Vacuüm mee-eter verwijderaar

De 8 beste vacuüm reinigers voor je poriën en mee-eters

Gemiddelde leestijd: 25 minuten
mm
vacuüm mee-eter verwijderaar

Als je op zoek gaat naar manieren om van je mee-eters af te komen, dan kom je van alles tegen. Tegenwoordig verschijnen er bijvoorbeeld steeds meer mee-eter apparaten op de markt waarmee je de verontreinigheden van je gezicht kunt verwijderen. Een voorbeeld hiervan is de vacuüm mee-eter verwijderaar.

Dergelijke reinigers zijn veiliger dan het zelf openknijpen van je puistjes, werken effectiever dan poriestrips en zijn goedkoper dan behandelingen bij schoonheidsspecialisten. Een vacuüm reiniger zal dan ook geen littekens achterlaten als hij op de juiste manier wordt gebruikt.

Aangezien de vacuüm mee-eter verwijderaar veel goede resultaten heeft opgeleverd bij acne patiënten, leek het mij een goed idee je hier meer over te vertellen. Ook zijn er talloze vacuüms apparaten verkrijgbaar op de markt. Dit kan soms een beetje overweldigend zijn, waardoor je niet goed weet wat nou de beste keuze is.

In dit artikel ga ik je dan ook meer vertellen over de beste vacuüm mee-eter verwijderaars en hoe je deze kunt gebruiken. Na het lezen van dit artikel kun je de keuze maken om zelf aan de slag te gaan met een vacuüm verwijderaar.

Hoe ontstaan mee-eters op de huid?

Ik ga je zo dus vertellen over de beste vacuüm mee-eter verwijderaars en hoe je deze het beste kunt gebruiken. Voordat ik je hierover vertel, lijkt het mij een goed idee je meer te vertellen over het ontstaan van mee-eters. Met een vacuüm apparaat kun je namelijk wel mee-eters verwijderen, maar dit is geen garantie dat ze in de toekomst terug zullen komen en je opnieuw moet gaan klooien met vacuüm mee-eter verwijderaars.

Een mee-eter ontstaat kort gezegd als volgt. Het begint allemaal in de poriën en haarzakjes. Deze bevatten namelijk talgklieren die talg produceren. Talg is een substantie die de huid soepel en vochtig houdt. Dit is dus gunstig voor je huid. In sommige situaties, zoals na het eten van verkeerde, bewerkte voedingsmiddelen of na het schommelen van de hormonen kunnen de talgklieren overmatig talg produceren. Het gevolg is dat de poriën en haarzakjes verstopt raken met talg. Ook kunnen er dode huidcellen verzamelen in de poriën. Dit resulteert in een verstopte porie. Men noemt dit een mee-eter. Het ziet er uit als een wit of zwart puntje op de huid. Ze kunnen overal op de huid ontstaan waar poriën en haarzakjes zitten, dit is dus eigenlijk vrijwel op je hele lichaam.

Het is goed om te weten dat mee-eters het beginstadium zijn van de echte acne en puistjes. Mocht namelijk de acne-veroorzakende bacterie C. acnes in een porie terecht komen, zal er een echt puistje ontstaan. Dit is ook de reden waarom het verstandig is een vacuüm reiniger te gebruiken. Hiermee kun je de poriën schoonhouden, mee-eters uit de huid halen en dus acne voorkomen. Over de precieze functionaliteiten van mee-eters vacuüm apparaten vertel ik je zo meer.

Zoals de naam ‘vacuüm mee-eter verwijderaar’ al zegt, kun je deze enkel gebruiken tegen de mildste vorm van acne, namelijk mee-eters. Als je last hebt van een hardnekkige vorm van acne kan het dan ook verstandiger zijn professionele hulp in te schakelen, zoals via een huidspecialist of arts.

Hoe kies je een goede vacuüm mee-eter verwijderaar?

Vacuüm mee-eter verwijderaars zijn ongekend populair. Dit komt waarschijnlijk door de vele aandacht die ze krijgen op advertenties van platformen zoals Facebook en Instagram, en video’s op YouTube. Door deze grote vraag zijn er een hoop fabrikanten gaan inspelen op deze vraag, terwijl zij slechte producten verkopen. Er zijn dan ook veel vacuüm reinigers die je mee-eters kapot kunnen maken of kunnen laten ontsteken, waardoor er huidbeschadigingen en puistjes ontstaan. Sommigen zijn simpelweg veel te hard voor de huid. De vacuüm verwijderaar trekt dan zo hard aan je huid, dat gezonde deeltjes van de huid ook worden verwijdert. Dit is natuurlijk wat je wil voorkomen.

Jammer genoeg bestaat er niet één beste vacuüm mee-eter verwijderaar. Als dit het geval was geweest, dan had iedereen deze gebruikt. Bij het uitkiezen van een goede vacuüm reiniger raad ik je dan ook aan om er eentje te kiezen die aansluit bij jouw huidtype. Als jij een vettige huid hebt, dien je een andere vacuüm reiniger te kiezen dan iemand met een droge huid. De veiligste keuze kan zijn voor een product te kiezen die geschikt is voor alle huidtypes. Hierdoor loop je namelijk geen risico dat je het verkeerde product kiest.

Kies ook voor een vacuüm reiniger met meerdere opzetstukjes. Met de verschillende opzetstukjes kun je diep of juist ondiep in de huid komen. Op deze manier kun je mee-eters van verschillende groottes behandelen.

Zorg dat je kiest voor een vacuüm reiniger met garantie. Fabrikanten die kwalitatief goede reinigers produceren en leveren, zijn niet bang om je 30 dagen garantie te geven, omdat ze weten dat hun producten echt werken. Zo kun je de slechte, namaak fabrikanten onderscheiden van de echte verwijderaars.

Bovendien is het belangrijk dat wanneer je een vacuüm reiniger hebt gekocht, deze op de juiste manier gaat gebruiken. De apparaten kunnen immers erg krachtig zijn, waardoor er snel verergering optreedt. Zorg dus dat je de instructies zorgvuldig leest en opvolgt. Vaak mag je een vacuüm reiniger bijvoorbeeld slechts enkele seconden, met cirkelvormige over je huid laten glijden. Gebruik het maximaal 2 keer per week.

Wat is de beste vacuum mee-eter verwijderaar?

Nu je weet hoe mee-eters ontstaan en wat bepaalt wat een goede vacuüm mee-eter verwijderaar voor jouw mee-eters en huidtype is, is het tijd voor het leukere gedeelte, namelijk: shoppen! Neem de onderstaande lijst met de beste vacuüm mee-eters eens rustig door en maak daarna een keuze waar je mee aan de slag gaat.

In de lijst die ik hieronder met je ga bespreken staan 8 verschillende vacuüm mee-eter verwijderaars. Ik heb deze lijst zelf samengesteld. Echter heb ik hierbij rekening gehouden met adviezen van dermatologen, klantenreviews en de betrouwbaarheid van de merken. Ondanks dat ik veel onderzoek heb gedaan naar de apparaten, dien je altijd zelf onderzoek te doen en kun je mij dus niet aansprakelijk stellen. Niemand weet immers hoe jij de producten gaat gebruiken, de instructies opvolgt of de vacuüm reinigers vaker gebruikt dan toegestaan. Dit is een informatief artikel.

1. Habena vacuüm blackhead remover met tools set

De eerste vacuüm mee-eter verwijderaar is van het merk ‘Habena‘. Als normale rollers en gezichtsreinigers niet werken, kan dit product worden gezien als de laatste poging om je acne te verwijderen. Het product is gebaseerd op de laatste technologie uit de microdermabrasie wereld. Naast de mee-eters kun je met deze verwijderaar ook de dode huidcellen uit je poriën verwijderen. De vacuüm reiniger wordt geleverd met een LCD scherm waarop je 3 verschillende zuigstanden kunt instellen, van zacht tot zeer krachtig. Je kunt dus de gevoelige huid behandelen en dieper gelegen mee-eters verwijderen. Daarnaast krijg je 6 opzetstukken met verschillende massagestukjes. Je kunt dus een opzetstukje gebruiken die voldoet aan jouw behoeften. Bovendien is deze vacuüm mee-eter verwijderaar geschikt voor alle huidtypes, kost het maar 8,- euro en krijg je een 100% tevredenheidsgarantie. Dit maakt het een veilige keuze.

Habena vacuüm mee-eter verwijderaar
Habena

2. Hyrdaderma mee-eter verwijderaar met 5 megapixel camera

Eén van andere beste vacuüm mee-eter verwijderaars is van het merk ‘Hyrdaderma‘. Zij hebben een krachtige blackhead remover ontwikkeld. Het is een unieke verwijderaar, omdat deze wordt geleverd met een ingebouwde 5 megapixel HD lens. Het beeld kan 20 keer worden vergroot. Op deze manier kun je het proces fotograferen of filmen. Je zult dan ook zien wat het voor- en na resultaat is. Dankzij de de 5 opzetstukjes kun je makkelijk de huid scrubben om dode huidcellen en mee-eters te verwijderen. Ook kun je kiezen uit 3 zuigstanden, variërend voor bijvoorbeeld de droge, vette of gevarieerde huid. Deze vacuüm zuiger verwijdert de gehele mee-eter, en dus ook de onderkant. Tevens wordt de bloedsomloop van de huid gestimuleerd. De hydrdaderma vacuüm mee-eter verwijderaar is dus een goede keuze om je huid weer te laten stralen en er jonger uit te laten zien. Bij het product krijg je twee oplaadbare batterijen, zodat je de vacuüm zuiger anderhalf uur kunt gebruiken. Een behandeling duurt ongeveer vijf minuten.

Hyrdaderma vacuüm poriën reiniger
Hyrdaderma

3. Vacuum mee-eter verwijderaar met e-book

Vilune‘ is een andere vacuüm mee-eter verwijderaar die je kan helpen bij je beauty routine. Deze verwijderaar is bedoeld om de poriën te reinigen, de huid te masseren, en de huidelasticiteit en de doorbloeding van je huid te verbeteren. Het apparaat is uniek, omdat je mee-eters verwijdert, maar ook roodheid minder zichtbaar maakt en vroegtijdige huidveroudering voorkomt. Na enkele behandelingen zal je huid al moeten stralen. Met de 6 opzetstukjes is het geschikt voor jouw persoonlijke huidtype. Mee-eters kunnen van de vette huid worden verwijderd en crèmes kunnen dieper en sneller worden opgenomen in de droge huid. Het is erg handig dat je deze vacuüm reiniger draadloos kunt gebruiken. Je ontvangt zelfs een uitgebreid e-book over hoe je het apparaat het beste kunt gebruiken om zoveel mogelijk verbeteringen te zien aan je acne en puistjes. Ook leer je hierin bijvoorbeeld hoe je jouw huidtype bepaald.

Vilune vacuüm mee-eter verwijderaar
Vilune

4. Trendy vacuüm mee-eter verwijderaar met comedonenlepels

Goodlington‘ heeft ook een handige vacuüm mee-eter verwijderaar op de markt gebracht. In korte tijd hebben zij veel positieve reacties gekregen uit de beautywereld. Je kunt de elektrische reiniger en zuiger op een makkelijke manier gebruiken om mee-eters te verwijderen, puistjes te verzorgen en vet en make-up restjes te verwijderen. Het is een ideaal product om weer een gladde huid te krijgen en fijne lijntjes te bestrijden. Dankzij de 5 opzetstukjes en 3 sterktes kun je de huid zachtjes of juist krachtig reinigen, waardoor verschillende huidtypes kunnen worden behandeld. Daarnaast krijg je een professionele set met 4 comedonenlepels om mee-eters nog makkelijker te verwijderen. Als je deze vacuüm reiniger bestelt, kun je hem morgen al gebruiken om je huid te verzorgen.

Goodlington vacuüm blackhead remover
Goodlington

5. Bellezza vacuüm blackhead en puistjes remover

Als je zelf op effectieve wijze je mee-eters wil verwijderen en je huid weer zacht en egaal wil maken, kun je de vacuum blackhead remover van ‘Bellezza‘ eens proberen. Met de vacuüm zuigkracht en moderne techniek kun je mee-eters razendsnel uit je poriën leegzuigen. Dankzij de meegeleverde comedonenlepel set kun je de puistjes en mee-eters losser maken om ze makkelijker te verwijderen met de blackhead remover. De gebruiksvriendelijke Bellezza mee-eter verwijderaar kenmerkt zich door 3 verschillende zuigstanden, 6 opzetstukjes en een accu die maar liefst drie en een half uur meegaat. Met de verschillende niveaus zuigkrachten kun je elk deel van de gevoelige huid met mee-eters behandelen, maar ook dieper gelegen, hardnekkige mee-eters behandelen.

Bellezza vacuüm mee-eter verwijderaar
Bellezza

6. Maswater draadloze vacuüm blackhead remover

Maswater‘ maakt gebruikt van de nieuwst ontwikkelde vacuüm technologie. Hierdoor zal de volledig porie worden gereinigd en blijft er geen vuil meer achter waardoor de mee-eter niet opnieuw op komt zetten of gaat ontsteken. Met de verschillende opzetstukjes kun je alle plekken van je gezicht behandelen. Hierdoor voorkom je dat er littekentjes of huidirritatie ontstaan. De hoogwaardige kwaliteit maakt het een duurzame keuze. Gezien de vele positieve reviews en ervaringen van acne patiënten heeft deze vacuüm reiniger een plekje gekregen in deze top 8.

Maswater blackhead verwijderaar
Maswater

7. By TW vacuüm mee-eter verwijderaar

Deze vacuüm mee-eter verwijderaar is ook geschikt voor de dieper gelegen onzuiverheden. In een rap tempo kunnen de verontreinigheden uit je poriën worden gereinigd. Het apparaat is geschikt voor thuis gebruik en elke huidtype. ‘By TW‘ staat bekend om producten met hoge kwaliteit. Volgens de recensies ligt het apparaat goed in de hand, waardoor je mee-eters makkelijk kunt verwijderen. Bij de reiniger worden 4 verwisselbare opzetstukken geleverd en het apparaat is af te stellen in 4 verschillende zuigkrachten.

By TW mee-eter verwijderaar
By TW

8. Beeperfect® blackhead vacuüm remover met gratis set acne pennen

Beeperfect‘ heeft zijn effectiviteit bewezen voor het verwijderen van onzuiverheden op het gezicht. Dankzij de geavanceerde vacuümtechnologie kan het soort stofzuigertje overtollig talg, mee-eters, ruwe huid, dode huidrestje en fijne lijntjes op een hygiënische manier verwijderen. De poriën reiniger kan diep in de huid dringen en minimaliseert op deze manier de terugkomst van mee-eters. Ook zal de aanmaak van gezonde huidcellen worden gestimuleerd, zodat je minder snel nieuwe verontreinigheden in je poriën krijgt. Het is geschikt voor elk huidtype. Je krijgt namelijk toegang tot de zuig snelheidsstanden ‘dry’, ‘normal’ en ‘oily’.

Beeperfect vacuüm mee-eter verwijderaar
Beeperfect

Hoe gebruik je een vacuüm mee-eter verwijderaar?

Na het uitkiezen van de beste vacuüm mee-eter verwijderaar is het ook belangrijk dat je het op de juiste manier gaat gebruiken. Bij onjuist gebruik kan er namelijk roodheid en huidirritatie ontstaan. Dit wil je natuurlijk voorkomen. Hieronder bespreek ik stap-voor-stap hoe je het apparaat gebruikt.

  1. Was je gezicht met een milde reiniger en stoom je gezicht enkele minuten om je poriën te openen. Dit is belangrijk, omdat de krachtige vacuüm zuigers de huid kunnen beschadigen wanneer de poriën gesloten zijn. Ook kunnen mee-eters en vuildeeltjes makkelijk uit open poriën worden gezogen.
  2. Verbind nu eventueel je telefoon met de bijbehorende app als je gebruik maakt van een vacuüm zuiger met ingebouwde camera om het proces vast te leggen.
  3. Plaats het gewenste opzetstukje. Hoe groter het opzetstuk, des te meer zuigkracht. De ovalen opzetstukken zijn geschikt voor je neusvleugels. Stel ook de intensiteit van de zuigkracht i door de aan/uit knop ingedrukt te houden. Begin bij het eerste gebruik altijd op de laagste stand, zodat je huid kan wennen aan de kracht. Na meerdere malen het apparaat te gebruiken zonder dat er irritatie is ontstaan, kan worden overgestapt op een krachtigere stand. Echter dien je de gevoelige huidstukjes, zoals de neusvleugels, onder je ogen en rond je wenkbrauwen altijd met de laagste stand te doen om littekens te voorkomen. Het verschilt natuurlijk ook een beetje per persoon, hoe heftig de huid reageert.
  4. Ga langzaam met de ontsmette vacuüm reiniger over je poriën heen om de mee-eters eruit te zuigen. Hierbij is het belangrijk dat je de reiniger niet te lang op één plek houdt, maximaal 2 tot 3 seconden seconden. Anders kan er roodheid ontstaan. In totaal mag je het apparaat 2 tot 3 minuten gebruiken. Ervaren acne patiënten mogen het maximaal 4 a 5 minuten gebruiken.
  5. Sluit de behandeling af door je gezicht te wassen met koud water, zodat de poriën weer zullen sluiten. Gebruik eventueel ook een verzorgende crème of serum.

Een behandeling met een vacuüm mee-eter verwijderaar hoort niet pijnlijk te zijn. Wel heb je het risico dat er blauwe plekken, roodheid of huidirritaties ontstaan. Dit kan gebeuren bij een verkeerde instelling voor jouw huid of wanneer het apparaat te lang op één plek wordt gebruikt. Probeer dus eerst even de zuigkracht uit op je hand.

Ik raad je aan een vacuüm mee-eter verwijderaar één of maximaal twee keer per week te gebruiken. Gebruik het in ieder geval voorzichtig en lees altijd de gebruiksaanwijzing die je erbij krijgt.

Fleur
Ik help mensen puistjes te voorkomen en te verminderen. Na 10 jaar zelf met acne te worstelen heb ik deze website in het leven geroepen. Op Puisten Verwijderen.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig handige tips en methodes. Bekijk hier mijn revolutionaire methode waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je acne kunt verminderen in hele korte tijd.

Misschien was je hier naar op zoek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *