveel koolhydraten binnenkrijgt. Kijk ook uit met zuivelproducten, zoals melk. Dergelijke producten kunnen namelijk hormonen bevatten en puistjes veroorzaken.

Fleur
Ik help mensen puistjes te voorkomen en te verminderen. Na 10 jaar zelf met acne te worstelen heb ik deze website in het leven geroepen. Op Puisten Verwijderen.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig handige tips en methodes. Bekijk hier mijn revolutionaire methode waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je acne kunt verminderen in hele korte tijd.

.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *