Vicius Marine Collageen review

Is Vicius Marine Collageen het proberen waard?

Gemiddelde leestijd: 13 minuten
Vicius Collageen review

Wanneer je op zoek bent naar manieren om zolang mogelijk een jeugdig uiterlijk te behouden en jezelf gezond te voelen, dan is er een goede kans dat je collageen bent tegengekomen.

Collageen wordt een steeds bekender anti-aging product. Vandaar spelen veel bedrijven in op de toenemende vraag naar collageen. Door het enorme aanbod van collageen weten veel mensen niet wat een goed product is.

Een bekende aanbieder van collageen is Vicius. Ikzelf en mijn ouders hebben deze collageen poeder uitgebreid getest. Daarom gaan we vandaag onze eerlijke Vicius Marine Collageen review delen.

Blijf verder lezen om alles te ontdekken over Vicius Marine Collageen.

Is Vicius betrouwbaar?

Zoals je waarschijnlijk al weet is Vicius een huidverzorgingsmerk.

Aangezien collageen poeder iets is wat in je lichaam terecht komt, willen veel mensen weten of Vicius wel betrouwbaar is. Het kan immers nogal eng zijn zomaar een poeder of supplement van een bedrijf te gebruiken.

Vicius bestaat al bijna 2 jaar. In deze tijd hebben zij verschillende producten ontwikkeld. Al deze producten zijn gericht op het verzorgen van de huid. Hoewel het assortiment bestaat uit nog geen 10 producten vind ik dit juist iets positiefs.

Anderen merken hebben tal van producten, maar het kan beter zijn focus te behouden op het leveren van enkele kwaliteitsproducten. Met de producten van Vicius kan je je huid dan ook goed verzorgen.

Iets anders waaruit kan worden opgemaakt dat Vicius betrouwbaar is, is dat alle producten uitvoerig getest en 100% natuurlijk zijn. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je vreemde ingrediënten binnenkrijgt. De Vicius Marine Collageen is bijvoorbeeld 100% puur.

Het verhaal van Vicius is duidelijk en vrijwel iedereen kan baat hebben bij hun producten.

Wat is Vicius Marine Collageen?

Collageen is een lichaamseigen stof.

Naarmate we ouder worden, kan de productie van collageen afnemen. Dit resulteert in een huid die minder stevig en elastisch is. De huid bestaat dan ook voor ongeveer 70% uit collageen.

Collageen komt voor op meer plekken in het lichaam, zoals haren, nagels, spieren en gewrichten.

Aangezien de productie van collageen kan beginnen af te nemen rond het 25e levensjaar, kiezen veel mensen voor collageenrijke voeding en collageen supplementen.

Onlangs bracht Vicius hun Vicius Marine Collageen Poeder uit. Marine collageen staat eigenlijk voor viscollageen. De collageen is dus gewonnen uit vis.

Het fijne van Vicius Collageen is dat deze 100% puur is en dus geen toevoegingen bevat. Hierdoor heb je er maar een klein beetje van nodig. Daarnaast hoef je niet bang te zijn voor gluten, antibiotica of hormonen.

Met de collageen poeder van Vicius kan je voornamelijk tekenen van ouderdom proberen te voorkomen en te bestrijden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan rimpeltjes en fijne lijntjes.

Bekijk ook eens: “beste collageen poeder

Onze Vicius Marine Collageen review en ervaringen

Nu je meer weet over het merk Vicius en hun Marine Collageen is het tijd voor onze persoonlijke review en ervaringen.

Iets langer dan één maand geleden zijn ik en mijn ouders begonnen met het testen van de Vicius Marine Collageen. In het verleden probeerden mijn team ook al eens de huidverzorgingsproducten van Vicius waar we erg over te spreken waren.

Ikzelf ben pas midden 20. Vandaar heb ik zelf nog niet super veel collageen poeder ingenomen. Toch denk ik dat het goed kan zijn er op tijd mee te beginnen.

Mijn moeder wilde graag rimpeltjes bestrijden en mijn vader begon last te krijgen van een slappe huid. De conditie van de huid kan daadwerkelijk verbeteren door het gebruiken van collageen. Ook lijken haren dikker te worden.

In het verleden hebben wij meerdere collageen producten, zoals collageen poeders en crèmes getest. Een groot voordeel van Vicius Marine Collageen is dat deze poeder bijna smaakloos is.

Wanneer Vicius Collageen met water wordt gemengd, dan lost het makkelijk op, maar proef je wel iets bij het drinken. De smaak is echter zeer mild in vergelijking met andere collageen poeders die zelfs naar vis smaken. Je proeft er niets van als je het bijvoorbeeld in yoghurt stopt.

Een ander voordeel vond ikzelf dat Vicius Marine Collageen geen extra ingrediënten bevat. Je ziet bijvoorbeeld vaak dat er vitamine C aan wordt toegevoegd. Echter, door te kiezen voor Vicius Marine Collageen hoef je niet bang te zijn dat je dagelijks teveel voedingsstoffen binnenkrijgt, als je bijvoorbeeld ook multivitaminen gebruikt.

Met de verpakking van 250 gram Vicius Marine Collageen konden wij met zijn drieën ongeveer anderhalve maand vooruit. Vicius raadt aan dagelijks 2,5 gram in te nemen en dit komt dus overeen. Wanneer je de Vicius Marine Collageen uitsluitend voor jezelf zou gebruiken, dan kan je er ongeveer drie maanden mee vooruit. Dit maakt Vicius Marine Collageen erg betaalbaar.

De werking van Vicius Marine Collageen is klinisch aangetoond. Dit betekent dat proefpersonen goede ervaringen hebben gehad. Denk bijvoorbeeld aan een beter uiterlijk en betere flexibiliteit van het lichaam.

Voorkant verpakking van Vicius Marine Collageen
Vicius Marine Collageen voorkant verpakking
Vicius Marine Collageen achterkant verpakking
Vicius Marine Collageen achterkant verpakking
Review over Vicius Collageen ingrediëntenlijst
Vicius Marine Collageen ingrediëntenlijst (100% puur)

Vicius Marine Collageen voor- en nadelen

Er bestaat geen product waar uitsluitend goede punten aan verbonden zijn en waar alleen maar positieve reviews over te vinden zijn.

Om je een eerlijke Vicius Marine Collageen review te geven, zal ik hieronder delen wat in onze ogen de grootste voor- en nadelen zijn.

Voordelen

 • 100% puur

 • Vrij van GMO, gluten, antibiotica en hormonen

 • Handig maatbekertje, informatie over de geschikte hoeveelheid collageen en e-book met recepten om collageen in te verwerken

 • Gewonnen in Frankrijk en geproduceerd volgens de voorwaarden van Global gap, ASC, BAP en Friends of the sea

 • 3 maanden niet goed geld terug garantie, wat aangeeft dat Vicius achter hun collageen staat

 • Mag worden vermengd in bijvoorbeeld thee, koffie, smoothie, yoghurt, bowl en soep

 • Neutrale smaak en lost goed op

 • Niet getest op dieren

 • Vicius bestaat al bijna 2 jaar, is volledig gericht op verzorging van de huid en is erg transparant en betrouwbaar

 • Werking is klinisch aangetoond

Nadelen

 • Ik heb niet kunnen vinden om welk type collageen het gaat (zoals collageen typen I, II, III, V of X), terwijl dit handig kan zijn voor mensen die specifieke problemen willen aanpakken

 • Ik heb niet kunnen vinden of het gaat om collageen gewonnen uit in het wild gevangen of gekweekte vis, terwijl dit een belangrijke factor kan zijn om de kwaliteit te bepalen

 • De positieve effecten van collageen kunnen verdwijnen als je stopt, maar dit geldt eigenlijk voor alle collageen producten

Review conclusie: is Vicius Marine Collageen het proberen waard?

Na het lezen van deze eerlijke Vicius Marine Collageen review weet je dat we vrij positief zijn. Ik heb gemerkt dat collageen kan helpen bij het krijgen van een huid die sterker is en er gladder en gezonder uitziet. Tekenen van veroudering kunnen echt verminderen.

Aangezien Vicius een betrouwbaar merk is, en hun marine collageen betaalbaar en 100% puur is, denken wij dat je kunt kiezen voor Vicius Marine Collageen. Door de geld terug garantie loop je in ieder geval geen risico op een miskoop.

Vicius Marine Collageen zelf uitproberen kan via onderstaande knop.

Vicius Marine Collageen
Vicius Marine Collageen

Beoordeling door Fleur,

23 mei 2022
4

Ik heb verschillende (vis)collageen producten uitgetest, maar Vicius Marine Collageen is toch wel een uitschieter. Onze ervaringen en die van klanten zijn erg positief. Je kunt het beste zelf ervaren wat collageen kan betekenen voor jouw uiterlijk en gezondheid. Ervaringen kunnen immers verschillen per persoon.

Misschien was je hier naar op zoek?

Fleur
Ik help mensen puistjes te voorkomen en te verminderen. Na 10 jaar zelf met acne te worstelen heb ik deze website in het leven geroepen. Op Puisten Verwijderen.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig handige tips en methodes. Bekijk hier mijn revolutionaire methode waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je acne kunt verminderen in hele korte tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *