Vacuüm mee-eter verwijderaar review en ervaringen

Werken vacuüm reinigers écht?

Gemiddelde leestijd: 13 minuten
mm
vacuüm mee-eter verwijderaar review en ervaringen

Het huidverzorgingsgadget ‘vacuüm mee-eter verwijderaar‘ kun je gebruiken om mee-eters en vuil uit je poriën te zuigen. Het is een soort stofzuiger, maar dan voor de menselijke huid.

Als je overweegt een vacuüm mee-eter verwijderaar aan te schaffen, dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een eerlijke review. Je weet dan namelijk wat de ervaringen van anderen zijn en of zo’n reiniger écht effect gaat hebben op je huid.

Het is goed dat je op zoek bent gegaan naar vacuüm mee-eter verwijderaar reviews en ervaringen. Door de enorme populariteit van deze producten wordt er online namelijk een hoop troep aangeboden door webshops en adverteerders. Dergelijke apparaten kunnen huidproblemen verergeren in plaats van verhelpen.

Mochten jouw mee-eters niet verdwijnen met zalven of wil je gewoon een vacuüm verwijderaar toevoegen aan je huidverzorgingsregime, dan moet je mijn review en ervaringen van anderen echt even lezen.

Waarom besloot ik een vacuüm zuiger te gebruiken voor mijn mee-eters?

Laat ik deze review beginnen door iets meer te vertellen over mijn eigen verhaal. Ik heb namelijk al jaren last van mee-eters, pukkeltjes en puistjes. De mee-eters zitten vooral op en rondom mijn neus en T-zone. Na tientallen crèmes, exfolianten en andere behandelingen te proberen om mee-eters te verwijderen, zonder grote resultaten te krijgen, kwam ik toevallig via Facebook advertenties de vacuüm poriën reiniger tegen. Vandaar ging ik op onderzoek uit naar dergelijke apparaatjes. Ik ging naar YouTube video’s kijken en meningen van dermatologen zoeken.

Een vacuüm mee-eter verwijderaar zou effectiever kunnen werken dan poriestrips en crèmes, omdat deze dieper in een porie terecht kan komen. Bij een puistjespleister of het uitknijpen van mee-eters wordt namelijk enkel het bovenste gedeelte verwijderd, terwijl een vacuümzuiger de volledige mee-eter, en dus ook de onderkant uit een porie kan trekken. Dankzij dit effect wordt de kans een stuk kleiner dat een mee-eter terugkomt of gaat ontsteken.

Naast dat een vacuüm reiniger je mee-eters kan verwijderen, kan het ook helpen bij het schoonmaken van je poriën door talg en dode huidcellen te verwijderen en de aanmaak van gezonde huidcellen te stimuleren. Sommige opzetjes hebben zelfs ribbels die worden gebruikt ter massage van je gezicht.

Persoonlijk heb ik voor het specifieke model van “Vilune” op bol.com gekozen. Deze heeft namelijk ontzettend veel goede recensies ontvangen en heeft een zeer goede prijs. Het kost nog geen tientje!

Werkt een vacuüm mee-eter verwijderaar écht?

De vacuüm verwijderaar kreeg ik de volgende dag al geleverd. Ik was direct verrast door de luxe verpakking. Ook kreeg ik er een ontzettend handig e-book bij. Hierin staat bijvoorbeeld hoe je kunt bepalen wat jouw huidtype is. Hierdoor kun je het apparaat op de juiste manier instellen, zodat er geen irritatie ontstaat door het apparaat onjuist te gebruiken.

Er worden bijvoorbeeld 6 opzetstukjes bij geleverd. De allerkleinste opening is voor het reinigen van je poriën en masseren van alle huidtypen. Een andere kleine opening kun je gebruiken om de vette huid en gevoelige plekken te behandelen. Het gemiddelde opzetstukje kun je gebruiken voor mee-eters en acne van je huid te verwijderen. Met het grotere opzetstukje kun je de dieper gelegen mee-eters verwijderen. Met het andere grote, schuine opzetstukje kun je de zichtbaarheid van ouderdomsvlekken verminderen. Bovendien krijg je een opzetstukje met een ovale opening waarmee je rimpels kunt verminderen en de huidelasticiteit kunt verbeteren. In de gebruiksaanwijzing die in de doos zit, staat ook duidelijk aangegeven voor welke doeleinden je verschillende opzetstukjes kunt gebruiken.

Toen ik de vacuüm mee-eter verwijderaar op mijn huid wilde proberen, heb ik het eerst op een klein stukje van mijn hand geprobeerd. Ik merkte direct dat er zeker veel kracht zit aan de verwijderaar. Vervolgens heb ik het aangebracht op mijn neus. Het werkt écht om mee-eters en vuil te verwijderen! Je dient echter erg voorzichtig te zijn en rustig over je huid heen te glijden, zelfs met de laagste zuigstand. Als je het apparaat langer dan enkele seconden op je gezicht zet, zal je merken dat het pijn doet en zien dat er een zuigzoen of blauwe blek op je gezicht ontstaat. Dit hoort echter niet. Milde roodheid verdween doorgaans binnen 10 minuten. Ook merkte ik dat het moeilijk kan zijn de zuiger van de huid af te halen als je een krachtig standje gebruikt. Ik zal je zo vertellen over mijn uiteindelijke persoonlijke review en ervaringen van anderen.

Wat raden experts aan?

Volgens experts werken vacuüm mee-eter verwijderaars echt. Echter, niet alle soorten mee-eters en puistjes kunnen effectief worden verwijdert. Het zou vooral effectief zijn tegen milde verstoppingen en het verwijderen van vuil. De diepgewortelde mee-eters kunnen dus moeilijk worden verwijderd. Weet ook dat poriën nooit permanent kunnen worden ontstopt. Er kan namelijk opnieuw talg en dode huid gaan opstapen in een porie. Ze moeten daarom altijd worden gebruikt in combinatie met andere huidverzorgingsmiddelen tegen acne.

Experts raden ook aan je huid en het apparaat eerst even schoon te maken. Het apparaat kan dan wel degelijk worden gebruikt als een effectieve huidreinigingsmethode. Je moet echter beseffen dat resultaten tijdelijk zijn en het geen snelle oplossing is tegen acne. Wel kunnen ze nuttig zijn als je hardnekkig poriën hebt die vaak verstopt raken. Het is ook beter dan zelf met je vingers de puistjes uit te knijpen.

Mijn review over de vacuum mee-eter verwijderaar

De opzetstukjes hebben daadwerkelijk smurrie uit mijn poriën gezogen. Het siliconen opzetstukje werkte voor mij het beste. Deze was ook het meest zacht. De bovenkant van de neus kan moeilijk worden behandeld, omdat het zuiglapje hier niet voldoende grip op heeft. Helaas zijn niet al mijn poriën gereinigd. Hoewel er ontzettend veel talg en dode huid uit de poriën werd gehaald, zagen de poriën er nog wel een beetje hetzelfde uit. Na 3 weken de vacuüm mee-eter verwijderaar te proberen, zijn de resultaten dan ook niet geweldig. Verwacht dus niet dat het een magisch product is waarmee je direct al resultaten begint te zien. De werking en effectiviteit zal misschien wel verschillen per acne patiënt. Onze huid kan namelijk verschillend reageren.

Ik kan je wel als tip geven dat je de gebruiksaanwijzing en het e-book zorgvuldig moet doornemen. Volgens expert dien je bijvoorbeeld vooraf je gezicht te stomen of met warm water te douchen, zodat je poriën open gaan staan en talg losser wordt. Op deze manier kunnen verontreinigheden makkelijker worden leeggezogen. Zorg ook dat je het apparaat vooraf reinigt. Zet vervolgens het apparaat aan en maak cirkelvormige bewegingen met korte trekken. Ook kun je het product het beste 1 tot 2 keer per week gebruiken voor meerdere weken, om te zien wat het effect bij jouw huid zal zijn. Gebruik enkel de zachte opzetstukjes op gevoelige stukjes van je huid, zoals rond je ogen. Deze plekken zijn namelijk extra gevoelig voor littekens.

Kies bovendien voor een vacuüm mee-eter verwijderaar die wordt geleverd met een garantie. Met een retourbeleid kun je het product rustig uittesten en na enkele weken terugsturen als het weinig effect heeft op jouw mee-eters. Ik heb zelf gekozen voor een goedkope vacuüm poriereiniger. Er zijn ook vacuüm reinigers met camera’s, maar dit vond ik zelf niet nodig. Het handige hiervan is wel dat je voor- en na afbeeldingen en video’s kunt maken, zodat je een echte review kunt maken.

Review Vilune vacuüm reiniger
Voor- en na afbeeldingen van een vacuüm poriën reiniger

Ervaringen van anderen met de vacuüm mee-eter verwijderaar

Aangezien er super veel positieve reviews op het internet te lezen zijn, kan een vacuüm mee-eter verwijderaar daadwerkelijk goede dingen verrichten voor de huid. Hieronder heb ik een aantal ervaringen en reviews voor je opgesomd.

  • Iemand heeft poriestips, maskers en scrubs geprobeerd. De vacuüm mee-eter verwijder werkt echter vele malen beter. De smurrie wordt daadwerkelijk uit de poriën getrokken en de huid ziet er een stuk gladder uit. De persoon geeft wel aan voortaan de instructies zorgvuldig te lezen, omdat er een blauwe plek op de kin is ontstaan door de sterke zuigkracht.
  • Iemand anders dacht dat de zuigkracht veel te sterk was voor de gevoelige huid. Daarom heeft deze persoon het product geterourneerd.
  • Een andere persoon heeft de blachead remover gebruikt, omdat ze merkte dat er littekens ontstaan als je met je handen mee-eters uit de poriën drukt. Dankzij de vacuüm poriën reiniger kan ze nu op hygiënische wijze mee-eters verwijderen zonder de huid te beschadigen.
  • Een andere vrouw vertelt dat ze het eerst uittestte bij haar vriend. Zijn neus was veel zachter en egaler geworden. Bij haar zelf was het effect minder groot. Echter, er werden wel dode huidcellen en vuil uit de poriën gezogen. Het product werkt dus en ze is benieuwd naar de resultaten op de lange termijn.
reviews vacuüm mee-eter verwijderaar

Conclusie: vacuüm mee-eter verwijderaar kopen of slechte keuze?

In dit artikel heb je kunnen lezen over mijn review en ervaringen met de vacuüm mee-eter verwijderaar. Zoals je nu weet kan het daadwerkelijk een goede behandeling zijn om milde vormen van acne te behandelen. Zelfs experts en dermatologen beweren dat het een goede, professionele zelfbehandeling is. Je moet echter geen wonderen verwachten. Als er een wondermiddel tegen acne zou bestaan, zou dit immers bekend zijn en zouden miljoenen acnepatiënten hier gebruik van maken.

Mijn persoonlijke review en ervaringen zijn groot en deels gebaseerd op de vacuüm reiniger van “Vilune“. Als je wil weten of een vacuüm reiniger effect heeft op jouw poriën en mee-eters, dan raad ik je aan voor dezelfde reiniger te kiezen. Het is namelijk een veilig, effectief product en talloze personen hebben zich er positief over uitgesproken. Bovendien krijg je er een handig e-book bij waarin alles staat over het apparaat. Ook kun je hiermee zelf je huidtype bepalen, zodat er geen irritaties zullen ontstaan door een verkeerd opzetstukje of het kiezen van een te sterke of niet effectieve zuigkracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *