Mádara gebruiken tegen acne en review

Alles over de beste producten van Mádara tegen acne

Gemiddelde leestijd: 14 minuten
mm
Mádara tegen acne

Bijna iedereen heeft een lichte tot heftige vorm van acne. Wanneer hier niet goed mee wordt omgegaan, dan kunnen er acnelittekentjes ontstaan. Dit wil jij natuurlijk voorkomen.

Aangezien zoveel mensen last hebben van puistjes, wordt door veel bedrijven ingespeeld op de vraag naar huidverzorgingsmiddelen waarmee acne onder controle kan worden gehouden. Eén van de opkomende merken met veel potentie is Mádara tegen acne.

Vandaag ik je meer vertellen over het merk Mádara. Daarnaast ga je begrijpen waarom de producten van Mádara effectief kunnen zijn tegen puistjes. Hierdoor ga jij een weloverwogen keuze kunnen maken.

Wat is Mádara?

Mádara wordt ook wel Mádara skincare genoemd. Het huidverzorgingsbedrijf uit Letland werd opgericht in 2006.

Mádara biedt meer dan 80 verschillende producten aan op hun website, waaronder gezichtsreinigers, maskers, serums, lichaamszepen, zonnebrandcrèmes en make-up. Ook worden verschillende specifieke producten tegen acne aangeboden.

Het merk weet dat goede huidverzorging niet alleen gunstig is voor de gezondheid van de huid, maar ook voor de geestelijke gezondheid. Je kunt je immers zelfverzekerder en blijer voelen met een mooie, schone huid. Het fijne van het gebruiken van Mádara producten tegen acne is dus dat zij weten hoe jij je op dit moment voelt.

Tevens staat Mádara erom bekend producten te ontwikkelen met effectieve, puur natuurlijke ingrediënten, claims te maken die worden nagekomen en producten te verwerken in verpakkingen die milieuvriendelijk zijn.

Gebruikte ingrediënten in de Mádara producten worden gewonnen in de natuur. Veel mensen willen immers liever natuurlijke producten gebruiken om heftige bijwerkingen van chemische producten te voorkomen. Denk aan geneeskrachtige bloemen, kruiden, vitamimes, omegazuren en antioxidanten die uitgebreid worden onderzocht in wetenschappelijke laboratoria. De ingrediënten zijn afkomstig uit de Baltische omgeving. Door de kortere bloeitijd kunnen ingrediënten erg krachtig worden.

Het ontstaan van acne

De producten van Mádara worden steeds populairder onder mensen met veel soorten behoeftes. Ook zijn de producten uniek door de gebruikte ingrediënten. Dat terwijl de producten relatief gezien laaggeprijsd zijn.

Om te begrijpen hoe Mádara jou kan helpen in je strijd tegen acne is het goed om te weten hoe deze huidaandoening eigenlijk ontstaat. Laat ik je daarom hier eerst iets meer over vertellen.

Acne is een verzamelwoord voor verschillende soorten onzuiverheden. Kortweg bestaat acne uit mee-eters, ontstoken puistjes en onderhuidse puistjes. Deze onzuiverheden ontstaan wanneer de talgkliertjes teveel talg aanmaken, samen met dode huidcellen en vuil een verstopping veroorzaken in de poriën, en deze verstopte poriën ontstoken raken door acne-veroorzakende bacteriën.

Welke producten van Mádara werken tegen acne?

Op de website van Mádara vind je een pagina met producten die speciaal zijn gemaakt voor de behandeling van acne. Het is wel belangrijk dat je meerdere producten gaat gebruiken. Op deze manier kun je namelijk de verschillende factoren die acne veroorzaken bestrijden.

Blijf verder lezen om de producten tegen acne van Mádara te zien te krijgen. Als laatste ga je ook ontdekken wat de reviews zijn van mensen die de producten reeds op hun huid hebben aangebracht.

Ik adviseer je om de producten van Mádara eerst aan te brengen op een klein stukje van je huid, voordat je het op je gezicht aanbrengt. Dit noemt men ook wel een patch test. Het wordt uitgevoerd om te controleren of je huid niet te gevoelig is, en je dus kunt voorkomen dat er irritatie op je gezicht ontstaat.

1. Mádara Sebum Control Gezichtsreinigingsgel

Om de huid te beschermen tegen verstopte poriën en het ontstaan van acne is het belangrijk om de huid regelmatig te reinigen. Hiervoor kun je de “Mádara Sebum Control Gezichtsreinigingsgel” gebruiken. Sebum is dan ook een ander woord voor talg. Het is een gezichtsreiniger om de huid te zuiveren en de huid te balanceren. De formule is getest door huidspecialisten. Door de verschillende natuurlijke ingrediënten met antioxiderende eigenschappen kan de gezondheid van de huid verbeteren en de huid worden gekalmeerd.

2. Mádara Oil to Milk Scrub

Zoals ik je vertelde is één van de oorzaken van acne de ophoping van dode huidcellen in de poriën. Het is dus van belang de dode huidcellen regelmatig te verwijderen. Maak niet de fout zoals andere acne patiënten door harde scrubs of zelfs washandjes te gebruiken. Zachtere producten zijn geschikter voor de acne-gevoelige huid, omdat ze de natuurlijke vocht van de huid met rust laten. Dit kun je bereiken door de milde “Mádara Oil to Milk scrub” te gebruiken. Dankzij de exfoliërende werking worden dode huidcellen op milde wijze verwijderd en wordt de aanmaak van gezonde huidcellen bevordert. Na het aanbrengen zal je merken dat je huid er gladder en stralend uitziet.

3. Mádara Acute Spot Roll-on

Het derde product van Mádara dat kan worden ingezet om acne te bestrijden is “Mádara Acute Spot Roll-on“. Dit product wordt gebruikt om plaatselijke puistjes aan te stippen, zodat de ontstekingen worden tegengegaan en de zichtbaarheid en grootte van puistjes kan verminderen. Tegelijkertijd wordt de productie van talg verminderd, zodat verstoppingen van de poriën worden tegengegaan. Dankzij de gebruikte salicylzuur en jeneverbessenstamcellen worden de effecten bereikt.

4. Mádara Intense Blemish & Pore Treatment

Een ander gunstig product van Mádara is de “Intense Blemish & Pore Treatment“. Je kunt hiermee de acne-gevoelige gebieden insmeren om het microbioom van de huid zuiver en in balans te houden. Het product laat de huid dan ook kalmeren, waardoor onzuiverheden kunnen verminderen. Dit product kun je het beste gebruiken nadat je de Acute Spoll Roll-on van Mádara hebt aangebracht. Gebruik masserende bewegingen bij het aanbrengen.

Hieronder zie je de verpakking die zowel de Mádara Intense Blemish & Pore Treatment als de Madara Acute Spoll Roll-on bevat.

5. Mádara SOS Hydra Recharge Cream (dag- en nachtcrème)

De één na laatste stap is hydrateren. Acne gaat namelijk vaak gepaard met droge plekken op de huid en een verhoogde talgproductie. Daarom is het belangrijk de huid te verzorgen met een dag of nachtcrème. De “Mádara SOS Hydra Recharge Cream” kan worden gebruikt zowel op de dag als in de avond. De bedoeling hiervan is het hydrateren van de huid, kalmeren van de huid en het herstellen van de vochtbalans. Hierdoor krijgt de huid dus weer voldoende vocht in zich. Een huid die goed is gehydrateerd hoeft minder talg aan te maken om vochtig te blijven en de kans op acne wordt dus verkleind.

6. Mádara Zonnebrandcrème Voor Het Gezicht SPF30

Dit is een stap die veelal wordt overgeslagen in het huidverzorgingsregime van mensen die last hebben van acne, maar wel degelijk belangrijk is. Een SPF (Sun Protection Factor) helpt je huid te beschermen tegen zonnestralen. Wanneer je niet voldoende SPF aanbrengt op je acne, dan kan het langer duren voordat de puistjes vanzelf weg gaan. Zorg dus dat je de “Mádara Zonnebrand met SPF 30” gebruikt als je naar buiten gaat. Let op, want ook op bewolkte dagen kan de zon je huid verergeren.

Ervaringen van acne patiënten en mijn persoonlijke Mádara review

Mádara is een vrij populair merk om de huid gezond te houden en huidproblemen tegen te gaan. Veel vrouwen houden ook van de make-up van Mádara. Hierdoor zijn er ook steeds meer reviews en ervaringen te vinden over de producten van Mádara.

Op het internet zijn veelal positieve ervaringen te vinden van mensen die de producten op hun eigen huid hebben gesmeerd. Acne patiënten geven aan dat puistjes minder erg worden. Natuurlijk worden er ook negatieve reviews gedeeld, zoals eigenlijk het geval is bij elk product.

Negatieve gedeelde ervaringen met Mádara zijn goed te verklaren. Sommigen mensen denken namelijk dat zij met huidverzorgingsproducten acne volledig onder controle kunnen krijgen en houden. Er is echter meer nodig dan het verzorgen van de huid om acne voor een langere periode de baas te blijven. Je moet begrijpen dat stress, slaapgebrek en hormonale schommelingen niet kunnen worden opgelost met een huidverzorgingsproduct. Het kan dus lonen om zelf op zoek te gaan naar levensstijlaanpassingen die gunstig kunnen zijn voor de hevigheid van je acne. Hier vind je veel over op mijn website.

Mádara Skincare
Mádara Skincare

Beoordeling door Fleur,

31 jan 2022
4

De producten van Mádara Skincare zijn met zorg ontwikkeld. Er is dan ook bijvoorbeeld rekening gehouden met de natuur en de wensen van mensen. Persoonlijk heb ik alleen ervaringen met de producten van Mádara tegen acne, en hier ben ik erg tevreden over. Het is natuurlijk geen permanente oplossing om voorgoed van acne af te komen, omdat er meer oorzaken kunnen zijn die te maken hebben met je levensstijl en processen in je lichaam.

Conclusie: werken de producten van Mádara tegen acne?

De alsmaar grotere internationale bekendheid van Mádara hebben zij te danken aan de effectieve en unieke werkingen van de producten. Er zijn zelfs producten ontwikkeld door Mádara waarop acne staat, en die dus specifiek gericht zijn op de behandeling van acne en puistjes.

Gedeelde ervaringen hebben laten zien dat Mádara een goede oplossing kan zijn voor het verminderen van acne en het behouden van een gezonde huid. Hierbij moet je in gedachten houden dat er geen tovermiddelen bestaan. Wel kan Mádara helpen om de symptomen van acne onder controle te houden.

Fleur
Ik help mensen puistjes te voorkomen en te verminderen. Na 10 jaar zelf met acne te worstelen heb ik deze website in het leven geroepen. Op Puisten Verwijderen.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig handige tips en methodes. Bekijk hier mijn revolutionaire methode waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je acne kunt verminderen in hele korte tijd.

Misschien was je hier naar op zoek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *