Mesoestetic producten tegen acne

Lees eerst mijn review!

Gemiddelde leestijd: 13 minuten
mm
Mesoestetic tegen acne

Met tientallen tot wel honderden huidverzorgingsmerken om uit te kiezen kan het soms lastig zijn te bepalen wat de beste producten zijn.

Mesoestetic is dan ook één van de vele huidverzorgingsmerken tegen puistjes en acne. Er zijn hier veel aanbevelingen over te vinden. Daarom heb ik besloten op onderzoek uit te gaan naar de verschillende producten van Mesoestetic tegen acne.

In dit blog ga ik je meer vertellen over de werking van Mesoestetic op acne en enkele ervaringen geven van patiënten. Je gaat dus antwoorden krijgen op al je vragen.

Wat is Mesoestetic?

Door valse beloften van fabrikanten denken veel acne patiënten dat zij een tovermiddel kunnen gebruiken tegen acne. Onterecht beweren fabrikanten van middeltjes dat producten binnen enkele seconden de huid kunnen laten opknappen.

Het is echter belangrijk om te kiezen voor huidverzorgingsmerken die realistische beloftes maken en deze ook nakomen. Denk bijvoorbeeld aan het betrouwbare merk Mesoestetic.

Mesoestetic is een groot, bekend huidverzorgingsmerk dat actief is in verschillende landen. Zij richtten zich dan ook op het verzorgen van de huid. Ook zijn er een aantal specifieke huidaandoeningen en huidproblemen die worden bestreden. Denk hierbij aan acne, pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en een droge huid.

De producten van Mesoestetic zijn van zeer hoge kwaliteit. Dit kan worden verklaard door de wetenschappelijke bewijzen voor de werkingen. Alle producten en methoden van Mesoestetic worden dan ook ontwikkeld en onderzocht in samenwerking met ziekenhuizen, universiteiten en huidspecialisten. Daarnaast worden de producten ook nog eens uitgetest door acne patiënten. Dit heeft er mede voor gezorgd dat zij de leiding hebben genomen in de huidverzorgingsmarkt.

Mesoestetic weet dat de huid het grootste orgaan is van het menselijk lichaam en continu wordt blootgesteld aan vervuiling. Om deze zolang mogelijk gezond te houden en vrij te houden van onzuiverheden dien je deze goed te verzorgen, zowel van binnenuit als buitenuit. Een geschikt huidverzorgingsregime is dan ook belangrijk aspect voor de acne-gevoelige huid.

Wat zijn puistjes?

De producten van Mesoestetic kunnen helpen tegen puistjes. Om te begrijpen hoe dit werkt, moet je eerst weten waardoor puistjes en acne ontstaan. Je weet dan namelijk waarom de ingrediënten in Mesoestetic producten zo effectief kunnen zijn bij onzuiverheden.

Het ontstaan van een puistje begint bij het opstapelen van talg en dode huidresten in de poriën. Dit veroorzaakt de mee-eters, witte en zwarte puntjes op je huid, die kunnen ontsteken door bacteriën waardoor echte puistjes ontstaan. De puistjes zien eruit als rode bultjes met witte koppen. Een ander woord voor puistjes is acne.

Puistjes ontstaan dus eigenlijk door de aanwezigheid van verontreinigheden, zoals talg, dode huidresten, vuil en bacteriën.

Mesoestetic producten gebruiken tegen puistjes

Mesoestetic heeft verschillende producten ontwikkeld die kunnen helpen bij het bestrijden van acne en puistjes. De producten hebben werkingen die invloed hebben op verschillende aspecten van puistjes.

Hieronder bespreek ik de verschillende producten van Mesoestetic tegen puistjes. Hierna bespreek ik ook wat de ervaringen zijn van acne patiënten.

Houd er rekening mee dat Mesoestetic producten niet altijd kunnen worden gebruikt. Denk aan zwangere vrouwen die er geen gebruik van mogen maken. Het is dan ook aan te raden contact op te nemen met een arts of dermatoloog om te bepalen welke producten je in dergelijke situaties beter kunt gebruiken.

1. Mesoestetic Purifying Mousse

De Mesoestetic Purifying Mousse is een schuimende reiniger die salicylzuur en melkzuur bevat. Hiermee kan de acne-gevoelige huid tot diep in de poriën worden gereinigd. Dankzij de actieve werkstoffen wordt de huid gezuiverd, nemen ontsteking af en worden de poriën verschoond.

Neem een beetje van de Mousse en neem een beetje water. Vervolgens kun je het rustig over je gezicht masseren. Gebruik daarna schoon water om de schuim van je gezicht te wassen. Wegens de intensiteit van de werkstoffen is het raadzaam om langzaam te beginnen op te bouwen.

2. Mesoestetic Resurfacing Peel Booster

De Mesoestetic Resurfacing Peel Booster is gericht op drie dingen. Zo wordt met de glycolzuur en salicylzuur in dit product de talgproductie aangepakt, de celvernieuwing verbetert en de aanmaak van collageen verbetert. Dit zorgt ervoor dat poriën minder snel verstopt komen te zitten.

Je kunt de Peel Booster in de avond aanbrengen. Vervolgens kun je deze er na een tijdje afwassen of zelfs de hele nacht laten inwerken. Je zult merken dat de huid een stuk gladder is en frisser oogt. Houd er rekening mee dat je overdag zonnebescherming moet dragen en het product maximaal drie keer per week mag worden gebruikt. Dit voorkomt dat de huid teveel nieuwe huidcellen aanmaakt en overmatig wordt gereinigd.

3. Mesoestetic Acne One

De Mesoestetic Acne One is het bekendste product tegen puistjes van dit merk. In de productnaam zit dan ook het woord “acne” verwerkt. Met de Acne One vloeistof kun je puistjes en acne aanpakken op verschillende manieren.

Gebruik de Mesoestetic Acne One om de talgproductie te beheersen, acne-veroorzakende bacteriën te controleren, roodheid te verminderen en acnevlekjes aan te pakken. Dit wordt bereikt met de ingrediënten bexaretinyl en serenoa repens.

Je mag het product om de dag aanbrengen op je puistjes en onzuiverheden.

Mesoestetic Acne One ervaring

4. Mesoestetic Acne Imperfection Control

De Mesoestetic Acne Imperfection Control is een handige crème die kan worden aangebracht op plaatselijke puistjes en acne. Het mag dus niet over de hele huid worden aangebracht, maar slechts op specifieke plekjes met masserende bewegingen.

Het is een handige manier om snel puistjes te bestrijden. Met het ingrediënt enoxolone wordt de roodheid van puistjes verminderd.

5. Mesoestetic Mesoprotech Mineral Matt Antiaging Fluid 50+

Een zonnebrandcrème of goede SPF wordt vaak onderschat door mensen met acne. Toch is dit de groep mensen die veel baat heeft bij goede zonbescherming. Je zult merken dat veel zonnebrandcrèmes de poriën verstoppen. overweeg daarom een zonnebrandcrème die geschikt is voor de acne-gevoelige huid.

De Mesoestetic Mesoprotech Mineral Matt Antiaging Fluid heeft een Sun Protection Factor 50 en bevat alleen minerale filters. Het geeft een matte uitstraling, voelt niet vettig aan en het is water resistent.

Enkele reviews en ervaringen met Mesoestetic van acne patiënten

Je weet nu wat de verschillende producten van Mesoestetic kunnen betekenen in de strijd tegen je puistjes. De producten zijn getest door veel ervaringsdeskundigen. Ook hebben normale klanten reviews achtergelaten.

Door naar de reviews te kijken kun je een keuze maken of deze producten ook bij jou passen. Onthoud echter dat ervaringen van anderen geen garantie geven voor jouw eigen resultaten. De huid kan namelijk een andere reactie geven die slechter of beter is dan iemand anders.

Ervaring met Mesoestetic Mousse

Deze reiniger is super fijn in gebruik en past erg bij mijn gevoelige huid. Na het gebruiken van de mousse voelt mijn huid bijzonder fris aan. Ik merk wel degelijk dat mijn puistjes sneller verdwijnen. Dit was nooit het geval bij het gebruiken van cleansers van andere merken.

Ervaring met Mesoestetic Peel Booster

De Peel Booster van Mesoestetic is vrij duur, maar ik vind het het geld, het resultaat dubbel en dwars waard. Met deze producten lijkt mijn matige acne beter te worden. Andere producten hebben vaak een erg uitdrogend effect. Met de Peel Booster kan ik de dode huidresten makkelijk verwijderen zonder irritatie of een uitgedroogde huid te krijgen.

Ervaring met Mesoestetic Acne One

Mesoestetic Acne One is mijn favoriete product om snel puistjes te verwijderen. Wanneer ik stress heb, merk ik dat mijn puistjes erger worden en er nieuwe onzuiverheden komen opzetten. Ik grijp in die situatie direct naar het huidverzorgingsproduct Acne One. De puistjes worden dan in korte tijd verminderd.

Ervaring met Mesoestetic Imperfection Control

Ik zocht al een tijdje naar een crème om mijn uitbraken onder controle te houden. Enkele weken geleden viel mijn oog op de Imperfection Contol crème van Mesoestetic. Na enige twijfel over de prijs heb ik besloten om het gewoon te doen. Ik heb geen spijt, want mijn huid is volledig opgeknapt.

Ervaring met Mesoestetic SPF 50

Na enig mailcontact te hebben gehad met Mesoestetic heb ik de stap gezet naar een, voor mij, nieuw huidverzorgingsmerk. Ook heb ik mij nog nooit gehouden aan een compleet schema van een combinatie anti-acneproducten. De SPF50 is hier onderdeel van. Het is een fijne zonnebrandcrème die ik elke dag gebruik om mijn acne plekken niet erger te laten worden. Ik heb namelijk ook enkele vlekken gekregen door de acne.

Conclusie: Mesoestetic gebruiken tegen puistjes of niet?

Mesoestetic is één van de vele huidverzorgingsmerken met een productlijn speciaal tegen puistjes en acne. Met de producten van Mesoestetic kan acne dan ook effectief worden bestreden.

De producten van Mesoestetic bestrijden verschillende factoren die een verband hebben met puistjes. Het beste kan zijn om meerdere producten van Mesoestetic te gebruiken, zodat alle factoren worden bestreden die horen bij acne. Mocht je het makkelijk willen houden, dan kun je kiezen voor de Mesoestetic Acne One. Veel patiënten hebben hier namelijk goede ervaringen mee en met dit product sla je meerdere vliegen in één klap.

Overweeg dus om één of meerdere producten van Mesoestetic in te zetten in de strijd tegen je puistjes.

Fleur
Ik help mensen puistjes te voorkomen en te verminderen. Na 10 jaar zelf met acne te worstelen heb ik deze website in het leven geroepen. Op Puisten Verwijderen.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig handige tips en methodes. Bekijk hier mijn revolutionaire methode waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je acne kunt verminderen in hele korte tijd.

Misschien was je hier naar op zoek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *