Zo Skin Health Acne Control review en ervaringen

Een wondermiddel?

Gemiddelde leestijd: 7 minuten
mm
Zo Skin Health Acne Control review

Als je last hebt van acne, dan is er een kans aanwezig dat je weleens het product “Acne Control” bent tegengekomen.

Voordat je dit product direct besluit aan te schaffen, wil je waarschijnlijk eerst weten wat de ervaringen zijn met Acne Control van echte mensen die ook last hebben van acne.

In deze korte Zo Skin Health Acne Control review ga je dan ook alles ontdekken over de werkzaamheid van het huidverzorgingsproduct. Daarnaast ga je ervaringen zien van mensen die jou zijn voorgegaan.

Gratis e-book over acne en puistjes

GRATIS Gids: De top 10 oplossingen voor puistjes

Ontdek hoe je van puistjes kunt afkomen en het terugkeren van acne kunt stoppen, in hele korte tijd.

Ja, ik wil van mijn puistjes af

Wat is Zo Skin Health Acne Control?

Zo Skin Health is een bedrijf en merk. Het is opgericht door medisch directeur Dr. Zein Obagi. De man is een onderzoeker, wetenschapper, docent en board-gecertificeerde huidspecialist. Het doel van meneer Zein Obagi is het aanpakken van huidproblemen middels een holistische en medische benadering. Hier heeft hij dan ook al meer dan 20 jaar ervaring mee.

De ingrediënten in de producten van Zo Skin Health bereiken zowel de opperhuid als de lederhuid met het doel om zowel symptomen, zoals puistjes te bestrijden als de huid in haar geheel weer gezond te laten functioneren!

Het huidverzorgingsmerk “Zo Skin Health” heeft een product ontwikkeld speciaal gericht om puistjes tegen te gaan, genaamd “Acne Control”. Dit huidverzorgingsproduct kan verschillende voordelen bieden voor mensen die last hebben van acne, namelijk:

  • Het helpen hydrateren van de huid, zodat de talgproductie in de normale modus blijft
  • Het openen van poriën die verstopt zijn
  • Het bestrijden van bacteriën die acne en puistjes veroorzaken
  • Het verminderen van roodheid op de huid

Acne Control bestaat uit een krachtige formule en heeft dus verschillende functies. Je kunt er met name voor zorgen dat de huidige acne vermindert en de kans op nieuwe acne verkleint.

Hoe gebruik je Zo Skin Health Acne Control?

De eerste keer dat je Acne Control wil gebruiken, is het verstandig te testen of je er overgevoelig voor bent. Daarom kun je het beste eerst een dun laagje aanbrengen op een kleiner gebied van de huid dan direct op je volledige gezicht of rug.

Mocht er vervolgens na 3 dagen te smeren geen irritatie hebben opgetreden op de huid, dan kun je het volgende doen om de rest van de acne te gaan behandelen.

Ten eerste moet de huid goed worden schoongemaakt met water of een speciale cleanser voor de acne-gevoelige huid. Op deze manier voorkom je namelijk dat het spul gaat mengen met verontreinigheden op de huid en de acne verergert.

Daarna kun je een dun laagje Acne Control aanbrengen op de plekken van je acne. Smeer het met rustige bewegingen over de huid totdat het is ingetrokken in de huid.

Mocht je merken dat de huid toch droog of schilferig wordt, dan dien je minder vaak te smeren. Kies er bijvoorbeeld voor één keer in plaats van twee keer per dag te smeren of zelfs alleen nog maar om de dag. Bij hevigere irritatie dien je uiteraard direct te stoppen met het gebruiken van Acne Control.

Aangezien de huid gevoeliger kan worden voor de zon door het gebruik van Acne Control is het belangrijk dat je als laatste stap altijd een zonnebrandcrème opsmeert als je naar buiten gaat.

Houd er rekening mee dat er 10% benzoylperoxide in Acne Control zit. Dit is een ingrediënt dat acne bacteriën doodt en daardoor erg krachtig is. Hierdoor kan het echter een blekend effect hebben. Zorg daarom dat je oplet dat het niet terecht komt op je kussenslopen en kledingstukken om witte vlekken te voorkomen.

Acne Control review en ervaringen

Op de productpagina van Acne Control op de eigen website van Zo skin Health staat aangegeven dat hun benzoylperoxide dieper in de huid kan dringen dan de benzoylperoxide van de huisarts. Als dit inderdaad waar is, dan zou er waarschijnlijk minder irritatie ontstaan bij het smeren. Ook zou het dan waarschijnlijk betekenen dat dieper gelegen bacteriën makkelijker en sneller kunnen worden bereikt.

Op het internet zijn enkele positieve reviews en ervaringen te vinden over Zo skin health en Acne Control. Zo geeft iemand aan dat de Acne Control van Zo Skin Health daadwerkelijk een effect heeft op haar puistjes en de klachten van acne snel lijken af te nemen.

Hieronder zie je een handige video van een andere dame die de producten van Zo Skin Health heeft uitgeprobeerd op haar eigen acne. Hierbij is het wel vernoemingswaardig dat zij niet specifieke gebruik heeft gemaakt van Acne Control, maar bijvoorbeeld wel de cleanser, exfoliant en hydraterende crème van Zo Skin Health.

Naast positieve reviews zijn er ook enkele slechte ervaringen te vinden over Acne Control. Veel mensen verwachten dat er een wondermiddel bestaat waarmee acne in enkele dagen en permanent kan verdwijnen. Dit is logischerwijs niet haalbaar met geen enkel middel.

Acne kent tal van oorzaken en soms moet er meer worden gedaan om de huidaandoening te beheersen dan enkel het smeren van een middeltje op de huid.

Daarom zou je eens kunnen kijken naar mijn gratis e-book met waardevolle tips tegen acne. Hierin ga je ook leren hoe je acne van binnenuit het lichaam kunt behandelen, zodat niet alleen de symptomen maar ook de onderliggende oorzaken van acne worden aangepakt. Dit kan mogelijk nog effectiever zijn dan alleen het gebruiken van een product tegen acne, zoals Acne Control.

Ik wens je in ieder geval heel veel succes bij het maken van je keuze!

Gratis e-book over acne en puistjes

GRATIS Gids: De top 10 oplossingen voor puistjes

Ontdek hoe je van puistjes kunt afkomen en het terugkeren van acne kunt stoppen, in hele korte tijd.

Ja, ik wil van mijn puistjes af
Fleur
Ik help mensen puistjes te voorkomen en te verminderen. Na 10 jaar zelf met acne te worstelen heb ik deze website in het leven geroepen. Op Puisten Verwijderen.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig handige tips en methodes. Bekijk hier mijn revolutionaire methode waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je acne kunt verminderen in hele korte tijd.

Misschien was je hier naar op zoek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *