Lucovitaal Collageen review

Is Lucovitaal Super Collageen je geld waard?

Gemiddelde leestijd: 12 minuten
Lucovitaal Collageen review

Collageen is een lichaamseigen stof welke de laatste tijd veel bekendheid heeft gekregen. Er wordt namelijk gedacht dat collageen een aantal gunstige voordelen kan hebben voor het lichaam en de huid. Vooral het vermogen van collageen om de huid te verjongen trekt enorme aandacht.

Als je op zoek bent gegaan naar collageen, dan is de kans groot dat je de collageen producten van Lucovitaal bent tegengekomen. Dit merk biedt bijvoorbeeld collageen poeder, tabletten en thee aan.

Voordat je één of meerdere van de Lucovitaal producten met collageen gaat kopen, kan ik begrijpen dat je eerst een Lucovitaal Collageen review wil bekijken. Je weet dan immers hoe anderen mensen het hebben ervaren. Blijf verder lezen om mijn review en ervaringen van anderen te ontdekken.

Wat is Lucovitaal?

Het Lucovitaal Collageen logo

Laten we beginnen met een stukje algemene informatie over Lucovitaal. Mij lijkt immers dat je wil weten wat voor bedrijf zit achter een collageen supplement die jij straks in je lichaam gaat krijgen.

Lucovitaal is één van de bekendste merken omtrent persoonlijke verzorging. Het is een merk onder PK Benelux. Aangezien Lucovitaal bestaat sinds 1989 hebben zij al meer dan 30 jaar ervaring met het produceren van producten.

Lucovitaal wordt door veel mensen gebruikt. Dit komt vooral omdat het betaalbare, effectieve kwaliteitsproducten zijn.

De producten van Lucovitaal, zoals de collageen supplementen zijn verkrijgbaar op verschillende plekken. Het wordt bijvoorbeeld aangeboden in online stores, maar ook in drogisterijen.

Collageen producten van Lucovitaal

Sommigen mensen zijn bang om collageen supplementen te gebruiken. Je weet immers nooit wat ontwikkelaars in de producten stoppen. Echter, Lucovitaal is een betrouwbaar merk. Het merk bestaat immers al tientallen jaren.

Wanneer collageen van Lucovitaal niet betrouwbaar zou zijn geweest, dan zou dit allang aan het licht zijn gekomen.

Hieronder zie je enkele reviews en ervaringen omtrent de collageen producten van Lucovitaal.

De Super Collageen Tabletten en Beauty Poeder zijn het populairst. Lucovitaal biedt zelfs thee collageen en vegan collageen aan.

Lucovitaal Super Collageen Tabletten review

Het nemen van Lucovitaal Super Collageen Tabletten kan makkelijk zijn. Je hoeft dan namelijk geen collageen poeder te mengen in water.

De Super Collageen tabletten bevatten collageen, vitamine C en hyaluronzuur.

Het gaat om gehydrolyseerd collageen type 1. Dit is het type collageen dat bijvoorbeeld wordt aangetroffen in huid, gewrichten, ligamenten, kraakbeen en bloedvaten. Hierdoor kan het snel worden opgenomen in het lichaam. Het kan bijvoorbeeld helpen je huid elastisch en soepel te houden. Daarnaast kan het botten en tanden ondersteunen.

De toegevoegde vitamine C kan gunstig zijn voor de opname van collageen. Ook heeft het een antioxiderende werking. Dit betekent dat het kan helpen bij het beschermen van je huid tegen invloeden van buitenaf. Milieuvervuiling en zonlicht kunnen bijvoorbeeld je huid vroegtijdig ouder laten lijken.

Super Collageen is geschikt voor volwassenen en zij kunnen dagelijks 2 tabletten innemen.

Reviews en ervaringen omtrent Lucovitaal Super Collageen Tabletten komen op het volgende neer:

 • Iemand is begonnen met het derde potje. De huid oogt jonger en lijntjes bij de ogen zijn verdwenen. Lucovitaal Super Collageen is dan ook een aanrader.
 • Lijntjes en poriën zijn vervaagd na een korte tijd
 • De pijn van benen en voeten zijn verminderd. Na radeloos te zijn is Lucovitaal Super Collageen de oplossing geweest.
 • Na één maand de tabletten te slikken, ziet de huid er beter uit
 • Na één week waren pijn en stijfheid al verminderd. Het is weer mogelijk om soepel de trap op te lopen.

Wel zie ik meerdere malen voorbijkomen dat het grote pillen zijn. Daarom kunnen sommigen mensen het lastig vinden om de tabletten door te slikken.

Lucovitaal Super Collageen Tabletten review

Lucovitaal Super Collageen Beauty Poeder review

Het Lucovitaal Collageen Poeder bestaat uit gehydrolyseerd collageen type 1, hyaluronzuur en vitamine C. Het kan gunstig zijn voor je huid, botten en tanden.

Hyaluronzuur is een huideigen stof die de vochthuishouding van de huid ten goede kan komen. Anderzijds kan vitamine C helpen de cellen te beschermen tegen schadelijke invloeden uit de omgeving. Ook kan vitamine C helpen bij de vorming van collageen.

Simpelweg neem je één maatschepje (2.6g) en voeg je dit toe aan een glas water of vruchtensap.

Enkele reviews en ervaringen omtrent Lucovitaal Collageen Poeder komen op het volgende neer:

 • Het poeder heeft geen smaak en lost onmiddellijk op
 • Na het vaker te gebruiken, reageert de huid er goed op
 • Na het enkele maanden te nemen is de huid er van opgeknapt. Rimpels zijn vervaagd. Ook is het makkelijk in te nemen.
 • Na het enkele dagen te gebruiken, is er al zichtbaar resultaat op te merken. De huid is voller en strakker. Dit oogt een stuk frisser en jonger.
 • Na septisch te zijn en 1 pot bijna leeg te hebben gemaakt, vertelt de persoon te stralen. De eerste fijne lijntjes zijn vervaagd. Hoewel de persoon al een gelukkig persoon was, is de persoon nu nog gelukkiger.
 • Aangezien het geen smaakje heeft, kan je het ook gewoon innemen met water.

Over Lucovitaal Collageen poeder wordt vaak gezegd dat het potje niet volledig is gevuld. Mensen kunnen dit misleidend vinden. Echter, Lucovitaal geeft van te voren duidelijk aan hoeveel collageen poeder je zult krijgen.

Ook zie ik dat iemand met de eerste bus bezig is. Deze is nog niet leeg en daarom kan er nog niets worden gezegd over het resultaat. Iemand anders geeft aan geen verschil te zien na twee weken. Dit soort negatieve reviews vinden wij echter logisch, omdat dit een erg korte tijd is. Verwacht dus geen wonderen in een korte tijd.

Lucovitaal Super Collageen Poeder ervaringen

Overzicht voor- en nadelen van Lucovitaal collageen

Hieronder staan de voor- en nadelen van de Lucovitaal collageen producten op een rijtje.

Voordelen

 • In tientallen jaren hebben de experts achter Lucovitaal veel kennis kunnen vergaren over collageen

 • Lucovitaal collageen producten zijn van hoge kwaliteit, goedkoop en misschien zelfs effectiever dan duurdere collageen producten

 • Lucovitaal is zowel online als in een fysieke winkel te koop

 • Er zijn verschillende soorten collageen producten, waardoor veel mensen er gebruik van kunnen maken

 • Er zijn veel goede Lucovitaal Super Collageen ervaringen te vinden

Nadelen

 • Sommigen mensen vinden de Collageen Tabletten te groot

 • Sommigen mensen vinden het te lang duren voordat het resultaat kan worden opgemerkt

 • Sommigen mensen vinden dat het potje met poeder misleidend is vanwege de werkelijke inhoud

Bekijk ook: “beste collageen poeder

Lucovitaal Collageen review conclusie

In deze Lucovitaal Collageen review ben je erachter gekomen dat Lucovitaal meerdere producten met collageen aanbiedt. Denk bijvoorbeeld aan Super Collageen tabletten, beauty poeder en thee. Ook bestaat er Lucovitaal Vegan Collageen.

Over het algemeen zijn mensen positief. Natuurlijk zijn er altijd ervaringen te vinden waarin wordt aangegeven dat mensen niet de resultaten hebben ervaren die zij hadden verwacht. Dit is logisch. Er bestaan geen producten waar iedereen tevreden over is. Daarnaast is collageen geen poeder of pil met een wonder effect.

Lucovitaal Super Collageen
Lucovitaal Super Collageen

Beoordeling door Fleur,

17 mei 2022
4

Ik ben zeer te spreken over de collageen producten van Lucovitaal. Het gaat om een betrouwbaar merk met jarenlange ervaring. Ook zijn er veel goede reviews en ervaringen te vinden.

Misschien was je hier naar op zoek?

Fleur
Ik help mensen puistjes te voorkomen en te verminderen. Na 10 jaar zelf met acne te worstelen heb ik deze website in het leven geroepen. Op Puisten Verwijderen.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig handige tips en methodes. Bekijk hier mijn revolutionaire methode waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je acne kunt verminderen in hele korte tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *