DE ULTIEME OPLOSSING: Hoe jij vandaag nog je leven compleet kunt veranderen en je acne de baas kunt worden

Deze baanbrekende stap-voor-stap methode heeft er al bij veel mensen voor gezorgd dat hun leven niet meer wordt beheerst door puistjes.


DOOR: FLEUR, 17 FEBRUARI 2021


Heb jij ook last van puistjes en wil je dit snel zien verminderen, zónder dat puistjes snel terugkeren? Dan is het belangrijk dat je dit artikel leest. Je hebt namelijk nu de kans je weer mooi en zelfverzekerd te voelen en je leven drastisch te veranderen.

In 4 stappen heb ik een leven zonder acne gecreëerd

Je gaat mijn succesvolle methode ontdekken waarmee ik in 4 stappen de baas over mijn acne ben geworden.

Hedendaags vliegen de advertenties met zalfjes en huismiddeltjes je om de oren en huisartsen raden je verschillende zware medicijnen aan. Echter realiseren weinig mensen hier blijvend resultaat mee. De hoofdoorzaken van acne worden namelijk vaak niet verholpen met de overgrote meerderheid van acnebehandelingen.


auteur boek

Mijn naam is Fleur en ik ben blij dat je bij mij terecht bent gekomen. Ik heb vanaf mijn 13e tot 21e levensjaar last gehad van hardnekkige acne op mijn gezicht en lichaam en ben op zoek gegaan naar talloze behandelopties. De schaamte en pijn die jij nu voelt, heb ik zelf ook meegemaakt en daarom wil ik je graag helpen.

Iemand met acne kan daar ook geestelijk de rest van zijn of haar leven last van houden. Misschien word je uitgelachen en leidt je levenskwaliteit er onder. Dit is helaas wel het geval bij de meeste mensen met acne.

“Mijn zelfbeeld is slecht, hoelang duurt dit nog?”

Ik vond het vreselijk om acne te hebben en was bang om in het openbaar gezien te worden met mijn grote, rode pukkels.

Mijn gevoel van zelfwaarde werd steeds slechter en ik had bijna geen zelfvertrouwen meer. Ik zag steeds meer littekens en putjes in mijn huid ontstaan, net als bij andere mensen die kampen met acne.

De gedachte om de rest van mijn leven met die lelijke plekken gezien te worden maakte me bang. Het werd tijd om een oplossing te vinden.

Mijn portemonnee raakte leger door allerlei behandelingen

Ik maakte afspraken met verschillende dermatologen. Wanneer de adviezen niet werkten en de puistjes niet verdwenen, bezocht ik de volgende arts.

De puistjes bleven terugkomen, ondanks de voorgeschreven medicijnen en talloze prijzige middeltjes uit de winkel.

Ik heb zelfs ‘het laatste redmiddel’ roaccutane geprobeerd, waarna ik mij slecht voelde en de puistjes na verloop van tijd gewoon terug bleven komen.

Er hielp niets dus ik moest zelf naar een oplossing gaan zoeken

Aangezien mijn leven volledig beheerst werd door acne en niets hielp, ben ik zelf op zoek gegaan naar een oplossing. Ik heb bijna het hele internet afgestruind naar informatie en boeken over de relatie tussen acne en processen in je lichaam.

Uit wanhoop heb ik van alles geprobeerd. Ik heb contact opgenomen met artsen, holistische artsen, ervaringsdeskundigen en diëtistes.

vrouw met acne in paniek

Het wonderlijke keerpunt…

Nadat ik allerlei aanpakken en methodes had geprobeerd, zag ik de eerste verbeteringen van mijn huid.

Na jarenlang last te hebben gehad wilde ik definitief een einde maken aan mijn acne. Ik wilde mijn zelfvertrouwen terug en daarvoor moest de acne weg!

Dus ik besloot er helemaal voor te gaan.

Ik geloofde niet wat ik zag!

Na enkele dagen de stappen van mijn methode op te volgen, ben ik ’s ochtends naar de badkamer gelopen. Toen ik in de spiegel keek schrok ik van mijn gezicht. Het zag er weer mooi glad, schoon en egaal uit!

De acne en puistjes waren vrijwel geheel verdwenen

Door het opvolgen van mijn stappen was de acne vrijwel compleet verdwenen! Ik zag eindelijk dat mijn huid weer mooi glad was, zoals ik dat wilde. Daardoor stegen mijn zelfvertrouwen en zelfwaarde enorm.

Ik was bang dat ik opnieuw een onzuivere huid zou krijgen. Na het stoppen met andere huidbehandelingen en middeltjes was ik ook altijd teleurgesteld als de puistjes terugkwamen na bepaalde tijd.

Mijn stapsgewijze plan heeft er voor gezorgd dat mijn puistjes veel minder aanwezig waren. Mijn huid was weer egaler en schoner. Het leek wel alsof ik een ander persoon was geworden. Ik kan je nu met alle zekerheid zeggen:

Mijn acne is altijd minder gebleven en zal ook niet meer snel verergeren

Leven Zonder Acne cover

Het stappenplan wat ik met je deel in mijn e-book is BAANBREKEND. Mijn mailbox stroomt elke dag over met e-mails van acne patiënten die het niet lukken van hun acne af te komen.

De meeste acne behandelingen, vrij verkrijgbare producten en huismiddeltjes zijn enkel gericht op het bestrijden van bacteriën en het openen van poriën in plaats van het aanpakken van de echte grondoorzaken van puistjes.

Ik vind dat jij de werkelijke oorzaken voor acne hoort te krijgen, zodat je ook op de lange termijn acne de baas kunt blijven. Daarom heb ik de exacte stappen opgeschreven, zodat jij op een snelle en betrouwbare manier iets aan je puistjes kunt doen.

Zet vandaag nog de eerste stap naar een leven dat niet door acne wordt beheerst

Het is mogelijk om acne onder controle te krijgen, zonder het kopen van allerlei chemische middeltjes en het ondergaan van dure behandelingen. Dankzij mijn complete no-nonsense gids kan je gewoon zelf jouw acne behandelen.

Ik ga onder andere dieet-en levensstijlsuggesties, huidverzorgingstips en huidverzorgingsroutines voor verschillende huidtypes met je delen. Er kunnen namelijk verschillende oorzaken zijn voor je acne en acne wordt vaak veroorzaakt door meer dan één factor.

Het is tijd om afscheid te nemen van acne en de lasten die het met zich meebrengt. Ik ben ervan overtuigd dat het je kan lukken, net zoals mij dat is gelukt!


Wil jij…

 • De kans verkleinen dat je jouw hele leven met pijnlijke ontstekingen en puistjes rondloopt?

 • Tegenhouden dat je de rest van je leven littekens en gaatjes in je huid hebt?

 • Bestaande littekens minder zichtbaar maken?

 • Niet meer hoeven nadenken of je acne al erger is geworden voordat je de deur uit moet?

 • De gehele kwaliteit van je leven verbeteren, omdat je weet dat je een gavere huid hebt?

 • Dé informatie over de grondoorzaken van acne in plaats van tijdelijk puistjes wegwerken?

 • Geld besparen op het kopen van allerlei verkeerde middeltjes, behandelingen en medicijnen?

 • Niet meer hoeven balen omdat mensen naar je puistjes staren i.p.v. in je ogen kijken?

Ja? Dan is mijn methode interessant voor je! Herken jij jezelf hierin?

 • Maak jij je elke dag zorgen over je acne en ben je onzekerder geworden?

 • Heb je al verschillende middeltjes en medicijnen gebruikt, maar geringe resultaten gezien?

 • Heb je last van een droge, vettige en/of gecombineerde jeukende huid?

 • Kijk je liever niet in de spiegel of heb je juist een obsessie met de spiegel gekregen?

 • Wil je liever niet gezien worden met acne en vermijd je daarom bepaalde afspraken en relaties?

 • Probeer jij je gezicht te verbergen voor anderen?

 • Ben je er klaar mee om te geloven in de zoveelste beloftes in reclames en daarmee je geld weg te gooien?

Dankzij mijn heldere stappenplan kun jij deze punten aanpakken

 • Je zult stap-voor-stap ontdekken hoe je acne kunt aanpakken

 • Je zult weer gezien durven worden en relaties aangaan met je schonere huid

 • Je zult de psychische gevolgen van acne tegengaan en zelfverzekerder worden

De stappen uit mijn e-book zijn makkelijk toepasbaar, zodat jij:

 • Stapsgewijs de strijd aan kunt gaan met acne

 • Weer dingen kunt ondernemen die je vroeger niet durfde door je lage zelfvertrouwen

 • Eindelijk weer lekker door het leven kunt gaan zonder altijd paniek en angst van acne te hebben


Je hebt je hele leven op dit moment gewacht

In Leven Zonder Acne heb ik alles voor je op een rijtje gezet om een mooiere huid te kunnen krijgen. Het is nu aan jou om de stappen te implementeren in je eigen leven.

Kies voor mijn e-book “leven zonder acne”! Je leeft nu! Dankzij de stappen in mijn e-book kun je weer stralen en jezelf voelen zoals het hoort. Je leven gaat hierna nooit meer hetzelfde zijn.

En deze methode is ook nog betaalbaar!

Leven Zonder Acne cover

Ben jij er klaar voor om te kiezen voor een nieuw leven?

De kosten van bezoeken aan dermatologen, huidbehandelingen van schoonheidssalons, middelen en medicijnen van artsen en fabrikanten verschillen van enkele tientjes tot duizenden euro’s per jaar.

Veel mensen zijn zelfs verslaafd aan het kopen van middeltjes met de hoop dat er ooit een keer iets zal werken. Diep van binnen weet je nu waarschijnlijk ook wel dat dit alleen maar gaat leiden tot teleurstellingen, omdat de meeste traditionele behandelingen de eigenschappen missen om acne van verschillende kanten te behandelen.

Het is mijn doel om zoveel mogelijk mensen te helpen. Daarom geef ik jou direct toegang tot mijn volledige methode voor een eenmalige kleine investering van…

Nu voor slechts €17

Laat deze tijdelijke kans dus niet lopen en bestel vandaag nog.

Leven Zonder Acne cta box

Ja, ik wil direct beginnen en begrijp:

 • Dat ik profiteer van de huidige prijs en daarmee direct geld bespaar
 • Dat ik een digitaal document koop en deze wordt geleverd via internet
 • Ik begrijp ook dat ik recht heb op een 30 dagen geld terug garantie. Wat de reden ook is.
KLIK HIER OM TE BESTELLEN

Veel succes toegewenst met de strijd tegen je puistjes!

Fleur

Ps. Onthoud dat je Leven Zonder Acne krijgt, de meest toegankelijke en betaalbare stap-voor-stap gids waarin je exact gaat ontdekken hoe je de grondoorzaken van puistjes kunt bestrijden. Deze 17 euro is de beste uitgave die je voor een acne behandeling kunt doen. Verwerk mijn stappen in je systeem om resultaten voor de lange termijn te kunnen zien. Als je niet tevreden bent, betaal ik je het volledige bedrag terug. Je loopt dus geen enkel risico. Dankzij mijn methode kan jij je zowel emotioneel als fysiek gezonder voelen. Is dat het proberen niet waard? Pak vandaag je kans en maak gebruik van de huidige prijs voordat deze in de komende tijd omhoog gaat!

Puistenverwijderen.nl – KVK: 72071931 – BTW nummer: NL002407192B04

puistenverwijderen@gmail.com

DisclaimerPrivacyverklaringContact