Middel tegen puistjes uit de Kruidvat

Wat zijn de beste middelen tegen puistjes in de Kruidvat?

Gemiddelde leestijd: 10 minuten
middel tegen puistjes in de Kruidvat

Als je op zoek bent naar een middel tegen puistjes kun je eens langs de Kruidvat gaan of hun webshop bezoeken. De Kruidvat is namelijk een winkel waar je aardig wat middeltjes tegen puistjes en acne kunt vinden.

De Kruidvat verkoopt producten die scherp zijn geprijsd. Je kunt hier dan ook voor minder geld een middel halen dan op de website van Nivea zelf, om maar wat te noemen.

In dit artikel zal ik je meer vertellen over de verschillende middelen tegen puistjes in de Kruidvat. Welke producten hebben ze, wat zijn de ervaringen van acne patiënten en werken de middeltjes écht? Lees snel verder om er alles over te ontdekken.

Welke producten tegen puistjes worden in de Kruidvat verkocht?

Het assortiment met huidverzorgingsproducten in de Kruidvat is vrij groot. Er worden dan ook een hoop middeltjes verkocht die speciaal zijn gemaakt om puistjes en acne te bestrijden.

In de Kruidvat worden verschillende merken verkocht. Denk bijvoorbeeld aan Biodermal, Lucovitaal, Garnier, Nivea, en Duo. Het is dus eigenlijk meer de vraag of deze merken goed werken tegen acne, in plaats van de Kruidvat zelf.

De anti-puistjes producten hebben verschillende werkingen. Hieronder zal ik bespreken welke producten de Kruidvat aanbiedt en wat het effect is op je puistjes.

Gratis e-book over acne en puistjes

GRATIS Gids: Top 10 oplossingen voor puistjes

Je puistjes worden door meer beïnvloed dan wat je erop smeert. Ontdek de 10 gezonde gewoonten om je huid te verbeteren van binnenuit, in hele korte tijd.

Ja, ik wil van mijn puistjes af

Puistjes patch uit de Kruidvat

Een populair middel tegen puistjes uit de Kruidvat is de puistjes patch. De Kruidvat noemt hun patch “Pure Treatment Step 6 Control Stick” en bevat salicylzuur. Het doel van dit product is het laten uitdrogen en zuiveren van de huid, zodat puistjes sneller verdwijnen. Daarnaast kan je hiermee de huid beschermen tegen vrije radicalen van buitenaf.

Je kunt de puistjes patch gebruiken om op de plek van je puistje aan te brengen. Zorg wel dat je eerst je gezicht schoonmaakt met water en weer droog maakt. Anders kunnen er onzuiverheden onder de patch blijven en zullen er meer puistjes ontstaan.

Het voordeel van de gelstrips is dat ze waterproof zijn en de huid laten ademen. Het nadeel is dat de puistjes patch meerdere dagen moet blijven zitten op de plek van je puistje. Dit is dus erg vervelend als je een puistje op je gezicht wilt verwijderen. Je loopt dan immers rond met een zichtbare pleister op je gezicht.

Je kunt de puistjes patch online bestellen of in je lokale Kruidvat filiaal kopen voor slechts 2.99,- euro.

Reinigingsrel tegen puistjes uit de Kruidvat

Je kunt verschillende reinigingsgels kopen in de Kruidvat. Deze middelen zijn verkrijgbaar van verschillende merken. Je kunt bijvoorbeeld eens kijken naar de “Garnier Skinactive Micellair Reinigingswater” of “Kruidvat Sensitive 3-in-1 Micellair Water”. De middelen zijn geschikt voor de gevoelige en gemengde huid.

Het gebruiken van een reinigingsgel is naar mijn mening één van de belangrijkste taken uit je huidverzorgingsregime. Hiermee voorkom je namelijk dat de poriën verstopt komen te zitten met make-up, talg, huidresten en andere verontreinigheden.

Het is dus zeker aan te raden een reinigingsgel te gaan gebruiken. Ik raad je aan elke avond je gezicht te wassen met dit product. In de ochtend kun je dan gewoon je gezicht wassen met alleen water.

De Garnier reinigingsgel kost 7.49,- euro en die van de de Kruidvat kost slechts 2.69,- euro.

Masker tegen acne uit de Kruidvat

De Kruidvat biedt meerdere maskers aan tegen acne en puistjes. Het officiële acne masker heet “Garnier Skin Naturals Pure Active Charcoal Peel Off Masker”. Echter kun je ook andere producten uit de Kruidvat gebruiken als masker. Denk bijvoorbeeld aan de 3 in 1 gezichtsreinigers van de Kruidvat en Garnier. Eén van de 3 mogelijkheden is dan ook om het product als masker te gebruiken.

Een masker is bedoelt om mee-eters te verwijderen en de poriën te verfijnen. Vaak bevat het middel ingrediënten als houtskool en salicylzuur.

Om het masker aan te brengen op je gezicht dien je eerst je gezicht te reinigen en droog te maken. Daarna breng je het masker aan op je kin, neus en voorhoofd. Na het spul 20 minuten te laten intrekken in de huid, kun je het masker eraf halen. Zorg dat er geen restjes achterblijven op de huid.

Ik raad je aan om het masker slechts één keer per week te gebruiken. Ze kunnen namelijk een erg sterk effect hebben op de huid. Ook is het niet goed voor de huid als je steeds gezonde huidcellen verwijdert.

Het masker van de Kruidvat is de goedkoopste en kost 2.99,- euro.

Crème tegen puistjes uit de Kruidvat

Een ander product tegen puistjes dat je kunt vinden in de Kruidvat is een crème. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor het huismerk “Kruidvat Onrustige Huid Crème” of “Biodermal Crème Bij Puistjes en Onzuiverheden”. Ook is er een crème beschikbaar die speciaal is gericht op de vette en gemengde huid.

De crèmes hebben een herstellende werking. Het kan dan ook helpen bij het verhelpen van de onrustige huid en kleine huidproblemen. Tevens kan de algemene gezondheid van huid verbeteren en je beschermen tegen schadelijke effecten van vrije radicalen.

De Biodermal crème kost 17,- euro terwijl het Kruidvat huismerk slecht 4.25,- euro kost.

Acne litteken crème uit de Kruidvat

De Kruidvat verkoopt zelfs crèmes waarmee je acnelittekens kunt bestrijden. Dit is best opvallend, want littekens die zijn ontstaan door acne gaan in de meeste gevallen nooit meer weg. Toch biedt Kruidvat de “Kruidvat Herstellende Litteken Crème” en “Lucovitaal Anti-Litteken Gel” aan in hun assortiment.

De litteken crèmes zouden de zichtbaarheid van bestaande en opkomende littekens laten verminderen. Ook helpt het bij het soepel houden van littekenweefsel dat is ontstaan door acne. De crème van Lucovitaal kan helpen hypertrofische, keloïden en verdikte littekens te bestrijden.

Je kunt een littekencrème twee keer per dag met masserende bewegingen aanbrengen op je schone littekens. Je dient de crème nooit aan te brengen op wondjes die nog open zijn. Anders ben je juist een nieuw litteken aan het creëren.

De littekencreme van de Kruidvat kost 4.29,- euro en die van Lucovitaal kost 18.25,- euro.

Bonus tip: Verdiep je eens in rozenwater, slakkengel en de producten van Gladskin. Deze producten uit de Kruidvat zouden namelijk een positief effect kunnen hebben op je acne.

Werken middelen uit de Kruidvat écht tegen puistjes? (mijn review)

Je weet nu welke producten uit de Kruidvat je kunt gebruiken tegen je puistjes. De Kruidvat heeft zeker enkele producten in hun assortiment die je kunt verwerken in je huidverzorgingsregime.

Je moet echter niet denken dat het gebruiken van middelen tegen acne de beste oplossing is voor je puistjes. Vaak hebben acne patiënten onderliggende problemen die eerst moeten worden bestreden.

Een middeltje uit de Kruidvat kan bijvoorbeeld wel helpen de symptomen van puistjes te bestrijden, maar niet om de hormonen in balans te brengen en de gezondheid van de darmen te bevorderen.

In mijn e-book “Leven Zonder Acne” help ik je op weg met een goede huidverzorgingsregime gericht op jouw huidtype. Ook vertel ik je wat de echte behandelingen voor acne zijn door de onderliggende problemen van acne bij de wortel te bestrijden.

Mijn methode is een stuk voordeliger dan middeltjes uit de Kruidvat. Je zult namelijk de middeltjes steeds opnieuw moeten aanschaffen om te zorgen dat er geen nieuwe uitbraak ontstaat.

ONTHULD: De Leven Zonder Acne Methode

Wist je dat het elimineren van acne in 4 stapjes kan? Jij hebt nu de kans om hoe jij je voelt en eruit ziet, compleet te veranderen. Klik hier en zorg ervoor dat jouw puistjes snel verleden tijd zijn.

Ja, ik wil van mijn puistjes af
Fleur
Ik help mensen puistjes te voorkomen en te verminderen. Na 10 jaar zelf met acne te worstelen heb ik deze website in het leven geroepen. Op Puisten Verwijderen.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig handige tips en methodes. Bekijk hier mijn revolutionaire methode waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je acne kunt verminderen in hele korte tijd.

Misschien was je hier naar op zoek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *