Nutrimea Collageen review

Is Nutrimea Collageen van hoge of slechte kwaliteit?

Gemiddelde leestijd: 13 minuten
Nutrimea Collageen review

Werkt Nutrimea Collageen écht? Kan je met hun collageen écht langer een jonger uiterlijk behouden en bestaande tekenen van veroudering omkeren? Dit zijn slechts enkele voorbeelden van vragen waar mensen mee zitten.

Veel mensen willen dan ook wel beginnen met de collageen van Nutrimea, maar zoeken eerst naar een eerlijke Nutrimea Collageen review.

Op deze pagina ga ik je meer vertellen over mijn persoonlijke Nutrimea Collageen review. Daarnaast ga je ervaringen van anderen zien.

Wat is Nutrimea?

Nutrimea is een bedrijf welke zich bezighoudt met het ontwikkelen en verkopen van voedingssupplementen. Het bedrijf is opgericht in 2013 door Laurent Jacob.

Nutrimea is ontstaan uit passie. Oprichter Laurent heeft zelf meegemaakt hoe supplementen je leven compleet kunnen veranderen. Hij had namelijk te maken met een darmprobleem en besloot om deze reden meerdere specialisten te raadplegen.

Eén specialist raadde Laurent aan voedingssupplementen te nemen en probiotica te slikken. Hoewel hij sceptisch was, besloot hij er vol voor te gaan. Tien jaar heeft Laurent geen moment meer last gehad van darmpijn.

Hierdoor kon Laurent voorkomen dat een andere specialist een deel van zijn darm zou verwijderen!

Zijn producten van Nutrimea betrouwbaar?

Producten van Nutrimea, zoals de collageen supplementen, zijn betrouwbaar.

Dit zijn enkele feiten over Nutrimea producten:

 • Er worden geen schadelijke conserveringsmiddelen, kleurstoffen en hulpstoffen gebruikt.
 • Er is een speciale R&D-afdeling welke zich bezighoudt met nauwkeurig onderzoekswerk omtrent ingrediënten en ontwikkelingen.
 • Bij het ontwikkelen van producten wordt rekening gehouden met Onderzoek Analyse en Evaluatie van de best gecontroleerde en gecertificeerde grondstoffen, de traceerbaarheid van grondstoffen en de ontwikkeling van een optimale formulering die de gezondheidsinstructies van de DGCCRF respecteert.
 • De producten zijn gemaakt in Frankrijk. Door samen te merken met zoveel mogelijke lokale bedrijven kan de traceerbaarheid hoog blijven. Er is bijvoorbeeld gekozen samen te werken met Franse boeren. Natuurlijk groeien niet alle stoffen in Frankrijk. Voor die stoffen wordt gekozen voor de beste buitenlandse leveranciers. Regio’s waar geen rekening wordt gehouden met het milieu worden vermeden.
 • De producten zijn ISO 22000, HACCP en GMP gecertificeerd.
 • De producten worden continue verbeterd, waardoor de beste kwaliteit tot stand kan komen.

Welk collageen biedt Nutrimea aan?

Naarmate we ouder worden, wordt er steeds minder collageen aangemaakt door ons lichaam. Dit kan resulteren in tekenen van huidveroudering en slijtage van gewrichten.

Met cosmeticaproducten kunnen symptomen op de oppervlakte van de huid verbeteren. Met een collageen supplement kan de gezondheid van het lichaam van binnenuit verbeteren.

Collageen wordt bijvoorbeeld gebruikt om de huid steviger, gladder en strakker te maken. Ook wordt gedacht dat collageen tekenen van huidveroudering kan voorkomen en bestrijden. Bovendien kan pijn in het lichaam verminderen en kunnen bewegingen soepeler gaan.

Nutrimea biedt verschillende collageen producten aan. Het gaat in beide gevallen om gehydrolyseerd viscollageen in pilvorm. De viscollageen is afkomstig uit Frankrijk, van Betronse vissers en viswinkels.

Het verschil is dat het ene collageen product hyaluronzuur, vitamine A en C en selenium als toevoegingen bevat en het andere collageen product bètacarotenen en vitamine C en E als toevoegingen bevat.

Nutrimea heeft een gehydrolyseerde vorm van viscollageen. Dit betekent dat het collageen afkomstig is van vis en de collageen is gekipt in zeer kleine moleculen die goed kunnen worden opgenomen in het lichaam.

Nutrimea Collageen Met Hyaluronzuur

Ten eerste heeft Nutrimea een anti-aging supplement met viscollageen en hyaluronzuur ontwikkeld.

Hyaluronzuur is een huideigen stof die kan bijdragen aan de hydratatie van de huid. Hierdoor is de huid bijvoorbeeld minder droog en ziet deze er voller uit.

Ook is vitamine C toegevoegd. Hiervan wordt gedacht dat het de aanmaak van collageen kan stimuleren en de cellen kan beschermen tegen oxidatieve stress. Anderzijds kan vitamine A helpen bij het revitaliseren van de huid.

Bovendien is selenium toegevoegd wat kan bijdragen aan haar en nagels.

Ervaringen van testers of klanten

Enkele ervaringen en reviews omtrent Nutrimea Collageen Met Hyaluronzuur komen op het volgende neer:

 • Beginnende lijntjes rond de ogen zijn minder opvallend geworden. Ook voelt de huid zachter aan en lijken slaapvouwen sneller weg te trekken. De persoon heeft het gevoel dat acne is verminderd, maar dit kan ook liggen aan een rustige hormonale periode. Na één maand begon de persoon deze effecten op te merken. Het enige mogelijke nadeel was dat de pillen vrij groot zijn en daarom misschien lastig zijn weg te slikken voor personen die daar moeite mee hebben.
 • Iemand die bijna 50 jaar oud is merkt dat dat de huid meer aandacht nodig heeft. Na enkele dagen Nutrimea Collageen te gebruiken waren er al verbeteringen op te merken, zoals een betere doorbloede huid, droge schilfers die verdwenen en fijne lijntjes rond de ogen die minder zichtbaar werden. Ook meldt de persoon dat ze geen last meer heeft van slaapplooien.
 • Een schoonheidsspecialiste merkte dat haar huid schoner is geworden, minder nieuwe puistjes ontstaan en de huid een glow heeft gekregen. Deze effecten waren vrij snel op te merken. Ook is de huid beter gehydrateerd. Echter, deze persoon heeft helaas geen verandering gemerkt aan haar rimpels. Ze geeft aan Nutrimea Collageen wel te blijven gebruiken en dat de rimpels in de toekomst misschien minder zichtbaar zullen worden.
 • De pillen zijn groot, maar als capsules zijn ze wel makkelijker in te nemen. Deze persoon merkte dat er juist meer puistjes ontstonden en de huid vetter werd na de eerste dagen. Door de huid een tijdje te laten wennen, is deze nu gladder en stralend. De persoon vindt het een nadeel dat de capsules meerdere malen per dag moeten worden ingenomen. Het zou makkelijk zijn als dit één keer per dag zou zijn.
Ervaringen met Nutrimea Collageen Hyaluronzuur

Nutrimea Collageen Met Vitamine C en E

Ook bestaat Nutrimea Collageen waaraan bètacarotenen en vitamine C en E zijn toegevoegd.

Wederom is gebruik gemaakt van gehydrolyseerd zeecollageen. Deze keer gaat het om collageen type 1 en 2.

Vitamine E kan helpen bij het beschermen van spieren en gewrichten.

Bètacarotenen kunnen worden vergeleken met vitamine A. Het zijn voorlopers.

Bovendien kunnen glycosaminoglycanen de mineraaldichtheid van de botten verhogen en gewrichtskraakbeen beschermen. Tevens zou gewrichtspijn kunnen verminderen.

Type 2 collageen Cartidyss ® en type 1 collageen Collyss ® hebben hun eigen klinische studies om hun effecten op huid en gewrichten aan te tonen. Volgens Nutrimea kan bijvoorbeeld de huidelasticiteit en hydratatie verbeteren en kunnen diepe rimpels verminderen (20% na 90 dagen).

Ervaringen van klanten

Enkele ervaringen en reviews omtrent Nutrimea Collageen Met Vitamine C en E komen op het volgende neer:

 • Iemand is 3 maanden geleden sceptisch begonnen. De persoon heeft dagelijks pijn in het lichaam en er is niets wat echt helpt. Al na 3 weken Nutrimea Collageen te gebruiken, was er effect op te merken. Gewrichten voelden soepeler aan, pijn was minder en bewegen was makkelijker. Ook is de huid rustiger en minder droog geworden.
 • Iemand die last had van pijnlijke gewrichten, een onrustige huid en niet heel sterke nagels had, wilde Nutrimea Collageen uitproberen. Volgens de persoon zijn gewrichten afgelopen maanden nauwelijks pijnlijk geweest en is de huid rustiger geworden. Er verschijnen nu bijvoorbeeld geen puistjes meer op de kin wat in het verleden wel het geval was. Verticale strepen op de nagels zijn bijna helemaal verdwenen. Hoewel de capsules een beetje muf zijn, kunnen ze prima worden doorgeslikt. Ook vertelt deze persoon liever in één keer de dagdosis te willen nemen dan meerdere keren per dag een capsule te moeten slikken.
 • Iemand geeft aan dat na 3 maanden er geen groot verschil was op te merken aan de huid. Pijn in gewrichten kan moeilijk worden beoordeeld, omdat verschillende zaken hier een rol bij kunnen spelen. Wel lijkt haar harder te groeien en zijn nagels sterker geworden.
Klanten reviews over Nutrimea Zeecollageen

Mijn persoonlijke Nutrimea Collageen review

Hieronder deel ik mijn persoonlijke Nutrimea Collageen review.

Nutrimea Collageen
Nutrimea Collageen

Beoordeling door Fleur,

19 mei 2022
4

Nutrimea heeft een hoogwaardig gehydrolyseerd viscollageen op de markt gebracht. Ik raad het product zeker aan om tekenen van veroudering proberen te voorkomen en bestrijden. Gehydrolyseerd viscollageen is namelijk het beste uit de test gekomen na mijn eigen uitgebreide onderzoek. Anderzijds zijn hyaluronzuur en vitamine C bekende ingrediënten die vaak worden toegevoegd aan effectieve collageen supplementen. De vele positieve ervaringen met Nutrimea Collageen spreken voor zich.

Nutrimea Collageen review conclusie

Je hebt meer over het merk Nutrimea en mijn persoonlijke Nutrimea Collageen review kunnen lezen. Ook heb je ontdekt wat anderen vinden van dit collageen supplement.

Kort gezegd zijn de meeste ervaringen erg positief, maar zal het werkelijke effect verschillen per persoon.

Nutrimea Collageen kan zeker het proberen waard zijn. Door het zelf te proberen, weet je eindelijk wat de effecten van collageen kunnen zijn op je huid en lichaam. De ervaringen zijn in ieder geval veelbelovend.

Je kunt Nutrimea Collageen goedkoop online bestellen door te navigeren via de groene buttons op deze pagina. Tevens vind je daar meer klantsuccessen.

Succes, en laat me zeker weten in de toekomst wat je van Nutrimea Collageen vond!

Misschien was je hier naar op zoek?

Fleur
Ik help mensen puistjes te voorkomen en te verminderen. Na 10 jaar zelf met acne te worstelen heb ik deze website in het leven geroepen. Op Puisten Verwijderen.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig handige tips en methodes. Bekijk hier mijn revolutionaire methode waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je acne kunt verminderen in hele korte tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *