Revitaltrax of Oslo Skin Lab?

Ontdek de verschillen tussen Revitaltrax versus Oslo Skin Lab collageen

Gemiddelde leestijd: 9 minuten
Revitaltrax of Oslo Skin Lab

Met collageen kunnen mogelijk effectief tekenen van veroudering worden bestreden. Er zijn dan ook steeds meer positieve ervaringen met collageen te vinden op het internet.

We weten allemaal dat collageen een hype is. Vandaar is er een wildgroei gaande aan meer en vooral minder, betrouwbare collageen producten zowel in Nederland als internationaal.

Veel mensen twijfelen om te kiezen voor het collageen poeder van Revitaltrax of Oslo Skin Lab. De merken zijn beide erg bekend als het gaat om collageen. Revitaltrax en Oslo Skin Lab hebben enkele overeenkomsten, maar ook enkele verschillen.

Eigenlijk hebben alle merken hun eigen voor- en nadelen. Blijf verder lezen om een vergelijking te krijgen en een keuze te maken tussen Revitaltrax of Oslo Skin Lab. Je zult er hopelijk snel achter komen welk collageen product het meest geschikt voor jou is!

Overeenkomsten tussen Revitaltrax vs Oslo Skin Lab

Om een keuze te maken tussen het collageen van Revitaltrax of Oslo Skin Lab dien je op de hoogte te zijn van de verschillen en overeenkomsten. Laten we beginnen met de overeenkomsten.

Collageen

Bij zowel Revitaltrax als Oslo Skin Lab is gekozen voor Verisol® collageen. Dit is gehydrolyseerd rundercollageen type 1. Dit betekent dat er gebruik is gemaakt van zeer kleine peptiden met een laagmoleculair gewicht, waardoor het collageen goed kan worden opgenomen in het lichaam.

Verpakking

Bij zowel Revitaltrax als Oslo Skin Lab is gekozen voor handige verpakkingen, namelijk zakjes. Hierdoor hoef je niet zelf af te meten hoeveel collageen je elke dag moet gebruiken. De doos van Oslo Skin Lab met collageen zakjes vind ik wel iets chiquer.

Bekijk ook: “Revitaltrax collageen review

Verschillen tussen Revitaltrax vs Oslo Skin Lab

Nu we de overeenkomsten kennen tussen Revitaltrax en Oslo Skin Lab is het tijd voor het belangrijkere gedeelte, namelijk de verschillen.

Hieronder zal ik dan ook toelichten wat de verschillen zijn tussen Revitaltrax Anti-Aging Collagen Complex en Oslo Skin Lab THE SOLUTION™ Beauty Collagen, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken tussen Revitaltrax en Oslo Skin Lab.

Prijzen

De kosten die je maakt voor het gebruiken van collageen kunnen natuurlijk verschillen per bijvoorbeeld de hoeveelheid collageen die je afneemt, memberships en verzendkosten. Bij Revitaltrax betaal je voor 30 sticks 39,95, 60 sticks 72,95 en 90 sticks 99,95 euro. Anderzijds betaal je bij Oslo Skin Lab 56,90 euro voor 28 verpakkingen. Wel kun je kiezen voor een Oslo Skin Lab membership, waardoor je 39,80 euro voor 28 verpakking betaalt. Toch blijft qua losse verpakkingen het collageen van Revitaltrax waarschijnlijk de goedkopere keuze.

Webshop

Een ander punt waar je rekening mee kunt houden bij je keuze is het verschil tussen de webshop van Revitaltrax en Oslo Skin Lab. De website van Revitaltrax is veel uitgebreider. Je ziet bijvoorbeeld een uitgebreide over ons pagina, waar zij zelfs hun kantoor en medewerkers laten zien. Zelf vind ik het fijn om te kiezen voor een collageen product van een zo transparant mogelijk bedrijf.

Awards

Waar Oslo Skin Lab The Solution™ Beauty Collagen in 2021 een Dutch Beauty Award won heeft Revitaltrax volgens mij nog geen prijzen of awards gewonnen.

Reactie op Radar

In 2021 verscheen op het kanaal van Radar de video “Collageenpoeder hét middel tegen rimpels? Dermatoloog licht toe”. Oslo Skin Lab heeft hierop gereageerd, maar Revitaltrax niet. Persoonlijk vind ik het jammer dat Revitaltrax dit niet heeft gedaan, maar ik begrijp wel dat zij niet mee willen gaan in negativiteit.

Ervaringen

Hoewel over beide collageen producten veel klantsuccessen te vinden zijn, valt het mij op dat volgens mij meer mensen hun ervaringen hebben gedeeld over Revitaltrax dan over Oslo Skin Lab. Het zien van duizenden goede ervaringen, foto’s en video’s over Revitaltrax geeft mij een betrouwbaarder gevoel.

Ingrediënten

Fijn om te weten is dat Revitaltrax en Oslo Skin Lab allebei vrij zijn van gluten, suikers, kleurstoffen, smaakstoffen of andere toevoegingen. Er staat immers op de website van Oslo Skin Lab dat The Solution™ Beauty collagen voor 100% bestaat uit bioactief gehydrolyseerd collageen, waarvan één verpakking 2.5 gram collageen bevat. Anderzijds staat op de website van Revitaltrax dat hun Anti-Aging Collagen Complex VERISOL® Bioactieve Collageen Peptiden, Ester-C®, Zink en Biotine bevat, waarvan één verpakking 5 gram collageen bevat.

Effectiviteit

Ik kan weinig zeggen over het verschil qua effectiviteit van Revitaltrax of Oslo Skin Lab. In beide producten is namelijk gebruik gemaakt van Verisol® collageen. Wel bevat Revitaltrax de dubbele hoeveelheid collageen per verpakking. Meer onderzoek moet uitwijzen of het gebruiken van meer collageen per dosering daadwerkelijk effectiever is.

Echter, waar collageen nog niet is opgenomen in het EU register met toegelaten gezondheidsclaims is vitamine C dat wel. Er mogen dan ook enkele specifieke gezondheidsclaims worden gemaakt over het verband tussen vitamine C en de vorming van collageen. Revitaltrax bevat een unieke vorm van vitamine C en Oslo Skin Lab heeft gekozen voor enkel collageen.

Onderzoek is gebaseerd op 2,5 gram VERISOL® collageen.

Conclusie: Revitaltrax of Oslo Skin Lab?

Zoals je hebt kunnen lezen hebben de collageen poeders van Revitaltrax en Oslo Skin Lab een aantal overeenkomsten en verschillen. Ik vind dat beide collageen producten op elkaar lijken. Ook kunnen beide producten effectief zijn voor de huid.

Antwoord geven op de vraag of je beter kunt kiezen voor Revitaltrax of Oslo Skin Lab vind ik lastig.

Persoonlijk gaat mijn voorkeur uit naar Revitaltrax, omdat hier erg veel positieve ervaringen over te vinden zijn.

Ook is Revitaltrax collageen waarschijnlijk iets goedkoper, bevat een stick meer collageen en zijn er enkele gunstige extra ingrediënten aan toegevoegd. Denk bijvoorbeeld aan vitamine C, wat daadwerkelijk de aanmaak van collageen kan bevorderen.

Revitaltrax bestellen doe je via onderstaande link.

Voor vragen over collageen kun je contact opnemen met Revitaltrax en Oslo Skin Lab.

Heb je jouw keuze kunnen maken tussen Revitaltrax of Oslo Skin Lab? Deel jouw keuze en ervaringen met ons in de reacties!

In dit artikel staat één affiliate link. Dit betekent dat ik een kleine commissie ontvang als jij Revitaltrax collageen aanschaft via mijn link. De prijs blijft wel hetzelfde!

Misschien was je hier naar op zoek?

Fleur
Ik help mensen puistjes te voorkomen en te verminderen. Na 10 jaar zelf met acne te worstelen heb ik deze website in het leven geroepen. Op Puisten Verwijderen.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig handige tips en methodes. Bekijk hier mijn revolutionaire methode waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je acne kunt verminderen in hele korte tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *