RevitalTrax Collageen review

Is RevitalTrax Anti-Aging Collageen onzin of zinvol?

Gemiddelde leestijd: 17 minuten
RevitalTrax Collageen review

Dus je bent op zoek naar een eerlijke RevitalTrax Collageen review? Dat kan ik begrijpen.

Waarschijnlijk heb je RevitalTrax al vaak voorbij zien komen, maar vraag je jezelf af of dit spul daadwerkelijk veel kan betekenen voor je uiterlijk. Wanneer RevitalTrax Collageen een onzin product zou zijn, dan is het natuurlijk zonde van je geld.

Collageen is een lichaamseigen stof. De productie hiervan kan beginnen te dalen rond je 25e levensjaar. Dit is dan ook het moment waarop veel mensen beginnen met het gebruiken van collageen. Echter, ook op latere leeftijd kan je ermee beginnen om te profiteren van de mogelijke voordelen.

Blijf verder lezen om alles te ontdekken over de betrouwbaarheid van het merk RevitalTrax en hun collageen. Je zult bijvoorbeeld mijn persoonlijke review krijgen. Ook ga je ontdekken wat de ervaringen zijn van echte RevitalTrax Collageen gebruikers.

Wat is RevitalTrax?

Voor het delen van mijn review vertel ik je graag eerst iets meer over het merk RevitalTrax in het algemeen. Het kan namelijk fijn zijn te weten of er wel een betrouwbaar bedrijf schuilgaat achter de collageen die jij straks misschien in je lichaam gaat krijgen.

RevitalTrax is een Nederlands cosmeticabedrijf. Het merk bestaat sinds 2019. Het RevitalTrax zijn assortiment bestaat uit verschillende huid-, lichaam- en haarproducten van hoge kwaliteit. Naar eigen zeggen staat RevitalTrax voor kwaliteit, betrouwbaarheid en klantgerichtheid.

Leuk om te weten is dat RevitalTrax als eerste het Anti-Aging Collageen Complex op de markt bracht in Nederland.

Er zijn bijvoorbeeld geen parabenen, sulfaten, siliconen en microplastics in de RevitalTrax producten verwerkt. Ook worden de producten vervaardigd door gerenommeerde toonaangevende fabrikanten die werken volgens ISO-GMP normen om de kwaliteit, veiligheid en hygiëne van de producten te waarborgen. Bovendien doet RevitalTrax uitgebreid onderzoek naar de ingrediënten die worden gebruikt in de producten.

In korte tijd heeft RevitalTrax een enorme bekendheid gegenereerd in Nederland en andere Europese landen. Dit komt bijvoorbeeld door veelvuldig zichtbaar te zijn op TV, tijdschriften en social media platformen. Je kunt RevitalTrax bijvoorbeeld kennen van:

 • RTL4
 • RTL7
 • Koffietijd
 • LINDA
 • Videoland
 • Grazia

Revitaltrax International is anno 2021 actief in 6 Europese landen en heeft zich ten doel gesteld om in 2023 Europese dekking te realiseren.

Revitaltrax

Wat is RevitalTrax Anti-Aging Collageen Complex?

Kort gezegd is RevitalTrax Anti-Aging Collageen Complex een beautysupplement in poedervorm voor mannen en vrouwen. Je kunt het collageen supplement gebruiken om je huid van binnenuit te voeden en een jongere uitstraling te krijgen. Ook draag het bij aan mooie haren en nagels.

RevitalTrax Collageen bestaat uit hoogwaardige ingrediënten. Denk aan het Bioactieve Collageen type 1. Het collageen is verkregen dankzij een samenwerking met het Duitse farmaceutisch bedrijf GELITA welke is gespecialiseerd in het ontwikkelen van zeer werkzame collageen peptiden.

RevitalTrax Anti-Aging Collageen Complex bestaat uit de volgende ingrediënten:

 • Gepatenteerde VERISOL® Bioactieve Collageen Peptiden: Dit is een gehydrolyseerd collageen type 1 afkomstig van runderen. “Gehydrolyseerd” betekent dat het zeer kleine moleculen zijn die gemakkelijk kunnen worden opgenomen door het lichaam. “Collageen type 1” bevindt zich van nature in huid, botten, kraakbeen, bindweefsel, gewrichtsbanden, pezen, bloedvaten, haar en nagels. Collageen kan bijvoorbeeld bijdragen aan de hydratie van de huid en het verminderen van tekenen van huidveroudering, zoals fijne lijntjes en rimpels. Ook kan collageen bijvoorbeeld de huid van het gezicht en lichaam stralender, zachter, gladder en soepeler maken.
 • Ester-C®: Dit is een ontzuurde vorm van vitamine C. Deze vitamine staat erom bekend de vorming van collageen te stimuleren. Hierdoor kan de huid steviger worden. Ook kan vitamine C de huid beschermen tegen invloeden van buitenaf, zoals zonnestralen en milieuvervuiling. Tevens kan vitamine C botten ondersteunen en een rol spelen bij de aanmaak en opbouw van kraakbeen.
 • Zink: Dit is een spoorelement (mineraal) in ons lichaam. Het kan bijvoorbeeld gunstig zijn voor je huid, nagels en weerstand.
 • Biotine: Als laatste kan de vitamine Biotine de conditie van het haar ondersteunen, het haarvolume verbeteren en het haar steviger en glanzender maken.

RevitalTrax Collageen is vrij van gluten, lactose, suikers, zoetstoffen, smaakstoffen of andere additieven. Daarnaast is dit halal collageen.

Hoe gebruik je RevitalTrax Collageen?

Je kunt RevitalTrax Collageen Poeder in warme en koude dranken, yoghurt of in een smoothie stoppen. Ikzelf stop collageen graag in mijn yoghurt.

Dankzij de handige sticks weet je zeker dat je dagelijks de juiste hoeveelheid collageen poeder binnenkrijgt.

RevitalTrax adviseert 1 stick per dag te gebruiken. Nadat je RevitalTrax Collageen 6 tot 8 weken hebt gebruikt, kun je dit afbouwen naar 1 stick om de dag. Je wilt namelijk niet dat je lichaam teveel gaat wennen aan collageen die zij niet zelf hoeft aan te maken.

Ervaringen met het gebruiken van RevitalTrax Collageen
RevitalTrax Collageen Poeder gebruiken

Mijn persoonlijke RevitalTrax Collageen review

Hieronder zie je mijn persoonlijke RevitalTrax Collageen review. Je zult erachter komen wat ikzelf vind van hun collageen product.

RevitalTrax Anti-Aging Collageen
RevitalTrax Anti-Aging Collageen

Beoordeling door Fleur,

18 mei 2022
4

Het merk RevitalTrax bestaat nog niet lang, maar heeft in korte tijd enorme bekendheid vergaard. Dit komt voornamelijk door de populariteit van RevitalTrax Collageen. Ik ben erg te spreken over hun collageen poeder. De molecuulgrootte van hun collageen peptiden is 2000 Dalton, terwijl de gemiddelde grootte tussen de 3000 en 5000 Dalton ligt. Hierdoor kan het makkelijk worden geabsorbeerd door het lichaam. Ook is er gebruik gemaakt van Ester-C® die tweemaal sneller wordt opgenomen en tweemaal langer aanwezig blijft in de weefsels dan gewone vitamine C. Met een verpakking van 30 sticks kan je ongeveer één maand vooruit. Door de smaakloze collageen, hoge kwaliteit en betaalbare prijs raad ik RevitalTrax Collageen aan.

Ervaringen van RevitalTrax Collageen gebruikers (onzin?)

Online zijn tal van positieve ervaringen, recensies, reviews en klantbeoordelingen over RevitalTrax Collageen te vinden. Natuurlijk is niet elke klant tevreden.

Er bestaan geen producten waar iedereen tevreden over is. RevitalTrax Collageen gaat niet de oplossing zijn om een jeugdig uiterlijk te krijgen of te behouden als je bijvoorbeeld niet let op je voedingspatroon en levensstijl. Roken, suikers, overmatige blootstelling aan de zon en allerlei andere zaken kunnen bijdragen aan vroegtijdige veroudering. Vandaar denken sommigen mensen die geen grote effecten ervaren dat RevitalTrax Collageen een onzin product is, maar zij hebben het mis.

Een aantal ervaringen met RevitalTrax Collageen komen op het volgende neer:

 • Na bijna 2 maanden RevitalTrax Collageen Poeder te gebruiken ziet de huid er beter uit. De persoon krijgt zelfs complimenten.
 • Na een aantal maanden de zakjes te nemen zijn lijntjes rond de mond verminderd.
 • Na ongeveer 6 weken merkte een sceptisch persoon écht verschil. De huid is zachter, fijne lijntjes verminderen en kleine vochtwallen zijn volledig verdwenen. Niet alleen je gezicht, maar bijvoorbeeld ook de huid van je ellenbogen kan verbeteren. Door te smeren bleef de huid droog, maar nu is de huid super zacht.
 • Na 1 maand merkt een persoon al dat haren voller zijn geworden.
 • Iemand had altijd al een volle bos haar, maar nu is het nog dikker en glanzender geworden. Het groeit zo hard dat de persoon vaker naar de kapper moet. Qua huid merkt de persoon dat deze er gezonder en veerkrachtiger uitziet.
 • Iemand merkt dat de huid voller is geworden. Ook is de bijbehorende pijn van artrose en botontkalking verminderd.

De namen heb ik achterwegen gelaten voor de privacy van de klanten.

Op het moment van spreken zijn 449 beoordelingen achtergelaten op de website van RevitalTrax. Hiervan bestaat slechts 2% uit 1 en 2 sterren reviews. De overige 97% heeft dus een 3, 4 of 5 sterren review gegeven, waarvan 90% 5 sterren heeft gegeven.

RevitalTrax Collageen bij Radar AVOTROS

RevitalTrax Collageen kwam ter sprake in een opmerkelijke aflevering van Radar.

Volgens het artikel van Radar heeft RevitalTrax hier nog niet op gereageerd.

Hierbij is het goed om te onthouden dat dergelijke platformen veelal sceptisch zijn over van alles en nog wat. Lange tijd zeiden veel dermatologen bijvoorbeeld ook dat voeding en de huid geen verband hadden, terwijl hier de laatste tijd juist weer meer aandacht voor komt.

Eigenlijk kunnen de meningen van dermatologen ontzettend verschillen en niet elke huidspecialist zal het bij het juiste eind hebben. Ik denk dat je het beste kunt kijken naar de honderden ervaringen met RevitalTrax Collageen van anderen, en die spreken voor zich. Hiervan is het nadeel dat ervaringen niet wetenschappelijk onderbouwd zijn. De uiteindelijke resultaten kunnen dus verschillen per persoon.

Is RevitalTrax Collageen schadelijk?

Ik wil meegeven dat je met een arts moet overleggen voordat je collageen supplement gaat gebruiken. Dit is vooral belangrijk bij zwangerschap, borstvoeding, medicijngebruik of ziekte.

In sommige gevallen kan het gebruiken van RevitalTrax namelijk schadelijk zijn.

Voor- en nadelen van RevitalTrax Collageen

Hieronder staan enkele belangrijke voor- en nadelen van RevitalTrax Collageen op een rijtje.

Voordelen

 • VERISOL® en RevitalTrax worden vervaardigd door Good Manufacturing Process (GMP) goedgekeurde faciliteiten om de kwaliteit en voedselveiligheid te waarborgen

 • RevitalTrax is open over de herkomst van hun collageen

 • Het is gehydrolyseerd collageen, wat ik aanbeveel

 • RevitalTrax staat open voor feedback, suggesties en klachten

 • Je kunt eenvoudig contact opnemen via telefoon, chat, whatsapp, social media en email

 • Er zijn geen vreemde toevoegingen verwerkt in het collageen

 • Veel positieve ervaringen en reviews

Nadelen

 • Ik heb zelf niet kunnen vinden of de runderen grasgevoerd zijn, terwijl dit wel belangrijk is om de kwaliteit van collageen te bepalen

 • Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar viscollageen, omdat dit het meest vergelijkbaar is met menselijk collageen. RevitalTrax heeft echter hun eigen redenen om te kiezen voor rundercollageen.

 • Er kunnen tijdelijk puistjes ontstaan wanneer iemand begint met collageen. Dit geldt echter voor alle collageen supplementen.

 • De effecten van een collageen supplement kunnen verdwijnen als je stopt met het gebruiken ervan

 • RevitalTrax heeft geen Vegan Collageen Booster in hun assortiment

Bekijk ook: “beste collageen poeder

RevitalTrax Collageen review conclusie

Na het lezen van deze RevitalTrax Collageen review weet je dat ik vrij positief ben over hun collageen poeder. In het verleden heb ik al vaker geschreven over collageen, en daarom denk ik dat hun collageen beter kan zijn dan de collageen van andere merken. Met mij zijn er nog vele anderen die zeer te spreken zijn over RevitalTrax Collageen.

Hoewel RevitalTrax nog niet zolang bestaat, is dit merk wel degelijk te vertrouwen. Je kunt gemakkelijk met ze in contact komen en ze zijn open over de verkregen ingrediënten in het collageen product.

Mocht je RevitalTrax Collageen willen uitproberen, dan kan dit goedkoop online via het betrouwbare platform bol.com. De reviews en ervaringen van anderen hebben in ieder geval laten zien dat collageen daadwerkelijk kan werken voor veel mensen en het dus geen onzin product is.

Misschien was je hier naar op zoek?

Fleur
Ik help mensen puistjes te voorkomen en te verminderen. Na 10 jaar zelf met acne te worstelen heb ik deze website in het leven geroepen. Op Puisten Verwijderen.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig handige tips en methodes. Bekijk hier mijn revolutionaire methode waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je acne kunt verminderen in hele korte tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *