Soorten acne

acne vormen

Er zijn verschillende soorten acne. De vormen kunnen licht, matig of zwaar ontsteken. Onderaan deze pagina zijn de verschillende vormen van acne te zien.

Er zijn verschillende soorten acne. De vormen kunnen licht, matig of zwaar zijn. Onderaan deze pagina zijn de verschillende vormen van acne te zien.

Bij een milde vorm van acne verschijnen er vaker mee-eters. Dit zijn blackheads en whiteheads, oftewel puntjes op je huid en kleine bultjes met een witte kop.

Acne kun je op verschillende manieren behandelen. Het ligt aan de vorm van je acne wat een geschikte behandeling voor je is. In sommige gevallen zijn huismiddelen of lichte zalfjes van de apotheek voldoende. In heftige gevallen komt er een dermatoloog aan te pas.

Alle soorten (vormen) acne

Leven Zonder Acne cover

ONTHULD: Hoe jij snel van je acne kunt afkomen

Heb je last van puistjes en het idee dat je niet leuk bent om naar te kijken? Ontstaan er steeds meer putjes en gaten in je gezicht, omdat je het niet kunt laten van puistjes af te blijven?

Veel slachtoffers houden jarenlang last, krijgen blijvende acne littekens en ontwikkelen mentale klachten. Maak vandaag een einde aan jouw acne verhaal.

Ja, ik wil van mijn puistjes af

Video over soorten acne

Hieronder zie je een video over soorten acne. Ook wordt toegelicht of de huidaandoening voor komt bij ouderen.