Gebruik middeltjes van Louis Widmer tegen je puistjes

Werking en ervaringen

Gemiddelde leestijd: 15 minuten
mm
Louis Widmer tegen puistjes en acne

Twijfel je nog om Louis Widmer tegen je puistjes en acne te gebruiken? Dan moet je echt even verder lezen.

Ons lichaam verandert gedurende ons leven de hele tijd door. We beginnen allemaal als baby’s en eindigen als oude opa’s en oma’s. In alle jaren die daar tussenin zitten hebben we behoorlijk wat veranderingen doorgemaakt.

De grootste verandering die je meemaakt is toch wel de verandering in de puberteit. Iedereen komt als tiener zijnde in deze periode terecht. Op z’n zachtst gezegd is de verandering van ons in die periode erg groot.

Ons karakter komt in die periode tot stand en ook ons lichaam ontwikkelt zich enorm. Er zijn veranderingen waar we erg blij mee zijn, zoals het groeien, maar ook ontwikkelingen die we liever niet zouden zien.

Hierbij moet je denken aan bijvoorbeeld het groeien van haar op allerlei plekken, maar ook puistjes en pukkels. Sommige mensen krijgen zelfs te maken met acne. Hier kunnen ze niets aan doen, maar het is natuurlijk wel vervelend als je hier mee te maken krijgt.

Gelukkig zijn er allerlei manieren waarop je van je puistjes en dergelijke af kunt komen. Je kunt in ieder geval puistjes verminderen. Een voorbeeld hiervan is het gebruiken van allerlei producten van Louis Widmer. Hier ga je verderop in dit artikel nog meer over ontdekken.

Lees snel verder en leer meer over puistjes en, nog belangrijker, hoe je de puistjes kunt bestrijden met behulp van Louis Widmer.

Hoe ontstaan die vervelende puistjes?

Voordat ik je ga vertellen over hoe je Louis Widmer kunt inzetten tegen je puistjes zal ik je iets meer vertellen over de wijze waarop puistjes ontstaan. Je weet dan namelijk waarom Louis Widmer zo effectief kan zijn.

Je kan soms niet zoveel doen tegen het ontstaan van puistjes. Meestal ontstaan deze namelijk door veranderingen in onze hormonen. Dit gebeurt onder andere tijdens de puberteit. Dat is dan ook de reden waarom zoveel mensen gedurende de puberteit hier veel last van hebben.

Door de veranderingen in onze hormonen wordt er een extra hoeveelheid talg aangemaakt. Je krijgt hierdoor dus te maken met een te grote hoeveelheid talg. Deze te grote hoeveelheid heeft dan ook weer allerlei vervelende gevolgen.

De talgklieren in je huid kunnen verstopt raken door de grotere hoeveelheid talg. Hierdoor wordt het mogelijk voor mee-eters om te ontstaan. Deze herken je aan de witte of zwarte puntjes op je huid.

In die mee-eters krijgen de bacteriën eigenlijk vrij spel. Ze kunnen zich zonder al te veel problemen vermenigvuldigen. Hierdoor ontstaan er dus puistjes. Van die puistjes kan je erg veel last krijgen.

De ene persoon krijgt veel meer last van puistjes dan de ander. Sommigen krijgen ook te maken met acne. Hierbij krijg je erg veel puistjes en zit een groot deel van je huid onder de puisten.

Het heeft allemaal te maken met de verandering in je hormonen. Gedurende de puberteit schieten je hormonen alle kanten op en dat is dan ook de reden dat je met name in de puberteit met puisten te maken zult krijgen.

Wat kan je zelf doen tegen puistjes?

Puistjes zijn dus erg vervelend en je kan er ook niet erg veel aan doen dat ze ontstaan. Het heeft allemaal te maken met je hormonen en hier heb je simpelweg vaak geen invloed op. Wanneer je geen last hebt van stress, een goed slaappatroon hebt en een gezond voedingspatroon hebt, breng je de hormonen in ieder geval niet zelf tot last.

Of je het nou leuk vindt of niet: puistjes ga je wel krijgen. De vraag is alleen hoeveel.

Zodra je puistjes hebt wil je ze ook zo snel mogelijk weer zien kwijt te raken. Er zijn erg veel dingen die je zelf kunt doen om van de puisten af te komen. Eén van die dingen is dus het gebruiken van middeltjes van Louis Widmer, waarover later meer informatie zal komen.

Vaak zul je horen dat je de puist moet proberen uit te knijpen. Het is zeker een mogelijkheid om van je puistjes af te komen. Tegelijkertijd moet er wel een kanttekening gemaakt worden. Het brengt namelijk ook de nodige risico’s met zich mee om puisten uit te knijpen.

Als je te hard knijpt kan er namelijk een litteken ontstaan en daar word je ook niet blij van. Het kan ook zo zijn dat er meteen weer nieuwe puisten ontstaan. Dit heeft te maken met het vuil dat onder je nagels zit.

Tijdens het uitknijpen kan al dit vuil in het wondje terecht komen. Hierdoor ontstaat er weer een nieuwe infectie en daardoor dus ook een nieuwe puist. Een puist uitknijpen is dus niet per se verstandig.

Het is beter om iets van een gel of crème van Louis Widmer te gebruiken. Je krijgt dan in ieder geval geen last van littekens. Als het goed is zullen er dan ook minder snel nieuwe puisten ontstaan.

Middeltjes van Louis Widmer tegen puistjes

Iedereen weet dat het erg vervelend is om puistjes te hebben. Daarom zijn er ook erg veel bedrijven die hier op inspelen met hun producten. Als je in een willekeurige drogisterij gaat kijken zul je erg veel producten aantreffen die helpen tegen puistjes.

De kans is erg groot dat je producten van het merk Louis Widmer gaat tegenkomen in de schappen. Het is een groot en bekend merk met ook een ruim aanbod aan allerlei verschillende crèmes en gels.

Ook tegen puisten zijn er middeltjes te vinden van Louis Widmer. Als je nog op zoek bent naar een goed middel, dan ben je bij dit merk zeker op de juiste plaats. Ontdek hieronder enkele van de handige middeltjes tegen puistjes van Louis Widmer.

Louis Widmer Acnecare Crème

Deze handige crème genaamd Louis Widmer Acnecare Crème is erg geschikt tegen acne. Het werkt erg doeltreffend en heeft tegelijkertijd ook een verzachtende werking. Dit is natuurlijk erg prettig als je snel van de puistjes af wilt zien te komen.

In de crème zitten twee stoffen verwerkt die zorgen voor de goede bestrijding van de puistjes. Benzoylperoxide zorgt voor een verbeterde afvoer van al de talg. Tegelijkertijd zal de stof miconazolnitraat zorgen voor het afremmen van de groei van bacteriën.

Je kan de crème twee keer per dag aanbrengen. Het valt aan te raden om dit in de ochtend en avond te doen. Let er wel op dat je het alleen aanbrengt op plekken waar de acne zich bevindt, behalve de geslachtsdelen en zeer gevoelige plekken van de huid.

Louis Widmer Skin Appeal Lipo Sol Mousse Gezichtsreiniger

Om het overtollige talg, het vuil en de andere verontreinigheden van je gezicht te wassen kun je gebruik maken van de Louis Widmer Skin Appeal Lip Sol Mousse Gezichtsreiniger.

Het is mijn favoriete gezichtsreiniger tegen puistjes, omdat deze niet geparfumeerd is. Dit betekent dat je puistjes niet zullen verergeren wanneer je je gezicht wast.

Je kan de gezichtsreiniger twee keer per dag gebruiken. Echter, zelf gebruik ik de reiniger enkel in de avond. De volgende ochtend was ik mijn gezicht alleen met lauw water.

Louis Widmer Skin Peeling Scrub

De Skin Peeling Scrub is een ander middel tegen puistjes van Louis Widmer. Het fijne van dit product, en overigens ook de andere producten van Louis Widmer, is dat deze getest zijn door dermatologen.

Het effect van de scrub is het reinigen tot diep in de poriën en het verwijderen van dode huidcellen. Hierdoor zal de huidstructuur verfijnen en gladder worden. Ook bevat dit product geen parfum, wat het een uitstekende keuze maakt voor personen met mee-eters en een acne-gevoelige huid.

Louis Widmer Skin Appeal Coverstick Concealer

Wil je je puistjes verbergen en tegelijkertijd behandelen? Overweeg dan de Louis Widmer Skin Appeal Coverstick Concealer. Met deze handige stick kun je namelijk je puistjes en onzuiverheden camoufleren met een lichte tint zonder dat je puistjes zullen verergeren.

Dankzij het actieve bestanddeel salicylzuur worden de puistjes bestreden en gekalmeerd. Ook wordt de bacterievorming tegen gegaan.

Je kunt de Coverstick Concealer meerdere malen per dag aanbrengen op de plaatsen van je puistjes. Je kunt het zowel op of onder je make-up smeren. Hierbij kun je zelf een keuze maken uit de twee tinten.

Louis Widmer Skin Appeal Starter Kit

Deze handige starter kit is erg geschikt voor het goed onderhouden van je huid. Het pakket bestaat uit een mousse, een gezichtstonic en een handige dag- en nachtcrème.

De mousse zorgt voor een goede reiniging van de huid. Overbodig talg zal worden verwijderd. Bovendien wordt het ontstaan van mee-eters en andere onzuiverheden zo afgeremd.

De gezichtstonic en de crème zorgen ook voor het verwijderen en reguleren van talg door de huid te hydrateren. Door alle producten goed met elkaar te combineren zouden puistjes een stuk minder kans moeten maken.

Probeer de fantastische combinatie van deze drie producten ook zeker een keer uit. Je zult versteld staan van het resultaat.

Ervaringen met Louis Widmer

Ervaringen met de middeltjes tegen puistjes van Louis Widmer zijn veelal positief. Natuurlijk zitten er ook uitzonderingen tussen waarin mensen aangeven dat de producten weinig of een tijdelijk effect hebben.

In een ervaring van een acne patiënt werd bijvoorbeeld verteld dat de scrub bestaat uit hele fijne deeltjes waardoor het scrubben een stuk fijner aanvoelt dan met anderen scrubs. Veel scrubs die eigenlijk niet bedoelt zijn voor puistjes kunnen dan ook juist de puistjes irriteren en erger maken. In deze ervaring werd ook aangegeven dat de huid er direct beter uitziet door de gezonde kleur.

Ik heb zelf ook al een half jaar ervaring met Louis Widmer. Zoals je misschien al in de gaten hebt door het lezen van dit artikel ben ik zeer positief over dit merk. Ik gebruik de producten dan ook met veel plezier en het heeft daadwerkelijk effect op mijn acne. Daarnaast weet ik echter ook dat mijn huid gevoelig is voor bepaalde voedingsmiddelen en stress. Daarom is Louis Widmer enkel een aanvulling voor mijn eigen methode tegen puistjes.

Conclusie

Puistjes zijn erg vervelend. Iedereen krijgt er echter wel eens mee te maken. Dit heeft namelijk alles te maken met onze hormonen. Vooral tijdens de puberteit gaan onze hormonen alle kanten op.

Door deze verandering in onze hormonen zal er extra talg ontstaan. Onze talgklieren kunnen deze grote hoeveelheid talg niet aan. Hierdoor zullen ze verstoppen en verschijnen er mee-eters op je huid.

Deze mee-eters zullen uiteindelijk uitgroeien tot puisten, omdat bacteriën er vrij spel hebben. Sommige mensen krijgen erg veel last van puisten of zelfs acne, terwijl er bij anderen nauwelijks iets te merken valt.

Of je nou veel puisten hebt of weinig: je wil er zo snel mogelijk geen last meer van hebben. Er zijn verschillende dingen die je kunt doen tegen puisten. Je kan ze bijvoorbeeld uitknijpen, maar dit kan ook weer vervelende gevolgen hebben, zoals gaatjes en littekens.

Het is beter om middeltjes, zoals bijvoorbeeld crèmes te gebruiken. Een merk dat erg veel goede middeltjes aanbiedt is Louis Widmer. Je kan erg gemakkelijk je puisten en acne bestrijden met de middeltjes van dit merk. Probeer ze eens uit.

Fleur
Ik help mensen puistjes te voorkomen en te verminderen. Na 10 jaar zelf met acne te worstelen heb ik deze website in het leven geroepen. Op Puisten Verwijderen.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig handige tips en methodes. Bekijk hier mijn revolutionaire methode waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je acne kunt verminderen in hele korte tijd.

Misschien was je hier naar op zoek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *