Medik8 tegen acne

Helpen Medik8 producten écht tegen acne en puistjes?

Gemiddelde leestijd: 9 minuten
mm
Medik8 tegen acne

Het doel van het merk Medik8 is om de beste huidproducten te vervaardigen. Men doet er alles aan om grenzen te doorbreken en om hiermee een bijdrage te leveren aan de gezondheid van elke huid. Dit gaat het merk in ieder geval goed af.

Medik8 heeft veel producten op de markt gebracht, lijkt steeds populairder te worden en staat goed aangeschreven. Geldt dit ook voor de producten tegen acne? Wij bespreken in dit artikel alles over de Medik8 producten tegen acne.

Acne lijn van Medik8

Net zoals veel andere cosmeticamerken heeft Medik8 voor meerdere lijnen gekozen. Binnen dit aanbod van lijnen valt de acne lijn in ieder geval direct op. Deze lijn bestaat uit meerdere producten en kent een unieke benadering.

Medik8 geeft aan dat zij acne op een andere manier benaderen dan veel andere merken. Ze richten zich namelijk op producten die 100% werken, zonder hierbij enige compromis te sluiten.

Om dit voor elkaar te krijgen, beschikt de acne lijn van Medik8 over enkele specifieke kenmerken:

  • De producten van Medik8 zijn voor jong en oud geschikt. Acne staat te boek als een huidaandoening die bij jongeren voorkomt, maar deze huidaandoening komt ook zeker bij oudere personen voor. Medik8 biedt in ieder geval voor jong en oud geschikte acne producten aan.
  • De producten van Medik8 bevatten géén agressieve chemicaliën. De producten van Medik8 bestaan uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten. Onder meer benzoylperoxide wordt door Medik8 niet gebruikt, aangezien dit volgens hen de huid alleen maar roder maakt, erger beschadigd en erger uitdroogt.

De Medik8 acne producten uitgelicht

Heb je last van acne? Dan ben je ongetwijfeld op zoek naar een product dat je huid minder rood en minder ontstoken maakt. Dat krijg je voor elkaar met de Medik8 producten, maar deze producten hebben nóg meer te bieden. Zo werken deze producten voedend en hydraterend.

In het aanbod van Medik8 zijn meerdere acne producten te vinden. Om welke producten dit gaat, bespreken we graag hieronder.

PRESS & CLEAR™

Met dit product neem je snel afscheid van de verstoorde balans in je huid. Doordat de balans in je huid verstoord is, heb je last van een rode, pijnlijke en niet-hygiënische huid. Om deze balans weer terug te krijgen, kun je dit product van Medik8 gebruiken.

Dat dit product de huidbalans weer op orde brengt, is onder meer aan de bestanddelen te danken. In deze vloeistof kom je geen parabenen, palmolie, alcohol, kunstmatige geuren, synthetische kleuren of ftalaat tegen. 

Wil je dit product van Medik8 gebruiken? Neem dan voor het eerste gebruik goed de bijsluiter door. Zo is het van belang dat je de huid rondom je ogen met rust laat.

BLEMISH CONTROL PADS™

Met dit product geniet je volgens Medik8 van een alles-in-één behandeling. Met deze behandeling neem je afscheid van acne, van je gevoelige huid en van je imperfecte huid. 

Deze wattenschijfjes zijn met de juiste bestanddelen gevuld, waardoor je met deze schijfjes de poriën perfect kunt reinigen. Ook ben je met deze wattenschijfjes in staat om je huid te exfoliëren. Dit betekent dat je huidcellen van de bovenste huidlaad verwijdert, waardoor je huid een stuk fraaier oogt. Deze wattenschijfjes bevatten ook nog ontstekingsremmende en hydraterende bestanddelen; precies dat heb je nodig bij acne.

CLARIFYING FOAM™

Dit betreft een olievrije reiniger van het merk Medik8. Met deze reiniger reinig je op een grondige doch milde manier je huid. Dit betekent dat je huid goed gereinigd wordt, dat de reiniger tot diep in de huid dringt en dat de huid zelf niet erger beschadigd raakt. 

Deze reiniger is in de vorm van een schuimlaag. Je brengt deze schuimlaag op je huid aan, waarbij je het schuim op een voorzichtige manier uit moet smeren. Doordat de reiniger uit alleen de juiste ingrediënten bestaat, verminder je snel ontstekingen met deze reiniger.

NATURAL CLAY MASK™

Met dit huidmasker van Medik8 neem je snel afscheid van je acne. Dit masker dringt tot diep in de huid door, verzacht de huid en brengt de huid weer in balans. Volgens Medik8 is het van belang dat je dit huidmasker combineert met andere verzorgingsproducten tegen acne. Het is uiteindelijk met dit huidmasker mogelijk om de acnegevoelige huid rustig te krijgen, om de huid te zuiveren en om de huid te hydrateren. Hierbij worden ook nog de poriën gereinigd, waardoor je huid weer volledig in balans komt.

BALANCE MOISTURISER™ & GLYCOLIC ACID ACTIVATOR™

Dit is de best verkopende crème van het merk Medik8. En wij begrijpen volledig waarom. Deze crème knapt de huid volledig op, bestaat louter uit natuurlijke ingrediënten en dringt tot diep in de huid door. 

Daarnaast is het fijn dat je deze crème perfect met make-up kunt combineren. De crème brengt een matterend effect met zich mee en brengt de huidteint volledig in balans. Al met al een prima crème die onderdeel van je dagelijkse verzorgingsroutine uit moet zou maken.

BLEMISH SOS™

Heb je als volwassene last van een ontstoken huid? Dan sluit dit product van Medik8 perfect op je situatie aan. Dit product tegen acne is speciaal voor de volwassen huid ontwikkeld, waarbij de werking inmiddels absoluut bewezen is.

Dit betreft een sneldrogende gel. Deze gel smeer je over je gezicht uit, waarna de gel tot diep in de huid dringt. De gel vermindert de zichtbaarheid van je acne en brengt de huid snel weer in balans. Met deze ontstekingsremmende gel van Medik8 neem je dus snel afscheid van je acnegevoelige huid, als volwassene.

Onze mening over de acne producten van Medik8

De acne lijn van Medik8 behoort volgens ons tot de top van de markt. Deze producten hebben allemaal een bewezen werking en zijn speciaal voor acne ontwikkeld.

Daarnaast is de diversiteit binnen deze collectie een groot voordeel. Je hebt uit meerdere soorten producten de keuze én je kunt deze producten ook nog prima met elkaar combineren. Tevens spreekt het ons aan dat Medik8 producten voor zowel jongeren als volwassenen aanbiedt.

Wil je iets tegen je acnegevoelige huid doen? Dan zou je je huid weer in balans moeten brengen. Met de producten van Medik8 krijg je dit voor elkaar; daar zijn we van overtuigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *